Feyz bey Sn.Admin Erdoğan bey'in yazısını görmesin.Çünkü Admin için Admine yazmış:p
Printable View
denemek için yazdım..!!!
öhömmmm ..ses... pıhhhhh..ses.... cık olmuyor...
hayır cidden olmuyor.. sanki bir şeyler eksik.. :rolleyes: tabi yaaa... birileri kızmayınca burda denemek zevk vermiyor:o
Erken bir denemeeeeeeeeeeeeee:o :p ;) :)
Çok günahıma değil canın nasıl istiyorsa öyle yap senin gibilerin vereceği bilgiye ihtiyacim yok.Biz avrupa hayranlarını da tanıyoruz ama hiç bir zaman Avrupalı olamayacaklar.Ancak adresim açık nereli olduğum belli mesleğimde belli.Bana ihtiyaci olan herkese hemen her türlü bildiğim bilgiyi vermeye hazırım.Bu memleketin insanları sizin gibi olduğundan ülke olarak seviyemiz bulunduğumuz yerde."İLİM muminin kaybolmuş malıdır nerede bulursa alır"Hz Muhammed (sas). HERKEZE TAVSİYEM OKUMALARIDIR
Bu ne demek şimdi?
Özür dilerim sözüm; "9 değil 999 ileti yazsanızda bu siteden kısa mesajla yanıt alamazsınız" diyen hanım efendiyedir. yanlış yere eklendi galiba üzgünüm
Kime dediğinizi hala anlayabilmiş değilim ancak "senin gibilerin vereceği bilgiye ihtiyacım yok" diyemezsiniz. Hukuki net'te yazmak ve hukuki konuları tartışabilmek ayrıcalıktır, hak değildir. Hak seçilebilir. Siz siteye üye olarak, üye sözleşmesinde kabul ettiğiniz üzere "kamuya açık bir bilgi" iletiyorsunuz ve bu internete yayılıyor. Artık bu yazınız sadece size ait olmadığı gibi kimin size yanıt vereceğini ise sadece o kişi seçebilir. Nasıl ki kişileri iletilerinize cevap vermeye zorlayamazsanız, sen benim konuma yazma da diyemezsiniz. Bunu diyebilecek tek makam vardır, o da site yönetimidir.
9 ve 999 ileti meselesine gelince; sizin faaliyetlerinizi takip etmedim. Ancak bazı üyelerimiz egoist bir şekilde özel danışmanlık alabilmek için Kısa Mesaj kotası olan 9 ileti sınırına ulaşmak amacıyla anlamsız mesajlar atmaktadır. Siz de bunlardansanız üstünüze alınabilirsiniz.
Saygılar.