Aman Fırat Abi, şimdi eksikliğimizi yüzümüze vurup da buğulandırma gözlerimizi...
Şimdi forum , bu biyolojik verilerle ana britanica gibi oldu işte :p
Printable View
Aman Fırat Abi, şimdi eksikliğimizi yüzümüze vurup da buğulandırma gözlerimizi...
Şimdi forum , bu biyolojik verilerle ana britanica gibi oldu işte :p
Dam üstünde saksağan, bizim köyün imamı ...
çattı pattı kaç attı...
Önüm arkam sağım solum sobe, saklanmayan ebee...
Ve hatta o piti piti karamela sepeti.
Fırat Beyciiimmm,
Evet bir Ankara'lı olaraktan balıklar hakkında sizin kadar engin ve derin bilgiye sahip değilim. Ama ben bir "balık burcuyum" :o Ve burcumla alakalı olaraktan pek çok gereksiz, abuk subuk, saçma sapan bilgilere sahibim..( gezegenimiz neptün, arada jüpiterde onlara yardım eder diye çıkanlarda oluyo mesela ) Bu bilgilerim balıklar hakkındaki mevcut durumumu (zır cahillik halimi yani ) kurtarır mı sizce..Hayır kurtaracaksa Emrah'la birlikte sevinces çünkü o da bir "balık burcu" ve Ankara'da ikamet etmekte..
Gereksiz bir detay daha vereyim bare; Sharon Stone'la aynı günde ve ondan 20 yıl sonra doğmuşum - 10 Mart -Ama babam beni 15 Mart diye yazdırmış :kızgın: Bu yüzden kimseye hava atamıyorum..:( (bu konunun nesiyle hava atılacaksa artık.. sanki aynı gün yazılsa ben ikinci bir Sharon Stone olcam hayret bişii..)
Bu arada söylemişmiydim bugün itibariyle Ankara'ya toptan bahar geldi..Hepimiz bir iki gün içinde en bi cıbıl halimizle sokaklarda arz-ı endam ederiz artık ..
"Yazarın Notu; Bu forum, raydan çıkmış capon trenleri gibi gidiyo Fırat Beyciimmm. Bu nedenle size yakında 'en hit forum şeysi -ödülü-' verilmesi için adminimizden rica da buluncam..Bakarsınız adminimiz Uludağ için gerekli olan maddi desteği ödül olarak size takdim eder :o "
Sayın Bayındır;
Balık konusunda acımasız olmayın..
İskenderun'dasınız tamam Şirinyere'de gidiyorsunuzdur. Yağlı mı yağlı tavlı mı tavlı Lagosları yada Çipuraları "götürelim abi" derken buralardaki balık diye restoranlarında kendilerine yutturulan martıları yiyen büyükşehir ve karasal iklim insanlarını da düşünün biraz...
Geç bir vakit,
Geç değil aslında öyle zor ki,
Ne bahar geldi dersin,ne kış
Ne bir damladır ,yağmurdan kalan
Ne de o damla ,bir gözyaşı,
Yaz gelince bitecek dersin,
Ağaçlar öyle yeşillenecek,
Yaz bitince gelecek dersin,
Bir kar yağacak Ankara'ya
Atam üşümesin ,
aklıma ilk o düşecek,
Öyle geliyor ki,
Ne bahar ,ne de kış ardından,
Zor vakitler gelecek...
Çok zor.
02032007
Selinn
Çekiyor ülkesinin bayrağını
bahçesine
bir Alman
yer: Dalaman
:(
Bölüyor ülkeyi baklava dilimi gibi
bir bunak NETEKİM
sekize
Marmaris'te
O olmasaydı
babası kim olurdu bellisiz geyik
varsın olsun, inançlı ya...
dönüş yolunda yürek Selanik..
tarih 16 Mayıs 2007
Açacağız gözümüzü
ki
olmuş
tarih
1907
yağmurdur
2 damla yaş
gözlerimden akan
havada bulut var
bu ne dumandır
mahlede ölüm var
feryat figandır
tez gel Atam tez gel eğlenmeyesin
bulutlar karardı bekletmeyesin
Tez gel ATAM tez gel dayanamıyom
Uyku gaflet bastı uyanamıyom
Siz sayın Av.Adil Giray Çelik ile alemlere akacağınıza birazık yağmur duası etseydiniz, global ısınmadan kutulacağımıza eminim sayın Avukat Fırat Bayındır !!!
