Sayfa 50'ye bundan sonra 4 ileti kalmıştır, bilgilerinize...
Printable View
Sayfa 50'ye bundan sonra 4 ileti kalmıştır, bilgilerinize...
Silgisi olan silecekmiş başkası kaparsa.
Hıh.. Kaçırmazsam öyle bir mesaj yazacağım ki eli varıp silemeyecek.
Fırat bey hazretleri 50. sayfa demedi 500. ileti dedi. Deniz02 talip 50. sayfaya. Yazdırıp tüm üyelere yollayacakmış.
50. sayfa kim istiyorsa onun olsun. Ama eğer bir zamanlama hatası olmazsa 500 benimdir. Silebilirse silsin. Ne Fırat bey nede başka biri kimse silemez.
499 da ben bir sürpriz yapayımda görün bakalım 500 olacak mı :)
Deniiiiiiiiiiiz02
Nerdesin???????
:)
500. iletiye de az kalmış, 50. sayfa oldu ama, 500. ileti olmadı henüz...
Geldim geldiiiim Teşekkürler Sevgili gecem1970;
Sıramı kaptırmadığın için teşekkürler... :p
Gök gürledi korktum
Küstüm bulutlara
Bulutlar ağladı
Yağmur yağdı...
Yaaa...
( eee sahi kaçıncı ileti olacak bu şimdi? b akmayı unuttuumm) :eek:
Ne yapsam acaba???? :eek:
Daha çoook varmış meğersem...:p
Siz uyuyun arkadaşlar , ben burayı beklerim, Hukuki Net nöbetini devr aldım , bilginize...
Malum bayanlar askere alınmıyor, bari burayı bekleyelim değil mi ama...
O kadar da nankör değiliz, yaani...
Ben en az iki kişinin daha uyumadığına eminim sayın Deniz. Birini şu an geminin batıp batmayacağını hesaplamakla meşgul olması nedeniyle yok sayabiliriz. Ama diğeri?
Eh hadi benden de bir katkı olsun, geri sayım başlasın... :p
üçççç
ikiiiii
Ulen Tangör:( hani 500. ileti benimdi????? hain çocuk, bunu senden tercih etmezdim, teessür ederim. Şunun şurasında yeni cumhuru kutlamak için çi köfte roka rakıya vurduk kendimizi baktık ki herkeşler yağmur gibi yağmışlar buraya. Şu gençlerde artık saygı neyim kalmadı zaatiii.
Neyse oırtak mortak 500. yazıya duhul ettim ya yeter.
Hatırın kalmasın bu da senin yazınAlıntı:
Bakın hele commodore1tr dan bahsediyorsanız o gemileri batırmaz bildiğim .. Taş atmayın yokken o burada ayıp ayıp...
Orjinal 500. ileti buydu, Tangör hile yaptı. Ben de burdayım banane bananeeeee... :)Alıntı:
birrrr
Hepinizi kandırdımmmmm, 500. ileti benimdir. (Tabi Fırat Abi silmezse) :o :o
Şike var efendim saylanmaz, Tangör Bey 500. iletimi silmiş, Yönetim uyumaaaa... :o
Çok sevdiğim arkadaşıma taş atılmıştı savunma hakkını kullanırken arada gitti demekki :)
:) İkinizi birden Fırat Beye havale ediyorum Sayın Evren
Yanlışlıkla bir ileti sildim mi 500. ileti gene benimki olacak ama Fırat Abi geldiğinde o köşe ne bana ne de sana yar olmayacak arkadaşım, bu yüzden silmiyorum, tadını çıkar... :o
Yağmur yağıyooorr , seller akıyoooor...
Herkes netten bakıyooorr....
Denizkızı kapacağını kapıyooorr du ki derin bir ukuya daldırdınız bir kova su bile yetmez..... :(
İki sayfa açmış iletim de hazırda bekliyordu ama siz var ya sizzzz
Siiiiiiiiiizzzzzzzz biiiiiizzzzzzzzz Buuuzzzzzzz olduuuuuummmmmmm :o :eek: :rolleyes:
köşe nkapmaca mı oynuyoruz?
Bakın şimdi ben bu konuya hiç yazmadım dikkat ettim commodore de yazmamış
Amma taktiri ilahi dedikleri bir şey tecelli etti 50. sayfayı commodore 500. iletiyi (hile ilede olsa ) ben yazdım. EE taktiri ilahiye dokunuşlur mu ? kavga çıkar ... Sadece burada değil öbür taraftada devam eder. Gerçi beni cehenneme cennetten bırakmazlar ama Fırat abiye bir şekilde ulaşırım :)
:o Üzülmeyin Sayın Deniz. 1000. ileti kesin sizindir:o :o
Davacıyım.
