Hem siddet uygulayip hemde 10000tl manevi tazminat istemek nasil bir hak anlayamiorum..
Printable View
Hem siddet uygulayip hemde 10000tl manevi tazminat istemek nasil bir hak anlayamiorum..
Haklılığınız yada haksızlığınız konusunda ne bizler ahkam kesebiliriz. Ne de hakim tarafları dinlemeden, tanıkları dinlemeden delilleri görmeden karar veremez.
Diğeriniz kusurlu olacaktır. Ne yazıkki boşanma davalarında taraflar haksı ıda olsalar iddialarda bulunmakta hatta yetmezmiş gibi birde yüksek miktarlarda tazminat talepleri olmaktadır. Doğru olan kararı hakim verecektir.
Elbette karari hakim verecek..zaten 6 ay uzaklastirma kararinda dosya incelenmis olup uygun gorulmustur yazio..Hakim esimi kusurlu bulmus ve bu karari vermis..Bu sizce benim acimdan olumlu degilmi?
Karar yüzünüze okunana (yani hakim son duruşmada gereği düşünüldü diyene) kadar hangi olgunun kimin lehine olduğundan emin olamazsınız. Beklenmedik bir bilgi / yazı / delil / tanık / ifade herşeyi değiştirebilir.
Uzaklaştırma kararı elbetteki bir gerekliliğin sonucu alınmıştır ve sizin adınıza, korunmanız açısından olumlu bir durumdur.. Ancak boşanma davanızda kusursuz olduğunuzu ispatlamanız bu karardan ayrı bir durumdur.
Ben kusurluda olabilirim ama hakim kimin daha cok kusurlu olduguna bakmayacakmi?
Anlasilan bizim dava bayaa bi uzayacak..bana bosanma konusunda zorluk cikarmicani solemisti ama anlasilan cikaracak..