Vallahi aynen, ne yapsak , biz mi bir parti kursak :) Hak-Hukuk Partisi
Selamlar,
Printable View
Vallahi aynen, ne yapsak , biz mi bir parti kursak :) Hak-Hukuk Partisi
Selamlar,
Neden olmasın... :)
Tamam ben kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na vermeye gidiyorum. :)) Siz bu arada il örgütlerini oluşturun, örgütlenme, delege kafalama, propaganda, seçim öncesi dağıtılacak, kapağı sonuçlar açıklanınca ayrıca verilecek tencerelerin, erzakların satın alınması için çok paraya ihtiyacımız olacak. Gerçi il başkanı adayları ve millletvekili aday adaylarından başvuruları esnasında alacağımız paralarla bu ihtiyacın bir kısmını finanse edebiliriz ancak daha fazlası lazım, bağış da kabul etmemiz gerek, bağışta bulunanları verdikleri paraların iktidar olursak kat kat fazlasını kazanacaklarına ikna etmek lazım. Bu arada Doğudan oy almak istiyorsak aşiret ağalarını da görmek lazım.Bu arada yabancı büyükelçiler de bizi yalnız bırakmaz, belli sivil toplum örgütleri kanalı ile finanse ederler. Onlarla nasıl irtibata geçsek acaba, medyada tanıdık kimse var mı? Bizi haber yapsınlar, direkt para veremeyiz ama boy boy ilan ve reklam veririz desek sanırım işe yarar. Ayrıca kamuoyu araştırma şirketlerine de deve yüküyle para vermemiz gerekecek "Bugün seçim olsa, bize bu kadar parayı verip anket yaptıran partiye oyunuzu verirsiniz değil mi?" anketi için...Siz bir zahmet bunları da ayarlayıverin ben bu arada dilekçeyi verip geleyim. :))
Diğerlerine mi benzedik ? Bu Siyasi Partiler Kanunu ile, bu Seçim Kanunu ile siz ne bekliyordunuz ki?!!
Ben MHP'nin %20 civarında oy alacağına inanıyorum. :)
Sayın Bilgili DSP Hukuki Net'in anketinde birinci sırada. Ama anketin açılış tarihine bakarsak sol oyların o sıralar DSP'de toplanması bana son derece mantıklı görünüyor.
Sayın alisinkay;
MHP %20 alırsa sana Adana'da bir acılı adana ve yanında da şalgam ısmalayacağım.
Ben de mevcut partilerden hiç birinin, benim değerli oyumu hak ettiğini düşünmüyorum, eminim ki çoğu insanımız da benim gibi düşünmektedir. Seçime kadarki süreç ülkemiz ve ülkemizin geleceği için son derece önem arz etmektedir. Oy vermeden önce iki kere hatta ikiyüz kere düşünmeli; laik, sosyal, demokratik bir hukuk devleti olan Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatmak için hareket etmeliyiz...
Sayın Bilgili%20 üstü her oran için sizden bir acılı daha isterim :)
altındaki her oran içinde size Afyon'da kaymaklı kadayıf ısmarlamayı taahhüt ederim :)
Bu taahhütüm iletinin eklendiği tarihten sonraki ilk seçimler içindir :)
arkadaşlar herkese selamlar siteye yeni üye oldum.ve çok güzel bir siteye benziyor.neyse bence seçimlerde gene oyları akp silip süpürecek tabi tayyip bey yeni bir parti kurmazsa.kursa bile tayyip erdoğan hangi partiye geçse oyumu o partiye kullanacam
[u]MESAJLAR VARDIR Kİ KENDİNİ DERHAL 100 TANE MESAJIN İÇİNDEN BELLİ ETTİRİR VE SİZİN MESAJLARINIZDA DERHAL KENDİNİ BELLİ ETTİRİYOR.YAZDIKLARINIZIN HEPSİNE KATILIYORUM.YALNIZ KAFALARINDA HAPİS YAŞAYAN İNSANLARIN YANİ BEYİN HAPİSİNE DÜŞMÜŞ OLNA İNSANLARIN ARAMIZDA OLDUKLARINI GÖZLEMLİYORUM.
SİZE VE DÜŞÜNCELERİNİZE SAYGI DUYUYORUM SAYIN ALİSİNKAY
ALLAH'A EMANET OLUNUZ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
SAYGILARIMLA</u>
Anladım, sizin canınız da acılı şalgam istiyor...