Ahan... Yagmadi yagmadi kendini bize unutturdu mubarek
Bilgisayarin basinda tam da dalmistim ki simdi gok gurleyince odum koptu :deli:
Hemen sitenin arkasina saklanmak geldi icimden....
Simseklerle HOS GELDI dolu dolu geldi yagmur...
Yasassin...
Ben simdi yagmuru seyre gidiyorum :)
Aman Tanrım, kulaklarıma inanamıyorum, burda da gök gürlüyo nihayet. Bu sesi duyunca bu kadar sevineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Yağmur yağıyorrrrrr, seller akıyorrrrr, arap kızı camdan bakıyorrrrrrr... :p
Vay be söyleye söyleye yağmuru yağdırdılar ya
40 defa söyleyince oluyor diye bişi mi var dı
Hava kurşun gibi ağır...
Haftaiçi bulutlar kendini gösterdi, geri çekildiler. Bugün hava yağmursuz,hatta güneşli, hadi başlayalım duamıza tekrar, ne zaman geliyor kırkikindi yağmurları ?
SAYIN BAŞAMPULÜM,
Her zamanki gibi, sezgi ve kararlarınızda ne kadar haklı olduğunuz çarpıcı bir şekilde ortaya çıkmıştır. Bu siteden kuşkulanmakta çok haklısınız, zira casus kaynıyor.
Uzun araştırmalarım göstermiştir ki, hukuk sitesi kisvesi altında, NÜB ajanları birbirleri ile haberleşmektedirler. Avukat, hukuksever. yetkili vs. gibi rütbeleri ve kırmızı, yeşil, bordo, mavi renklerde urbaları olan bu casuslar güruhu, bizim "KATLİ VACİPTİR" imize karşılık düşen eylemle cezalandırdıklarına da siyah urba giydirmektedirler.
Mevcut bütün kod çözücülerimiz, bunların haberleşme kodlarını çözmekte yetersiz kalmıştır. Kullandıkları ifade ve cümleler, ancak kendilerinin anlayabildiği, gerçekte hiçbir mantık temeline oturmayan, bu konumdaki insanlarla ne alakası olduğu meçhul, anlamsız ifade ve cümlelerdir. Yani, görünürdeki bu geyiğin altında çok derin ve önemli bilgiler gizlidir. Bu yöntemle, (ki en gelişmiş kod çözücüler bile yetersiz kalmıştır) tüm güvenlik sistemlerinden saklanabileceklerini sanmaktadırlar. AMA YEMEZLER. sizin emsalsiz önseziniz ve benim derin zeka ve tecrübemden kaçamadılar.
İçlerinde, admin diye birisi var ki fazla ortalarda görünmemekle birlikte örgütün elebaşıdır. Perdenin önündeki isim olan Av. Fırat Bayındır ise feleğin çemberinden defalarca geçmiş, çok tehlikeli bir kişidir ve gerçek adı bilinmemekle beraber kod adı "EUFIRBY" dır. EU, Av. a karşılık düşmektedir.(herkes Av. avukat zannetmetir. Oysa ki Av. Avrupalı olup karşılığı EUropean dır)
Derhal tutuklanarak, siyah urba giydirilmedirler. Tehlike büyük boyutlardadır.
B PLANI : Milyonda bir ihtimal casus olmasalar bile, o kadar anlamsız konuşmakta ve zamanlareını boşa harcamaktadırlar ki, siyah urba giydirilmelerinde hiçbir sakınca yoktur.
önemli not : Av Tayfun Eyilik de dikkat edilmesi gereken bir zattır. Süreki olarak "AMPULÜ DEĞİŞTİRİN" demektedir.
Gelişmelerden sizi haberdar edecek ve bunları çaktırmadan izlemeye devam edeceğim.
Hörmetle ellerinizden, ayaklarınızdan öperim
Kulunuz, köleniz hatta müridiniz KASIMAN
Sayın KASIMAN;
Geldi bahar ayları, gevşer gönül yayları.......
Bunu da çözünde görelim...
SAYIN BAŞAMPULÜM,
DİKKAT! DİKKAT! DİKKAT!
