Re: 16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
Sen üzme canını detay;
Tüm yazılanları merakla okudum. Lise yıllarında bu tip bir durum, bir arkadaşın başına gelmişti. Karakol adliye dolaştılar uzunca bir süre, ama bürokrasi gereği dolaştılar. Sonuçta bir şey olmadı.
Farklı arkadaşlarımızın başına da farklı olaylar geldi onlar evlenmek zorunda kaldı:)
Benim anladığım kadarıyla; senin ailen ile avukat bir daha böyle bir şey yapmaman için seni korkutuyor gibime geldi.
Sen rahat ol. Delillerini al, zorla hiçbir şeyin olmadığını göster.
Saygılarımla
Benim kafa karışık abilerim:( avukat arkadaşlardan biride anal değil oral yoldan bile ilişki olsa suç dedi.. suç mu değil mi, ceza alacak mıyım anlamadım:( evlenirim son çare,başka yapacak birşey yok
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
Benim kafa karışık abilerim:( avukat arkadaşlardan biride anal değil oral yoldan bile ilişki olsa suç dedi.. suç mu değil mi, ceza alacak mıyım anlamadım:( evlenirim son çare,başka yapacak birşey yok
Siz bu kafayla giderseniz ceza alacak gibi görünüyorsunuz..İlk iletinizden beri kız arkadaşınızla aranızda cinsel ilişkinin olmadığını söylüyorsunuz,buna rağmen bu kadar panik içinde olmanız bence hiç mantıklı değil..Umarım davaya bakan hakim de aynı kanaatte olmaz..Bir an önce bir avukatın profosyonel yardımından faydalanmanızı öneririm.
kim ne derse desin siz inkar edin ve mantıklı düşünüp panik olmayın
Benim bu başlığa yazdığım yazıyı kim hangi hakla sildi?
sn ulaş, ve diğer abiler, cinsel ilişkiye girmedim orda sorun yok. onun zaten olmadığı kesin ve o konuda içim çok rahat.. adalete bu konuda güveniyorum zaten. beni endişelendiren 15 yaşını geçmiş 16 yaşının içindeki kızla rızasıyla öpüşmem sevişmem ne derece suç onu anlayamıyorum :D internette akşama kadar tecavüz haberlerini okuyorum,cinsel ilişkiye girmedik seviştik diyene ceza vermişler :(
gerceketen uzadıkca uzayan gereksızce tedırgın edılen bır durum halıne gelmıs. daha oncede deıklerı gıbı senın bu kendınden emın olmayan haylı korkak tavrın ınsanın aklında soru ısaretlerı olusturuyor. eger sakladıgın veye yalan soyledıgın bır durum varsa sadece kendını kandırırsın ve senı bılgılendırmeye calısan arkadaslarıda yanlıs yonlendırırsın. senın zararına yani. sunuda ek not olarak soylemek ıstıyorum kızlık zarının yırtılmamıs olması cınsel ılıskı olmadıgı anlamına gelmez. ılıskıye gırmıs olupta kızın hala bakıre olması sozkonusu olabılır kıs bole bır durumda neye guvenerek dava acmıs sıkayetcı olmus hatta muaneye gıtmıs gercekten merak edıcı
Rızanın varlığı halinde TCK M 104 te düzenlenmiş olan 'reşit olmayanla cinsel ilişki' suçu oluşmuş olur.Buradaki cinsel ilişki toplumumuzda yerleşik olarak algılanan 'bekaretin bozulması'nı gerektirmez, vücuda organ veya sair bir cisim sokulması halinde suçun ağırlaştırılmış hali ile cezai sorumluluk oluşur.Bu durumda mağdurun şikayeti üzerine fail 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılılr.
Alıntı:
BaHaR_86 rumuzlu üyeden alıntı
Rızanın varlığı halinde TCK M 104 te düzenlenmiş olan 'reşit olmayanla cinsel ilişki' suçu oluşmuş olur.Buradaki cinsel ilişki toplumumuzda yerleşik olarak algılanan 'bekaretin bozulması'nı gerektirmez, vücuda organ veya sair bir cisim sokulması halinde suçun ağırlaştırılmış hali ile cezai sorumluluk oluşur.Bu durumda mağdurun şikayeti üzerine fail 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılılr.
Sayın BaHaR_86,sizce biriyle öpüşmek cinsel ilişki midir?Bence değildir..O nedenle Tck md.104 burda uygulanmaz,olay anlatılanlar gibiyse sanığa ceza verileceğini düşünmüyorum..
peki cinsel ilişkiye girmiş olsam, -ki kızın ifadesinde dediğine göre 3 defa olmuş.. 3'nde de bozulmayan bi kızlık zarı olabilir mi? benim gördüğüm raporda esnek zar filan göremedim, belkide öyle yada değil :( bakire olduğunun, kızlık zarında yırtılma olmadığının raporudur,yazan bu.. ifadesinde söylediği de; "ilk olduğunda çok şiddetli kanaması olmuş, tuvalete gitmiş, her yer tuvalet, banyo, lavabo kan olmuş" v.s,ikimizde panik yapmışızda, bende "korkma,okulunu bitirince seninle evlenirim" demişim. esnek kızlık zarı olduğu zaman da, ilişkiye girildiğinde her yer kan mı oluyor:D buna inanacak biri var mı burda abilerim :( ayrıca anlamadığım kızın ifadesinde "çok şiddetli kanamam oldu" ve "okulunu bitirince seninle evlenirim" kısmını kalın harflerle yazmışlar.ifadeyi ele alınca göze çarpan hemen bu ikisi