Siz sayarken ben yoktum burada.
Yüce Hukuki Net adaletine sığınıyorum.
İşte bu da örnek Yargıtay Kararı:
Bir depremde yıkılan binanın hesabını sormak için müteahhiti arıyorlar, ama müteahhit ortada yok.
Bakıyorlarki müteahhit sırra kadem basmış, fıkra bu ya, hazır mahkeme kurulmuşken, inşaat
malzemelerini yargılayalım diyorlar. Ve malzemeleri mahkemeye cıkarılıyorlar. Savcı;
- "Kumu tutukluyalım" diyor. Kumu sanık sandalyesine oturtuyorlar. Kum diyorkı;
- "Hakim bey benı tutuklayamazsınız. Ben bınanın sıvasını yapmısım, binanın yıkılmasının benlen
alakası yok..."
Hakim;
- "Dogru soyluyorsun sen beraat, ama suçlu kim?" Kum cevap veriyor;
- "Çakıl suclu ana madde cakıldır..."
Çakılı goturuyorlar mahkemeye... Çakılda aglamaya baslıyor;
- "Tamam ben ana maddeyım ama bızı bırbırımıze tutusturan cımento var... Asıl suçlu odur, onu
tutuklayın" dıyor. Hakim;
- "Dogru dıyorsun sende beraat ettın..." dıyor. Ve mübaşir sesleniyor;
- "Çımento gelsınnnn..."
Çimento gelıyor huzura... Çımento baslıyor bu sefer anlatmaya...
- "Tamam ben ana maddeyım. Diğer maddeleri bıraraya ben tutusturuyorum ama dıyor..... beni
tutuklayamazsınız..."
Hakım nıye dıyor... Çımento cevap veriyor;
- "Asıl suçlu demırdır. Bızı bırarada tutan odur dıyor. Asıl suclu demırdır."
Hakim iyice sıkılıyor;
- "Çagırın demırı o gelsınn. Çımentoda beraat."
Demır gelıyor huzuraaa...
Hakim dıyorkı demıre;
- "Seni tutukluyooorruummm..."
- "HAKİM BEY BENİ TUTUKLAYAMAZSSINIZ.
- "Niye...!"
- "Çunku ben olay anında olay mahalınde yoktummmmmmm..."
Olay mahallinde yokmuşsun o an davanın reddine....
Yağdır mevlâm bir kova daha SU... :o
Ben en iyisi bu dava için bir vekil tayin edeyim!
Ağaca çıktım dalı kestim, ağaçtan düştüm. :eek:
Avukat istiyorum???
Site avukatlık hizmeti vermemektedir
Anaa..
Sende mi.... ?
O halde temyize gitmekten başka çarem kalmadı.
Adaletin kestiği parmak acımazmış, ehh benimkisi de acımaz herhalde, ama temyiz sonucunu beklemekte fayda var, sanırım!
:p
( şimdi bu foruma bir ileti daha yazarsam kolumda kesilir, eminim)
Ben sorununu halledeyim nedir sorunun?
Benimki dost acı söyler olayı.
Bence sen hakime itiraz et. Taraflı bence. Hem köşeleri kapıyor hem hakimlik yapıyor. Hakim bu foruma hiç yazmamış olmalı. Evet evet. Tek çare reddi hakim.
Karar:
500. ileti 50. Sayfa kapsamına girmediğinden....
(...sonra nasıl devam etmesi gerekir "deniz02 hak iddia edemez" mi olacak?tı.. )
Sizde çok çabuk pes ettiniz canım. 1000. ileti daha cazip geldi değil mi? Anlaşalım ama 1000 sizin olsun 2000 benim.
:o Süpersiniz valla. :o :o :o
Ben bıraksam da savcı bırakmaz bu davanın peşini...
( doğru mu söyledim şimdi gecem gecem 1970? )
:o
:iyi: :o :o
Bu arada Dilek hanımın hakkınıda yememek lazım. :o
????????????
Şimdi şöyle oldu Fırat abi. Ben içip içip ortalığı dağıtan bir gence takıldım sanırım 17 yaş 3 ay 17 günlükken reşit olmam nasıl olacak diye önüne gelen yere forum açmış baştan ona ''den reşit olamazsın vasi tayin edilecek yazdım'' sonra tehtit edince korkudan :)) vaz geçtim o arada burada kafasına kova koyan ona buna taş atanları gördüm o ara dilek te NASA uzmanı gibi geri sayıyordu burnumu bende sokayım dedim bu oldu...
Ben aslında orayı senin için korudum :)))
O rakıyla şalgam suyu varya... neyse