-
Cevap: Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
Alıntı:
tarancı rumuzlu üyeden alıntı
şimdi de '' Başvurunuz hakkında bilgi almak için CİMER veya Genel Müdürlüğümüze ya da Başvuru Makamına müracaat etmeniz gerekmektedir.'' diye çıkıyor, çok garip.
Nüfüse gittiniz mi
Eksikleri öğrenebildin mi acaba
-
Arkadaşlar, var mı gelen SMS? Tebligatlar başladı sanki
-
Bugün saat 1.30 gibi güncellendi Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz sonuçlandırılma aşamasındadır.
Saat 2 gibi Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunuz nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır.
-
Alıntı:
tuytuy rumuzlu üyeden alıntı
SMS de aşağıdakiler geldi:
Vatandaşlık başvuru sonucunun tebliğ edilebilmesi için başvuru makamına müracaat etmeniz gerekmektedir.
Vatandaşlık başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilerek karar alınmak üzere Karar Makamına gönderilmiştir.
Sistemdede böyle bir mesaj var:
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunuz nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır.
Ama sanki bunlardan sonra bir SMS de daha gelmeliydi, link olması lazım ki TC numara falan görebilelim, ben hala bu smsi bekliyom
-
[QUOTE=tuytuy;651223]Arkadaşlar, var mı gelen SMS? Tebligatlar başladı sanki[/QUOTE
Sen ne zaman başvurdun ben 2 sene oluyor karar aşamasında ve atamaya yetişmem gerekiyor
- - - Güncellendi - - -
acaba ne zaman başvurdunuz ben 2021 yılında başvuru yapmıştım ve karar aşamasında inşallah banada gelir çünkü atamaya yetişmem gerekiyor
-
evet dün gittim, dosyamı iptal etmişler, hiçbir gerekçeleri de bulunmuyor, nedenini öğrenmem için dilekçe vermem gerekiyormuş.
12 yıldır Burada yaşamama ve tüm şartları yerine getirmeme rağmen ben başaramadım, 3 yıllık emeğim boşa gitti
sizlere başarılar dilerim.
-
Alıntı:
evet dün gittim, dosyamı iptal etmişler, hiçbir gerekçeleri de bulunmuyor, nedenini öğrenmem için dilekçe vermem gerekiyormuş.
12 yıldır Burada yaşamama ve tüm şartları yerine getirmeme rağmen ben başaramadım, 3 yıllık emeğim boşa gitti
Ah cok ilginc.
Kac yildir calisma izniniz var? hala calisiyormusunuz?
Gecenlerde bir arkadasiminki de iptal oldu ve nedeni de artik calisma izni olmadigi icindi.
Umarim dilekceniz kabul alir.
-
5 yıldır çalışıyorum, çalışma iznim ve süresiz ikamet iznim de var.
-
Alıntı:
5 yıldır çalışıyorum, çalışma iznim ve süresiz ikamet iznim de var.
sizin durumunuz çok ilginç
çünkü süresiz ikamet de kolay kolay verilmiyor, verilmesi için belli araştırma aşamalarından geçmesi gerekiyor, onun için vatandaşlık başvurusunda sorun olmaması gerektiğini diye düşünüyorum, tabiki evraklarda sorun yoksa
-
Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
Çok üzüldüm durumuna,adli bir olay yaşadın mı geçmişte? Onunla ilgili olabiliyor maalesef.veya evlilik yolu ile ise evliliğinizin gerçek olmadığını düşünmüş olabilirler. Dilekçe veya dava yoluyla tekrar başvuru değerlendirilmesi olabiliyorsa dene bence.
-
Merhabalar Arkadaşlar,
SMS geldi diye gittik. dediler ki devamını bekleyin. Artık duyuru belgesi elden verilmiyormuş. Başvuru makamıyla işiniz yok. Duyuru belgesiyle direkt nüfus müd'e gideceksiniz dediler. Önümde bir Rus abla vardı. o da bu durumdaydı. SMS bekleyeceksin dedi.
-
sicilim temiz, evlilik yoluyla değil genel yolla başvuru yapmıştım, işte problem de iptal etme nedeninin bildirilmemesi.
-
Senin işin ile ilgili olabilir mi çalıştığımız yer de olabilir
Bir de niye sana açıklama yapmadılar onuda anlamış değilim
-
işimle ilgili olduğunu sanmıyorum, çalıştığım firma büyük ve kurumsal bir firmadır, nedenini sisteme girmemişler sadece nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü (ankaradaki) biliyormuş,
onlara iki gündür ne telefon ne de e-mail yoluyla ulaşamıyorum,
-
Alıntı:
işimle ilgili olduğunu sanmıyorum, çalıştığım firma büyük ve kurumsal bir firmadır, nedenini sisteme girmemişler sadece nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü (ankaradaki) biliyormuş,
onlara iki gündür ne telefon ne de e-mail yoluyla ulaşamıyorum,
Merhaba, adınıza çok üzüldüm, fakat iptal hakkında itirazınızı yapın; en kötü ihtimal red aldığınız için dava açarak devam etmeniz de mümkün bence ve avukatla danışmanız yararlı olabilir. Link sadece googlede bulduğum
https://kulacoglu.av.tr/vatandaslik-...si-itiraz-yolu
-
merhaba, öneriniz için teşekkür ederim, neden iptal ettiklerini öğrendikten sonra red kararına çevirirlerse eğer dava açma yoluna gideceğim.
