Kaos yaratmayın, lütfen... AKEPE yi büyük TÜRK Milleti yakında kapatacaktır.
Printable View
Kaos yaratmayın, lütfen... AKEPE yi büyük TÜRK Milleti yakında kapatacaktır.
Alıntı:
Sayın bihaber;
"Cumhuriyetten, Cumhuriyet'in kazanımlarından, Atatürk'ten, ilke ve devrimlerinden, ulustan, ulus devletten, antiemperyalizmden, laiklikten, araç olan değil amaç olan demokrasiden yana olana arka çıkmak.."
demişsiniz ve sanki bizim bunlarla bir problemimiz varmış gibi algılamışsınız.
Vallahi benim bunlarla bir problemim yok. Bunlar bizim de kabul ettiğimiz şeyler. Benim problemim bunları yasakçılığın, baskıcılığın aracı olarak kullananlarla.. Benin Atatürk'le ne problemim olabilir? Benim problemim Atatürk'le değil, "Atatürkçü"lerle.. Atatürk'ü çağdaşlıktan koparıp, kendi dar dünyalarının önderi gibi gösterenlerle..
Saygılar.
Abbas Bey vallahi alemsiniz,lafı nasıl da döndürüp dolaştırıyor ve bir güzel de çarpıtıyorsunuz. Ben sizin bunlarla probleminiz olduğunu söylemedim ya da ima etmedim ki,siz öyle algılamışsınız sanırım.Siz, bizzat kendi ifadenizle "arkası kuvvetli olana arka çıkmak kolaydır" deyince,sizin için öyle olabilir ama bizim için öyle olmadığını,bizim için şahısların önünün,arkasının,sağının,solunun önemli olmadığını,önemli olanın önceki iletimde saydığım değerlere verilen değer olduğunu ifade etmeye çalıştım.Siz liberallerin bu değerlerle bir problemi olmayabilir ancak bu değerleri yok etmeye çalışan "arkası kuvvetlilere" verdiğiniz destek gösteriyor ki kolay olanı seçiyorsunuz.Eh bunu da anlayamazsanız daha ne diyeyim,kolay gele...
Abbas Abi; ben senden korkuyorum :mahcup: :)
Abbas Abi; Sen olmasan kim konu bulup gündem oluşturacak kim konulara şah damarından girip gaza gelenlerin konulara katılımı artaçak hiç senin emeklerin görmezden gelinirmi.
Bence siz sitenin önemli temel taşlarından birisiniz. Selam ve saygılarla.
Cumhuriyeti ve kazanımlarını korumak şeriata bölücülüğe,ırkcılığa karşı koymak Atatürk ilke ve devrimlerini savunmak hedefimdir.
Evet Sayın mehmet emin sezen , Sayın commodore1tr'yi de ekleyebiliriz bu listeye, ben de şahidim buna...
Sayın Bilgili, madem öyle , ihtiyacınız da yok ama yine de bundan böyle koskoca deniz02 de sizin safınızdadır, hadi bakalım Sayın Sezen? Siz mi yaman el mi yaman... :p
Eşitlik dengesini korumaya çalışmalıyız, çünkü sitemiz demokratik bir sitedir, öyle de kalmalıdır....
Saygılarımla,
Sayın deniz 02 desteğiniz için teşekkürler.
Ama Oğuzhan'ı kaçırdık galiba, staja çağırıyorlar.
Mehmet Bey(Abi derdim de şimdi ne bu laubalilik dersiniz diye tırstım) gurur duyarım ancak bkz=> imzam.
Neyse; Sayın Bilgili hani eleştirmek baabında sormadım. Gerçekten Atatürkçüleri mi kastettiniz yoksa benim yazdığım gibi o kisve altındaki saklanan kişileri mi? Bunu merak ettim.
Sayın Dayar;
Atatürk'ü samimi bir şekilde seven ve sayanlara saygım sonsuzdur. Çünkü ben de aynı şekilde seviyorum. Zaten bir kaç defa bu duygularımı yazmıştım. Ama bugün Atatürkçülük adına yapılanlara pek katılmıyorum.
Bir kaç gün önce bir büyük gazetede önemli meevkideki bir adam Atatürkçülük ile ilgili marifetini anlatıyordu ve bu da haber konusu olmuştu. Ama tanıdığım bu adam rüşvetçi ve ahlaksızdı. Bence Atatürk'ü de sadece menfeati icabı kullanıyordu.
Konuyu birebir tartışma ortamına döndürmek haddim değil ancak hala size katılmadığım bir kaç nokta var. Siz de bilirsiniz ki Atatürkçülük, Mustafa Kemal'i saygı ve sevgi duymaktan öte bir kavramdır. Onun görüşlerini benimsemek, ideolojisini kabul etmektir. Bahsettiğiniz gibi yazarlar, gazeteciler muhakkak vardır, işin kötüsü olacaktır da sonsuza dek. Bende aynen sizin gibi düşünüyorum bu konuda. Ancak bu tarz kişi ve kurumları eleştirirken Atatürkçülük kavramını hala; sözde, sahte gibi sıfatlarla kullanmamanız garibime gidiyor.