Cevap: Bankaların Harcama İtirazında yaptığı Kurnazlıklar.. ÖZEL İLETİŞİM YOLUYLA KENDİLERİYLE İRTİBATA GEÇİLMESİNİ İSTEYEN KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİNİ
sigortadan karşılanma şartı için belli süreler var
Alıntı:
tobeyoung rumuzlu üyeden alıntı
sigortadan karşılamışlar diyorsun ama çok düşük bir miktar yatmış bu nedendir acaba
Cevap: Bankaların Harcama İtirazında yaptığı Kurnazlıklar.. ÖZEL İLETİŞİM YOLUYLA KENDİLERİYLE İRTİBATA GEÇİLMESİNİ İSTEYEN KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİNİ
Sigortadan karşılandıysa banka nezninde itirazlarım kabul edildi anlamını çıkarabilir miyim? Ayrıca ödemelerin alındığı firmalardan iade taleplerim olumlu sonuçlanır mı?
Birde süreden bahsetmişsiniz..Süreden kasıt nedir aydınlatır mısın?
arkadaşlar bu işin tek çaresi beklemek baktık olmuyor bu işle uğraşacak avukatlar bulup hukuki yollardan hakkımızı aramaktan başka çare yok beklemek çok zor biliyorum beklemenin ne olduğunu ama başka yol yok sanırım hep beraber sonuçları bekleyelim bakalım
heyyyyyyyy umutsuzluk yok canlanın biraz hep destek tam destek
yokmu iade alan tobeyoung varmı bir gelişme...varmı finanstan alan..
Alıntı:
ahmet2677 rumuzlu üyeden alıntı
yokmu iade alan tobeyoung varmı bir gelişme...varmı finanstan alan..
:) bekliyoruz bugün yarın bir sonuç çıkar inşallah
Bugün geçmişteki hesap ekstrelerim elime ulaştı ve işlemleri tek tek tekrar yazarak 133 tane gönderdim yapı kredi'ye.Cuma günü telefonda konuştuğum müşteri temsilcisi havaleler içinde itiraz yapmamı söyledi.Onlarıda o kağıtlarla beraber gönderdim.Bakalım sonuç ne olacak.Avukatımlada konuştum,bişey çıkmazsa haber ver bana dedi bakalım bekliyoruz...
Alıntı:
caneer35 rumuzlu üyeden alıntı
Bugün geçmişteki hesap ekstrelerim elime ulaştı ve işlemleri tek tek tekrar yazarak 133 tane gönderdim yapı kredi'ye.Cuma günü telefonda konuştuğum müşteri temsilcisi havaleler içinde itiraz yapmamı söyledi.Onlarıda o kağıtlarla beraber gönderdim.Bakalım sonuç ne olacak.Avukatımlada konuştum,bişey çıkmazsa haber ver bana dedi bakalım bekliyoruz...
bu havaleleri kredi kartındanmı yapmıştın hesaptanmı benimde var havaleler ama hepsi hesaptan şahıs adına yapılmış havaleler bunlara birşey yapabilirmiyiz acaba bilgisi olanlar varsa paylaşsın lütfen
Alıntı:
tobeyoung rumuzlu üyeden alıntı
bu havaleleri kredi kartındanmı yapmıştın hesaptanmı benimde var havaleler ama hepsi hesaptan şahıs adına yapılmış havaleler bunlara birşey yapabilirmiyiz acaba bilgisi olanlar varsa paylaşsın lütfen
Hesabımdan 28 haziranda 16bin tl havale etmişim 3 parça halinde o dekontları itirazla beraber bankaya gönderdim ben.Şahıs adınaydı benimde öznur bilmemne diye bi kadın adına.bakalım nolacak,olmazsa haksız zenginleşmeden dava açacağım
Alıntı:
caneer35 rumuzlu üyeden alıntı
Hesabımdan 28 haziranda 16bin tl havale etmişim 3 parça halinde o dekontları itirazla beraber bankaya gönderdim ben.Şahıs adınaydı benimde öznur bilmemne diye bi kadın adına.bakalım nolacak,olmazsa haksız zenginleşmeden dava açacağım
Geri istenememe
MADDE 81- Hukuka veya ahlaka aykırı bir sonucun gerçekleşmesi amacıyla verilen şey geri istenemez. Ancak, açılan davada hâkim, bu şeyin Devlete mal edilmesine karar verebilir. böyle bir madde var sebepsiz zenginleşmesinde avukatına iyice bir sor derim