Cevap: Bakaya ve Yoklama Kaçaklarını Askerlik Şubeleri Arayamayacak (mış)?
arkadaşlar bu günlerde gbt ye giren oldumu acaba iş için istanbula gitmem lazımda
Arkadaşlar cuma günü ehliyet almak için abimi gönderdim emniyete askerlik şubesi ihbar etmişmi diye arama varmı falan diye şube öyle bi yazı göndermemiş polis memuru mahalle mahalle baktı hiçbirşey çıkmadı, içim çok rahat, pazarteside emniyet müdürlüğünden ehliyetimi alacam... 3 aydır çıkarttıramamıştım ehliyetimi, gbt dede bişey çıkmıyor... rahat olun.
Cevap: hava değişimi aldım ayrıca 10 gün istirahat aldım askerlikten sayılırmı
Gbt'ye gıren yokmu son zamanlarda ?
Merhaba,geçen gün havaalanında ve otelde gbt ye girdim,birşey çıkmadı,bağlı olduğum ilde halen eski usülde adresten arama yapılmakta.
Alıntı:
darwin rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,geçen gün havaalanında ve otelde gbt ye girdim,birşey çıkmadı,bağlı olduğum ilde halen eski usülde adresten arama yapılmakta.
otelde gbt'ye girdim derken? geçen hafta ben de bir otelde kalacaktım, ertesi sabah başka bir şehire geçecektim. ne olur ne olmaz diyerek o gün akşamdan yola çıktım :) siz mecburen kaldınız sanırım?
Merhaba Arkadaşlar, Önümüzde ki ay tecilim bitiyor.Ben 2 ay sonra şubeden askeri hastaneye göz bozukluğu sebebiyle sevk işlemi yapabilir miyim? Tecilim bittiği için bana zorluk çıkartırlar mı ??
akdahmet kardeş merhaba bana ulaşabilirmisin msn inene not bıraktım telefon numramıda yazdım
herkese selam bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Merhaba nikbin kardeşim,ben artık tedirgin olmadan hayatımı değiştirmeden yaşamak taraftarıyım,otelde daha rahat olduğu için kaldım,yurdun heryerinde polisler tarafından durmadan gbt taraması yapılmakta,son on gün içinde ülkenin büyük bir bölümünü gezdim,her şehirde durmaksızın gbt kontrolü var,eğer kanunen bir sorun varsa elbet karşılaşırsın,boşuna tedirgin olmana gerek yok,biz kimseye zarar vermedik katil değiliz,kaçakçı değiliz,hortumcu değiliz,mutlu ve huzurla hayatına devam et derim ben,nitekim tedirgin bir hayat sürmek yerine askere gitmek daha mantıklı olacaktır.Zannettiğim kadarıyla belirli bir zaman sonra bedelli askerlik de çıkacak inşallah,hayırlısı olsun,herkese mutlu ve huzurlu günler dilerim,esen kalın.
darwin kardeşin dediğine katılıyorum yinede arasıra gbt kontrolünden geçen arkadaşların bilgi paylaşmasında fayda var bence son günlerde uçakla seyahat eden varmı acaba