Karşılıklı bol bol davalarınız olacak anlaşılan. Allah hakimlere kolaylık versin.
Printable View
yani bu şikayet..6 ay geçmiş oluyor..herhangi birşey olurmu
merhaba bu arada dün mahkemem oldu,karşı tarafın avukatı ve eşim gelmedi mahkemeye,manzret sunmuşlar..karşı tarafın manzeretin kabulune ve yetki itirazının reddine karar verildi..(yetki itirazının reddi benim ,için iiyi oldu) duruşma 3 ay sonraya attı,neden gelmediler acaba merak ediyorum.davada ben ve avukatım vardı sadece yanıtlarınız için teşekkür ederim..
Valla hanfendi düşündüğüm bir şey var ..
Siz de sanırım biraz kabahatlisiniz bu işlerde ..
Yani anlatımlara bakaraktan ..
merhaba sevgi hanım ben bu sıtede yenıyım bende bosanma konusunda forum yazmak ıstıyorum yazamıyorum ne yapmam lazım acaba
sevgi hanımbanada yardımcı olabılırmısınız yazmakonusunda
1. sayfanın sol üstünde Yeni Konu başlığına tıklayarak yazabilirsiniz. Ya da aşağıdaki linki tıklayıp yazın.
https://www.hukuki.net/newthread.php?do=newthread&f=22
cok teşekku ederım
Sevgi hanım bana bir psikiyatr gözüyle bakın sorun kalmaz :) Lütfen dediklerimi sadece bir eleştiri olarak kabul edin .. Tşk .
Bir iki örnek veriyim bu arada ..
1.Bir defa olan bir şeyi ''geliyordu'' yada ''yapıyordu'' şeklinde abartır insanlar .
2.Kaynananızla ilgili anlattıklarınız sürekli olacak şeyler değildir . Buradada dar geçimli biri oldugunuzu ele veriyorsunuz .
Saygılar ..