Re: Bedelli askerlik çıkmasını isteyenler!
Alıntı:
hanay rumuzlu üyeden alıntı
Türkiye'de toplam 1 milyon tecilli, asker kaçağı ve bakaya var..
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, askerlik çağındaki yükümlü sayısının 14 milyon 306 bin 525 olduğunu bildirdi.
Gönül’ün, askerlik çağında bulunanlardan çeşitli nedenlerle erteli olanlar ile yoklama kaçağı ve bakaya olarak arananlara ilişkin verdiği % 7 oranı ise, Türkiye’de yaklaşık 1 milyon tecilli, yoklama kaçağı ve bakaya olduğunu ortaya koydu.
bu yazı gazetede yayınlandı oran %7 ve sayı 1 milyon..
bu sayıdan herhalde üçyüzbin kişi çıkar
kardeş o zaman sana soruyorum bu kadar insan nerde ? neden bu foruma veya başka forumlara bedelli konusunda yorum yapan destek çıkan insan sayısı parmakla gösterilecek kadar az. nerde bu millet ? ( sözümü yanlış anlama sana sert çıkış yapmıyorum kardeş )
sorun da işte orda ya kardeş kimse sesini çıkarmıyor herkez bekliyor bir şekilde
zamanında çok profesyonel çalışan siteler vardı internette acayip ses getiriyorlardı bedelli her gündeme geldiğinde umutlanıyor ama her gündemden düştüğündede umutları yıkılıyordu bu defalarca yaşandı ve sanırım herkez bıktı artık...
çünkü bedelli adı geçer geçmez ret ediliyor buda umutsuzluk yapıyor insanda...
sanırım artık kimse mücadele edip umutsuzlanmak istemiyor...
kısacası boşa kürek çekmek istemiyorlar
sağolsun arkadaşın biri free bi site hazırladı güzelde oldu anket de eklemesini önermiştim ekledi de sağolsun. ama oyu kullanan kişi sayısı 74 kişi felan yaaa. napalım gazeteye ilan mı verelim. şu adrese girin oy kullanın diye. aslında yapılmayacak bişey değil. ne dersin olabilir mi ? gazete ilanı kaç lira tutar parası sorun değil olur mu sence ?
veya şöyle bişey olabilir mi ? en çok ziyaret edilen siteler genel olarak mynet milliyet.com.tr hurriyet.com.tr bunlarla irtibata geçsek sitede anket yayınlatabilir miyiz ? nasıl olur bu iş ?
kardeş bence bu işlerde başı çeken biri olmalı aramızda ama bu işte kesinlikle tecrübeli olmalı yani daha önce bu konuda gerçekten özverili çalışan ve tecrübeli biri olmalı...
şimdi gazeteye ilan versek yada başka bir duyuru ters tepebilir o yüzden tecrübe şart şöyle yapın böyle yapın şeklinde yönlendirecek biri şart..
ben bu konuda tecrübem yok ama aramızda biri varsa bizi yönlendirecek elimizden ne geliyorsa yapalım...
işte bende o noktadan çekiniyorum ters tepmesini istemiyorum. millet isyan çıkarıyoruz sanıpta başımızı ağrıtmasın. yok mu içimizde bu konularda bilgisi olan tecrübe sahibi. veya yok mu benim bi gazeteci haberci vs. tanıdığım var sorarım yardımcı olurum diyecek birisi. bu kadar mıyız bu sitede yaa
ufak bir umut verilse devletimiz tarafından herkeze bu konuda çalışan çok kişi çıkarda herkez çalışıp çalışıp sonucunun ne olacağını iyi bildiği için artık ortaya çıkmak istemiyor sanırım...:( :(
Kuvvetle muhtemel mail filtrelerine takılıp kalıyordur.
Yapmanız gereken mail değil dilekçe ile başvurudur.
Alıntı:
postmix rumuzlu üyeden alıntı
veya şöyle bişey olabilir mi ? en çok ziyaret edilen siteler genel olarak mynet milliyet.com.tr hurriyet.com.tr bunlarla irtibata geçsek sitede anket yayınlatabilir miyiz ? nasıl olur bu iş ?
Arkadaşlar bedelli askerlik gündeme her gelmesinde tüm gazatelere mail gönderdim bu konu hakkında bir Anket hazırlarmısınız diye fakat sallyan olmadı. aynı gazetelerin sitelerinde askerlik veya bedelli konusunda çıkan her haberin altına yorum eklerken bu anket meselesine değimdim fakat ne care ancek hazırlamış oldumuz anketin linkkini hit olan sitelerde yorum veye formlarda tanıtmaya başlarsak katılımda artış olacaktır. Ayrıca bu sitede sizlerinde önerilerini bekliyoruz..
arkadaşlar özellikle milliyet.com.tr de yorumlara yazıyorum bunu ama editörler yayınlamadan siliyor.