-
Dosyayı iptal etmeleri ne demek oluyor anlamadım. Eksik evrak yazısı çıktı demiştiniz. Talep edilen bir evrak varsa onu verip sürecin devamı sağlanır bu durumda. Karara gönderip olumsuz karar çıkmamışsa ki öyle bir yazı yok herhalde sistemde neden sizin durum böyle oldu anlayamadım. Ama mutlaka Ankaraya ulaşıp durumu sorun bence de. Cimere de yazabilirsiniz ama çok geç cevap geliyor. Alo199 dan vatandaş temsilcisi bilgi verir belki.
-
Alıntı:
Bana bu gün geldi evlenme yoluyla kazanılması sonucu tebliğ edilebilmesi için başvuru müracaat ettiğiniz makamına gitmeniz gerekmektedir diye acaba olumlumudur bu yazı cevaplarsanız sevinirim..
-
Alo199 hattı da sistemden göremiyor nedenini, Nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğüne yönlendiriyor, onlara da hiçbir şekilde ulaşamıyorum kaç gündür.
-
Alıntı:
Yustik rumuzlu üyeden alıntı
Bana bu gün geldi evlenme yoluyla kazanılması sonucu tebliğ edilebilmesi için başvuru müracaat ettiğiniz makamına gitmeniz gerekmektedir diye acaba olumlumudur bu yazı cevaplarsanız sevinirim..
muhtemelen red için bir neden yoktur düşünüyorum. sadece gidip öğrenebilirsiniz. duyuru belgesi almak için 2ad fotoğraf ve ikamet izni veya pasaport fotokopisi lazım. ancak yukarıda dediğim gibi, size de SMS devamını bekleyin diyebilirler. en azından sisteme baktırıp sonucu öğrenme imkanınız olabilir.
-
Alıntı:
Alo199 hattı da sistemden göremiyor nedenini, Nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğüne yönlendiriyor, onlara da hiçbir şekilde ulaşamıyorum kaç gündür.
Nereden başvurdunuz?
Bence kontrol için Ankara'ya gitmelisin.
-
Alıntı:
genelde devlet dairelerinde telefondan ziyade yüz yüze görüşme daha sağlıklıdır. iş ciddi ise, bence Ankara'ya gitmenizde fayda vardır diye düşünüyorum.
-
istanbuldan başvurdum, geriye bir tek o yol kaldı sanırım.
-
Maalesef bende red yedim 7 senedir evliyim 4 sene üniversite okudum ama niye red anlamadım
-
Alıntı:
Maalesef bende red yedim 7 senedir evliyim 4 sene üniversite okudum ama niye red anlamadım
nasıl anladınız? ne dediler? bir evrak verdiler mi? nedeni neymiş?
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
geçen bir tanıdığımızın 10 seneden fazla evli olduğunu hanımına ret geldi. reddi davaya götürdüler, kazandı.
-
Alıntı:
fujitsu2023 rumuzlu üyeden alıntı
Bugün saat 1.30 gibi güncellendi Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz sonuçlandırılma aşamasındadır.
Saat 2 gibi Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunuz nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır.
güncelleme var mı? ek mesaj geldi mi?
bana henüz gelen mesaj olmadı
-
benim de aynı salı günü nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır olarak değişti hala öyle
-
Yok, ve hiç mesaj vb. da yok. Hala "Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunuz nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır."
-
Az önce 199'u aradım. Gayet güzel şekilde yardımcı oldular. kütük kaydı işlemleri birkaç gün ile birkaç haftaya kadar zaman alabiliyormuş. yani son mesajı beklemek lazım.
-
Senin de hala böyle mi "nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır." ? Peki bu aşama da olmak ne demek tam? Karar olumlu mu yoksa hala beli değil
-
Alıntı:
Yok, ve hiç mesaj vb. da yok. Hala "Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunuz nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır."
Benimki da durum ayni. Sizin gibi. SMS gelmedi. Aşama durum - "Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunuz nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır.
-
Toplam 1 dosya bulunuyor
Alıntı:
Senin de hala böyle mi "nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır." ? Peki bu aşama da olmak ne demek tam? Karar olumlu mu yoksa hala beli değil
bunun ne demek olduğunu aşağıda okudum ben de. ben de çok aradım internette.
-
Inşallah güzel haber alırız yakında.
Peki red alanlar bu aşamadan "nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır." geçmiyor mu?
-
Alıntı:
Inşallah güzel haber alırız yakında.
Peki red alanlar bu aşamadan "nüfus kütüklerine tescil aşamasındadır." geçmiyor mu?
abi mantıken düşünsenize, ret olanı neden nüfus kütüğüne kayıt etsin?!
-
Alıntı:
nasıl anladınız? ne dediler? bir evrak verdiler mi? nedeni neymiş?
- - - Güncellendi - - -
geçen bir tanıdığımızın 10 seneden fazla evli olduğunu hanımına ret geldi. reddi davaya götürdüler, kazandı.
bende dava acacağım takdir yetkisi kullanmışlar hic bir gerekce yok dava ne kadar sürdü acaba
-
Merhabalar,
Istisnai olarak vatandasliga basvurdum 23-24 subat gibi “karar makamina sunulacak listeye dahil edilecektir” 25.02.2023 gibi de “edilmistir” yaziyor. Acaba 31 marta kadar gelme sansi var mi? Var mi ayni durumda olan?
-
Arkadaşlar araştırma ve değerlendirme aşamasında 5 ay kaldıktan sonra bugün itibariyle Genel Olarak Türk Vatandaşlığının kazanılması başvurunuz karar makamına sunulacak listeye dahil edilecektir olara güncellendi
-
Bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek kaç gün sürer
-
Benim de durumu "Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir" olarak değişti. Bu aşamadan sonra uzun sürmez umarım.
-
Sena90 sizinki listeye dahil edilmiştir ne zamana geçti bugün mü?