Şu an Urfa'dayım.
Hava çok sıcak.
Yemekler çok acı.
Acı var mı acı?
Printable View
Şu an Urfa'dayım.
Hava çok sıcak.
Yemekler çok acı.
Acı var mı acı?
Abbas Bilgili Urfa'dan hava durumunu bildirdi, havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun, esen kalın....:D:)[:p]
'Urfa'nın etrafı dumanlı dağlar aman aman...'
Abbas bey yiyemediklerini Adana'da halledecek biri olduğunu unutma...
(Kaan: BU arada ileti sayımda da yükselmemi oluyordur nedir?... İleride bende şu kadar ileti sayım var diyebilecek miyim?...)
bakıyorum formundasınız sayın sitenin sayın avukatları, biz soru soralım siz burada mavra yapın sorularımızı kşim cevaplayacak o zaman
madem öyle bi zahmet bize kadar geli de soruları evimizden büromuzdan soralım bari çay da ısmarlarız hem size. tööbe töbee ne hale gelmiş burası yahu
Ardakadaşım nazar etme nolur, form ye formda kal, senin de olur..:)
ay valla çatlıcam neler de yazmışınız böyle. ee kardeş, bu kadar soruyu bana da sorsalar ben de kafayı yerim herhalde. Ama fırat kareşim ne dese yakışır
İzmirli, sen de git güzin ablaya, yok olmadı haydar dümene sor. Nifak sokma birirci,k sitemize
Sayın nurtenoz;
Fırat kardeşime gerçekten yakışır.
Çükü o "ÜSTAD".
(Öyle değil mi üstad!...)
Oh be Adana'yı özlemişim..
HER HOROZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTER...
TAVUK RÜYASINDA DARI AMBARI GÖRÜRMÜŞ
şimdi sen iskenderuna çöplük dedin. horozu da anladık. tavuklar buna isyan etmez mi
Sayın Abbas'ın çöplüğü bol... Bu yüzdendir her yerden sesi duyulur. Horoz'un varlığı çöpün olmasına bağlı değil mi?... Çöp olmazsa Horoz; Horoz olmazsa çöp ne işe yarar... Netekim böylece çöp ve Horoz arasındaki diyalektik ilişkiyi de çözmüş olduk.
Ama bu bizi başka bir çıkmaza götürdü Sayın Ragıp; Peki bu zincirin hangi halkasında TAVUK var?... Yani yumurtalı tavuğun yumurtasından mı tavuk; tavuğundan mı yumurta çıkar derin sorusunu boşverip yan yatarak ya da doğrulup cevap vererek neyi çözmüş olacağız.
Hadi çözüldü. Tavuk mu Horoz dan, Horoz mu Tavuktan sorusu Kazıklı Voyvoda'nın ucu sivriltilmiş kazıklarını anımsatır şekilde kazık bir soru olarak karşımıza dikilmez mi?... Bizlerde bir kara murat namı diğer cüneyt arkın olmadığımızdan bu kazığın üzerinden uçarak 10 tane 'ben insan değil miyim?' diye bağıran figüranlara tekme tokat girişerek, seyircilere, 'Vur aslanım vur, namus günüdür bugün,' dedirttirme pozision u elde edebilecek miyiz?...