O pek mumkun degil cunku 3 aylik evli iken actim bosanma davami..
Printable View
O pek mumkun degil cunku 3 aylik evli iken actim bosanma davami..
Gunaydin,
Elimde delillerim var (2 adet adli tiptan alinmis darp raporu, 2 adet karakol sikayeti)
3.olsaymis zaten direk hapse atiolarmis ben ole duydum :)
Komsularima rica ettim tansiyon hastasi olduklarini taniklik yapamicaklarini soylediler kimiside karismak istemedi..Tanik olarak sadece ailem var sizce bu yeterli olurmu?
Ayrica danismak istedigim bir konu daha var..nisan yuzugunu atmam yuzunden nisanlim intihar etmisti 2 gun yogun bakimda yatti bu olaya erkek kardesim sahit..Hatta gerekirse hastaneden raporlarda cikartilabilir cunku intihar olaylari hastanelerde adli vaka olarak kayit altina aliniyor..
Benim davama actigi karsi davada psikolojimin bozuk oldugunu İDDİA etmis..Aslinda ben bu intihar olayina hic girmicektim ama kimin psikolojisinin bozuk oldugunu sanirim hakime ispatlamam gerekiyor..
Boşanma davalarında genelde böyle olur. İnsanlar duyduklarını, gördüklerini söylemekten imtina ederler. Yıkılan bir yuvada tanıklık şahitlik yapmak istemezler. Elinizde olanları hakime yalın ama vurgulu bir şekilde anlatabilirseniz dava lehinize sonuçlanır.
İntihar olayı ile ilgili olarak durumu dava dilekçenizde belirtirsiniz. Gerekirse ilgili hastahaneden bu olaya dair epikriz belgesi yada dosyanın suretinin getirtilmesini hakimin takdirine bırakırsınız.
Ben zaten bosanma dava dilekcemle beraber bu raporlari sundum ve tedbir istedim hakimde ona istinaden 6 ay uzaklastirma kararini cikardi bence..Dedigim gibi aslinda intihar olayina hic girmek istemiodum ama psikolojimin bozuk oldugunu iddia etmesi beni biraz hirslandirdi..Yogun bakimda yatarken doktoru bana ve annesine bu cocugun psikolojisi bozuk acilen yardim almasi gerekiyor dedi fakat ben onu ikna edemedim annesi zaten hicbisey yapmadi ogluna konduramadigi icin..Onlara gore medeni olmak psikolog yardimi almak degil intihar edip uzerini ortmek kimsenin duymamasini saglamak..
Yani intihar eden hatta devaminda defalarca kendine zarar veren -bu olaylara erkek kardesim yine sahit-sonunda da bana zarar veren bi insan nasil benim psikolojimin bozuk oldugunu ispatlayacak merak ediyorum??
Boşanma davalarında tanık ifadeleri çok önemli...Özellikle de aileyi yakından tanıyan kişilerin ifadeleri...Aile üyelerinizden birinin olaya tanıklığı gibi...
Nişanlınız; intihara teşebbüs etmiş Buna rağmen anladığım kadarıyla evlilik birliğini kurmuşsunuz... Bu hakkın kötüye kullanılması değil mi?
Evet ailesinin yogun baskisi sonucunda barismak durumunda kaldim tekrar intihara tesebbus edebilecegini soledi doktor..Bence bu hakkin kotuye kullanilmasi degil tamamen benim iyi niyetim ve merhametim..
Sayın fedakarkız,
Bende Ağustos 2008de evlenip Ekim 2008deboşanmadavası açıp Şubatta ilk ve tek celsede bir yıl dolmadan boşandım.Her iki tarafta birbirinden bişey talep etmez ise hakim boşuyor.Ben çalışıyorumnafaka tazminat vs talep etmedim sırf biran önce ayak bağım olmasın kurtulayım diye.Hakimin boşanmak istiyormusun sorusuna eşim yanıt vermemişti ben son derece net bir sesle boşanmak istediğimi,biraraya gelmemizin mümkün olmadığını söylemiştim ve bir şahit götürmüştüm eşim ben getiririm demişti ama getirmemiş iyki ben tedbirimi almışım.Bizim düğünden önce olmuştu nikah düğüne bikaçgün kala ayrıldık fakat bilindiği üzere kağıt üstündede olsa bir evlilikti
Sizinki biraz istisna gibi gozukuyor...Bosanma dava konunuz ne idi ve sahidiniz neye taniklik yapti?