Re: Aldatmaya sebep başka bir kadın:Benim
Açıkladığınız için teşekkür ederim.Haklısınız benim davamda da inkar ediyorlar birlikte olduklarını ama hala bayanın faturalarını ödediği banka dök. ortak konut olan adrese geliyor,bu da bir kanıt olur umarım.Herşeyden önce oğlumun hakları için bu hukuk mücadelesine baş koydum.
Cevap: Re: Aldatmaya sebep başka bir kadın:Benim
Hem bir yuvayı yık hem de bu kadar soru sor pes
ya bayan haber;
nasılda güzel özetlemişsiniz. hem aldat. hem para(nafaka-tazminat) ödemek isteme bide üstüne velayet talebin olsun. artık pes diyorum insanlarımız insanlıktan nasıl çıktılarsa bide madur eşi suçlu gibi empoze etmiş kurtulmaktan bahsetmiş. ayıp bişey ama yaaa. bi tarafta fedakar vefakar anadolu anaları. bi taraftada böyle tipler. yazık. çocuğun velayetini alıp o çocuğuda kendisi gibi ahlaklı (!)yetiştirecek sanırım
Kadın erkek eşitliği denen tanım nedir aceba?
Bizler demokratik, hukuk ve laik bir ülkede yaşıyorsak. Hukukun erkek ve bayana eşit davranması gerekmez mi?
İki çift evlenip boşandığında neden Sadece erkek KADIN'a nafaka ödemek zorunda. Yani eğer iki kişinin evliliği bittiğinde mal varlıkları tamamen ikiye bölünseydi anlardım. Yada kadında erkeğe nafaka ödeseydin ( erkeğin veya kadının maddi durumları zayıf olmalarına bağlı karşlıklı) onu da anlardım.
Ama neden sadece Erkek kadına nafaka vermek zorunda??? Kadınlar zavallı mı? Bizler hukuk devletinde yaşamıyor muyuz? Toplumumuz Ata Erkil bir toplum olduğundan dolayı eşitliği sürekli kadının zayıf erkeğin güçlü olduğunu göstererek mi sağlıyoruz???
Kişisel olarak KARŞIYIM sadece erkeklerin kadınlara nafaka vermesine.... Eşitsek kadınlara zayıf muamelesi yapamayız.
Eğer kadınlar ayaklarının üzerinde duramıyorlarsa istedikleri zaman çalışacak donanıma sahip değillerse zayıflarsa o zaman eşitlik istememeleri lazım...
Eşit olabilmemiz için herkesin kendi ayakları üzerinde durabilmesi gerekiyor bu erkek veya kadın hiç farketmez.
Ata erkil bir toplumu istemiyorsa bayanlar eğitimlerine gelişimlerine daha çok önem verip donanımlı bir bayan toplumu haline gelip nafaka istemesinler. Eğer eşitlik istiyorlarsa her konuda eşitlik olmalı........ Hiç çalışmayan bayanlara bir ömür boyu erkeklerin bakması ne kadar yanlışsa. Çalışmayıp kendini geliştirmeyip donanımlı hale gelmeden hayata atılıp ondan sonrada erkeklerden nafaka isteyen kadınların bu yaptıkları da o kadar yanlıştır BANA GÖRE ( KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİM )
ONURLU (!) birisine benziyorsunuz. Yapacağınızı sanmıyorum..
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
ONURLU (!) birisine benziyorsunuz. Yapacağınızı sanmıyorum..
Nereden bakınca görebildiniz bunu sn Yaman? Ben göremedim de
Biraz temenni, biraz kinaye, biraz teessüf idi sayın Üstat.. En önemli insani kavramı tanımlayan kelimeden sonra gelen ünlem işareti gereken mesajı vermiş olmalı sayın üyeye.. Ne dersiniz ?
Ortada aldatılan bir "kadın" var. Bir de kendisini her türlü riski alarak kullandıran yine başka bir "kadın" var. Demek ki, bir kadını en iyi başka bir kadın kahreder.
Demek ki bazı durumlarda erkeğin kılını bile kıpırdatmasına gerek kalmıyor. Düşür kadınları birbirine olsun bitsin.
Toplumda zeyno gibileri var olduğu sürece sürekli böyle olaylar yaşanmaya devam edecektir.
Bu arada davanın nasıl sürdüğünü de merak ediyorum.