"Geldi bahar ayları, gevşer gönül yayları......." diyerek,
Kendisini gizlemeyi başaran, yeşil urbalı casus, Çankaya yolundan çıkarken arabanızın fren yaylarını gevşetmek suretiyle size suikast planlanması gerektiği talimatını vermektedir.
Ben bu (yukardaki) yagmurdan hic bir sey anlayamadim.. :)
Galiba gizli gizli ciseleyen yagmur var, amma goremiyorum :rolleyes: Yagmur ampulu patlatir diyecegim ama sakiz gibi bu AMPUL da neyin nesi onu da anlayamadim. :rolleyes:
Haydi yagmur duasina...
Icimde bir HISS bes gun sonra cok yagacakk... :p
Sayın deniz02,
Şeker..508,
Tansiyon 17 / 10 (tam komalık yani),
Hanım cephane nöbetçisi gibi, mutfağın kapısında,
Hava da yağmursuz olunca, biraz geyiğe takıldık.
Amirlerimizin hoşgörüsüne sığınarak.........
Esenlikler,
Baş ampul ışık vermediğinden yazınızı muhtemel okuyamayacak okuyup birisi ona söylese muhtemel anlayamayacak zorla anlaması sağlansa muhtemel yorumlayamayacak, birileri yorumlasa ve yorumunu söylese muhtemel baştarafı unutacak sonra ben değişmişmiydim değişmemişmiydim en son hangisinde kaldımmı diye düşünmekten Fıtık olacak.. Hiç bir devlet memuruna yapılmayan kıyak bir tedavi uygulanacak... 50 kişinin tuttuğu sütçü beygirinden düştüğü aklına gelecek sonra bir eliyle yularını tutarken orduyu denetleyen MUHTEŞEM TÜRK ATATÜRK AKLINA GELECEK sonra gözleri kızaracak bir damla yaş derken iki baktıki ağlayacak ellerini havaya kaldırıp duaya başlayacak ALLAHIM AFFET BENİ NE YAPTIĞIMI BİLMİYORUM... Allah affedermi bilemeyecek amma KULLARIN asla affetmeyeceğini bilecek... Yaptıklarından utanacak amma O UTANÇLA YAŞAMAYA MAHKUM OLACAK...
Kriptosuz açılmış metindir... Kod aramayınız...
Fırat abiiiiiii Çık şu çemberin içinden taövbe tövbeeee senin yüzünden felek yanımda kaldı iç babam iç... Ne biçim felek bu ya... Ayyaş mı ne ?
ona öyle demezler
peynir ekmek yemezler
bu forum asla bitmez
yeni ampul duya girmez
boşuna mı açtık konuyu
dökün etekteki taşı
elek altı kıymetlidir
yazmayan sorsun soruyu
deyacahsan çi neye?
işt'eyle...
Soruyorum o halde;
ampul nedir?
Hatta çoktan seçmeli yapalım
1-Joseph Swen'in icat ettiği nesne
2-Sinama, çizgi film, roman vb eserlerde kahramanların aklıma bir şey geldiğinde başların üstlerinde yanıp sönen şey
3-Yolda kalan araçların arabanın moturunu aydınlatmak için kaporta kapağına taktıkları nesne
4-Edison
5-Sigorta ve bakır tel
6-Hepsi
7-hİÇBİRİ
Ampul.... Ampulll... Ampul seydir...
Armut seklinde bir cam parcasidir ama marifet Ampulda degil icindeki metal tellerdedir.. Sonra efendim bir de su gozle gorulemeyen ancak elle de dokunulamayan akimla isik sacan Armut seklinde camdan yapilmis bir nesnedir.
Anlayamadigim, neden durup dururken patladiklaridir?
Sonra...
Monitorun isigi idare lambasi olmazsa, hepten kala kalacagim..
Bu kadar... :)
Ampulle her yer bayındır.
Sizinki yasak yayındır.
Antiampulizm caiz değil.
Taip benim dayımdır.
Efendim....
Ampul Fransızcadaki "lampul" kelimesinden gelmektedir. Baş dejeneratör Amerika bunu son 2 harfini atmak sureti ile "lamp" olarak almıştır.
Dilimize ise, başı kesilerek ampul olarak girmiştir.
Son derece faideli bir araç olup, helyum buharlı, sodyum buharlı, civa buharlı vs. tipleri mevcuttur. Ancak en verimlisi ve faidelisi TAİP buharlı tipidir.
