bende her yere çektim artı berda olmayan arkadaşımada söyledim oda faks çekmiş
Printable View
Bankayla şimdi görüştüm hiç bir şey yok diyorlar şu an için
Veysel isimindeki arkadaşla görüştüm bugün. Çarşamba günü Ankaraya gelecekler. Milletvekilleriyle görüşeceğiz. 115. sayfadaki numaralara herkes faks çeksin. Gittiğimizde bizi dinlemeleri için. Ankaralı arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. Ya da Ankaraya çarş. günü gelebilecekler. Ali Babacan'ın bir akrabası da yenzedeymiş.
10 gün içinde bu sorun çözüldü çözüldü yoksa daha sonra daha zor. 60. madde bizim için önemli.
Ayrıca facebook'ta JaponYeniKrediMağdurları gurubu var. Veysel bey açtı. Guruba katılıp destek olalım. benim mail: alfasino@hotmail.com
Selam Arkadaşlar; TUDER den hic ses cıkmadı.İşin başında bizim yanımızda gibi göründüler daha sonra kayıplara karıstılar.Sebebini bilen var mı acaba.?Şimdi onların bize destek vermesi gereken günler,tam da 60. madde görüşülecekken.Bizim tv lere cıkıp konusma sanşımız yok onların var.Ancak ortada yoklar.
Çünkü onların durumu bizim durum gibi değil onlar kendilerine dokunulan konularda yanlarına bizim gibi saftirikleri çekmek için varlar onları ellemeyin rahat otursunlar.. koltuklarında.tuder ismiyle sadece ufak şeylere dokunabilirler bu konulara giremezler girerseler koltukları tehlikede olur....saygılarımla....
Arkadaşlar buluşabilirsek tek kuvvet olursak bir yerlere yürürsek ancak başarabiliriz toplanalım gidelim başbakana veya cumhur maşkanına gelen varsa. haftaya pazar ankarada olalım önceden bir randevu alalım konuşalım .. derdini söylemeyen derman bulamaz.. msn adresim senol_67_ozer@hotmail.comkleyin görüşelim toplanıp gidelim.hadi canalar herşeye para ayırdık bu iş içinde varsın 100 tl miz gitsin . elini taşınaltına koynadan olmıyacak.ses başka türlü duyulmaz benim evim elimde gidiyoo varsın gitsin siz kurtarın barii..saygılarımla...
biz kaç kişiyiz onu belirliyelim öncalikle msn mi ekleyin lütfen. genel bilgiyi burdanda tüm dostlarla paylaşalım biz kaç kişiyizz????
Selam Arkadaslar; adı gecen 60. maddeye baktım ancak bizimle pek ilgisi yok gibi..60 diye takıldık ancak sonunda husran olmasın.bu 60. maddenin detayını bilen varsa yazsın.ben kanun tasarısına baktım.. :(((