Yeterli kardeşim aradıklarındada harbı harbı dekı bu bahıs fırması paravan sırketlerle işlem yapıyor. Oyunlar hılelı hesabımı kapattılar benı dolandırdılar paramın ıadesını talep edıyorum Bu şirketın turkıyede yasal olmadıgını yenı ogrendım
Printable View
Tamam Kardeş Teşekkür Ederim, Pazartesi Günü Ekstremi Çıkartıp Faxı Göndericem.
Sadece Bir Sorun Var Benim Hesabım Şu Anda Aktif.
Olsun paran varsa hemen cek yakında kapanıcak :)
Hesabı istedikleri anda kapatır istedıklerı anda açarlar bılıyorsun ınsıyatıf server vs onlarda o yuzden acık yada kapalı olması onem arzetmıyor kapalı yazmak ısteren kapalı yaz veya yazma telle aradıklarında de
Lanet olsun ben 180000 tl kaybettım hayatım karardı barı sızn paralarınız kurtulsun lanet olsun kan emıcılere
Tamam o zaman pazartesi paketleyip iş bankasına sunuyorum çok teşekkür ederim :) Ecocard soruma cevap veren olmadı, ondan yatırdığımız paraları talep edemiyoruz sanırım.
Bu arada ben pazartesi 2008 den bu yana goruntu kayıtlarıyla fotolarla vs X bankasının yetkılısıyle savcılıga suc duyurusunda bulunuyorum
Özellıkle paravan şirketler konusu ve poker vb hılelı oyunlar
Eyvallah sen geç kaldın yani ama ben anlamadım. ecocard'dan yaptığım işlemleri talep edemiyorum o zaman :)
Ediyorsun galiba ama ben bilmiyorum Bu konuda benimde 15 gün önce bilgim yoktu. Sn.Bakışacısı , Sn. Beyfendi çok yardımcı oldu onlar detaylı bilgi sahibi onlar sorarsan yardımcı olurlar. Ha kartla ilgili hem burdan bilgi edindim hemde çok araştırdım yurtdışı siteleri özellikle kendi sorunumu aşmak için 3-3,5 yıllık işlemler olduğu için çözüm yolu bulamadım. Allah göstemesin bir daha ama şimdi yaşasam son kuruşuna kadar alırım. O konuda 2009 dan sonra oynayan arkadaşlardan bilgi al daha sağlıklı olur.
Tekrardan Teşekkür Ederim :) Bilgisi Olan Arkadaşlara Soruyorum; Ecocard'dan Yaptığımız İşlemleri Talep Edebiliyomuyuz? Ekstrede Ecocard'a Para Yatırılmış Olarak Görünüyo.
2008-2009 yıllarına ait harcalamalarına iade alan oldu mu? yoksa boşa mı kürek çekiyoruz. aydınlatırsanız sevinirim.