Öyle ki, TAİP buharlı lambalar diğerlerinden farklı olarak, ekonomik, politik, sosyal, sorunları da nurlu ışıkları ile aydınlatarak çözmektedir.
Görünen odur ki, yakın zamanda sağ duyulu vatandaşlarımız, Çankayanın ampullerini de TAİP buharlılarla değiştireceklerdir.
TAİP'İN AYDINLIĞI ÜZERİNİZE OLSUN......benim muhterem kardeşlerim.
Yüzde kırk enerji tasarruflu ampulden baş ampule,
Florasan operasyonu başarıyla tamamlandı.
Tamam.
Başampul TAİP buharlıdır ve floresan lambalarla kıyaslanamaz.
Ona operasyon, moperasyon hatta bilumum asyonlar vız gelir.
Sizin yağmurunuzdan bile etkilenmez o.....
İnadına KYOTO'yu da imzalamayacak işte.....
Heh heee.ne oldu?Yağmur yağmur... diye diye yağdırdınız.Yağdırdınız da ne oldu?Caddeler geçit vermez akarsulara,evlerin önü göle döndü dimi?
İnternet deseniz zaten yağmur yağma ihtimali ile bile göçmeyi görev edinmiş.
Alın size yağmır.sadece 2gün atıştırdı,herkesi yatıştırdı.
5 gun sonra yagacak demistim..
Hislerim beni bir kez daha yaniltmadi , bundan boyle CV e 'kahin'i de ekleyecegim. :p
Evet hukuki netin kahini, bu yagmur bir sure daha devam edecek diyor. ;)
Saygilarimla...
Bugün sabahtan akşama kadar yamur yağdı tozu topragı yatıstırdı.
Yağmur yağar taş üstüne
Her ne desen baş üştüne
Basma sakın sayın bayım
Karnın ağrır,yaş üstüne
Geyet yüksek hatırın var
Taşıt diye katırın var
Daha fazla söyleyemem
Kırk katırın satırın var !
Aziz Nesin
baya hos yagmıs yagmur sepeleme seklınde:):rolleyes:
Bu AMPUL'ler yağmur duasını bile beceremiyorlar. Hani sel alarmı verilmişti.
Bu gidişle çimleri hortumla sulamak zorunda kalacağım. (Silivri-İst.)
Yaşasssıınnn YAĞMUR yağıyooorrr.... :)
Diğer adı ile (galiba) Rahmet yağıyor. ;)
yağsın bakalım .
Arasıra Allah bizede acıyor demekki. Bugün Valinin kıllığı hariç iyi bir hafta olacağının işaretlerin vardı.
29 undan bu yana iyi şeyler var. Harika bir miting.
Fener Bahçe özüne döndü bol küfür kavga ve puan kaybı
Fener e güzel cezalar
1 mayıs ın enteresan kutlanması adının değişmesi Bundan böyle 1 Mayıs Bahar İşçi ve Muammer Güler çilesi günü olarak anılacak..
Anayasa mahkemesi kararı...
Ama Bülent Arınç ın yüzünü görmek isterdim o an olmadı o da kadı kızı olsun.
Bu gün yağmur yoktu, ama bir ses duydum sanki Fenerbahçe 1 diyordu, tabi birileri için de 0 :p korna seslerine de katlanacağım tabi ki zevkle...
:kızgın:bayan mayan dinlemem asarım keserim kilitlerim silerim atarım ....:kızgın:ona göre...:kızgın:
Fırat abi kasap diploması almış duyrulur!
Alıntı:
Bu gün yağmur yoktu, ama bir ses duydum sanki Fenerbahçe 1 diyordu, tabi birileri için de 0 https://www.hukuki.net/forum/../vb/im...ies/tongue.gif korna seslerine de katlanacağım tabi ki zevkle...
diplomaya gerek yok insiyaki olur yani....Alıntı:
:kızgın:bayan mayan dinlemem asarım keserim kilitlerim silerim atarım ....:kızgın:ona göre...:kızgın:
Yine bir şeyler yağdı ama söylemem. :p Bilin bakalım ne yağdı? İpucu vereyim , gök gürültüsü ne ki, sanki ardı arkası kesilmeyen korna seslerine benziyor ama... Bir daha ki yağışa kadar idare eder. Ayrıca öyle denildiği gibi su sıkıntısı da yaşanmayacakmış, bilginize...