Re: Zinanın yasal olarak tespiti
Bunca aydan sonra bir tecrübemi daha paylaşmak isterim.
Türkiye'de zina suç değil.
İmam Nikahı serbest.
Nerden mi biliyorum?
Savcı öyle demiş.
Kanunlar yeniden yazılmışta benim mi haberim olmadı acaba?
Yok canım galiba ben Türkiye Cumhuriyetinde yaşamıyorum sanırım.
Hala adalete inanmak istiyorum...:(
eee zinayı suc olmaktan cıkarana özel bi teşekkür lazımda hayatta degil kendisi...Herkez AKP cıkarttı diyor ama bende AKP den önce cıktıgını hatırlıyorum....SOnuc fark etmez bi erkek cıkarttı vatana millete erkeklere hayırlı olması icin...oldu da .. yakında 4 eşlilik serbest hatta zengine istedigi kadar gibi yasalarda cıkar :) amaaaa boşanınca 1 kurus nafaka yok :)
Alıntı:
asitons rumuzlu üyeden alıntı
eee zinayı suc olmaktan cıkarana özel bi teşekkür lazımda hayatta degil kendisi...Herkez AKP cıkarttı diyor ama bende AKP den önce cıktıgını hatırlıyorum....SOnuc fark etmez bi erkek cıkarttı vatana millete erkeklere hayırlı olması icin...oldu da .. yakında 4 eşlilik serbest hatta zengine istedigi kadar gibi yasalarda cıkar :) amaaaa boşanınca 1 kurus nafaka yok :)
O zinanın suc olmaktan kaldırışılını cok iyi bilirim,İnanın bu zinanın suc oluşunun kaldırılmasında kadın kollarının büyükte baskısı oldu neymiş efendim kadın mühürlenerek kolu muayeneye gönderiliyormuş,bu kadına saygısızlıkmış. tamam ozaman buyurun kaldırıldı burada erkeklerinde hicte baskısı yoktur dün gibi halen o uğraşılar o konuşmalar,gözümün önünden gitmiyor.
Şimdide zina nasıl ispat edeceğiz diye kadınlar cırpınıp duruyor.Hicte cırpınmasınlar istediler zina da suc olmaktan kalktı işte.
İmam nikahı denilen nikaha hic girmiyelim ona iten sebebleri irdelersek altından kalkamayız.
Aynı durum bende farklı şekilde var.Benim eşim evi terketti.5 ay evli kaldık başka erkeklerle görüştüğünü tespit ettim.Hatta kendimi baskası olarak tanıttım.Benle yatmak istedi.Evlenmek istedi.Ama dava da avukatım bir şey demiyor.Sürekli anlaşmak istiyor.İftira atıyorlar sürekli 2yıl olucak hala ayrılamadık
Alıntı:
bilgialmak rumuzlu üyeden alıntı
Aynı durum bende farklı şekilde var.Benim eşim evi terketti.5 ay evli kaldık başka erkeklerle görüştüğünü tespit ettim.Hatta kendimi baskası olarak tanıttım.Benle yatmak istedi.Evlenmek istedi.Ama dava da avukatım bir şey demiyor.Sürekli anlaşmak istiyor.İftira atıyorlar sürekli 2yıl olucak hala ayrılamadık
aynı durum benim başımada geldi ..
ilk duruşmam 11 ci ayda olacak ...
bende 3 kere yakaladım telefonla görüşürken ve sonunda gece yarısı evi terketti ...
elimde tel msjları dökümanlar olmasına rağmen ..
sizin yazdıklarınız açıkçası beni çok korkutuyo nedenmi
ben tek celsede biter diye düşünüyorum çünkü herşey açık ve net olarak belli delillerim çok güçlü ....
ama görüyomki sizin davanız 2 yıldır sürüyo
ben napıcam bilmiyorum
inşallah benim davamda böle olmaz hemen sonuçlenır ..
geçmiş olsun ..
bize göre, herşey tamam gibi görünse de, mahkemelerin bir işleyiş usulü var,
o zaman aponun da suçlu olduğunu hepimiz biliyoruz, ama uzun süre yargılandı, öyle değil mi.. davaların hızlı bitmesi hepimizin temennisi, ancak bir USUL var, ilk dava dilekçesi, sonra karşı tarafın cevap dilekçesi, cevaba cevap dilekçesi, delil ve tanık listesi bildirimi, tanıkların dinlenmesi vs... derken ve bu işlemlerin herbirinin arasında aylar olduğu düşünüldüğünde, durum daha anlaşılır hale geliyor, adliyelerde sadece bizim dosyamız varmış gibi düşünmeyelim.... adliyeler, hakimler, memurlar hepsi yetersiz, işte bu koşullarda ancak bu kadar oluyor...