Cevap: Boşanma davası açtım
Alıntı:
sevgi_01 rumuzlu üyeden alıntı
aynı avukat kaç davaya bakacak..ondanda ücret talep etmesmi?
Bende sorun kendisine diyorum işte
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Bende sorun kendisine diyorum işte
bakmaz bence çünkü başka bir konumada bakıor..3 şey olacak yüzüm olmaz..ben ayrı açmak istiyorum avukatsız..ama yardıma ihtiyacım var
Ben avukat olmadığım halde(normal bir vatandaşım,hukuki bazı bilgilerim var), bir dava açacaksam avukat tutmayı tercih ederim. Hukuki bilgimin olması davaları kendi başıma yürütebileceğim anlamına gelmez çünkü.
Tıp konusunda bilgim var diye nasıl ki muayene edemem,ilaç yazamam,cerrahi müdahale edemezsem; hukuk konusunda ne kadar bilgim olsa da bir avukat kadar davayı iyi yürütemem. Çünkü Avukatın işi bu, uzmanlığı bu.
Siz kayınvalidenize tazminat dava açmak istediğinizi söylüyorsunuz. Peki kendi başınıza bu davayı açıp da iddialarınızı ispat edemediğinizde hakim davanızı red ettiğinde, kayınvalideniz sizin aleyhinize tazminat alabileceğini biliyor musunuz? Sonuçlarını bilmeden kendi başınıza iş alıyorsunuz.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Ben avukat olmadığım halde(normal bir vatandaşım,hukuki bazı bilgilerim var), bir dava açacaksam avukat tutmayı tercih ederim. Hukuki bilgimin olması davaları kendi başıma yürütebileceğim anlamına gelmez çünkü.
Tıp konusunda bilgim var diye nasıl ki muayene edemem,ilaç yazamam,cerrahi müdahale edemezsem; hukuk konusunda ne kadar bilgim olsa da bir avukat kadar davayı iyi yürütemem. Çünkü Avukatın işi bu, uzmanlığı bu.
Siz kayınvalidenize tazminat dava açmak istediğinizi söylüyorsunuz. Peki kendi başınıza bu davayı açıp da iddialarınızı ispat edemediğinizde hakim davanızı red ettiğinde, kayınvalideniz sizin aleyhinize tazminat alabileceğini biliyor musunuz? Sonuçlarını bilmeden kendi başınıza iş alıyorsunuz.
benim çok geçerli nedenlerim var..ispatlarım var..zannetmiyorum
Alıntı:
sevgi_01 rumuzlu üyeden alıntı
benim çok geçerli nedenlerim var..ispatlarım var..zannetmiyorum
Siz bilirsiniz. Uyarması bizden. Sonuçlarına katlanmak sizden.
Buradan alabileceğiniz yardım en fazla evet kayınvalidenize veya onun altın günündeki komşularına tazminat davası açabilirsiniz, açacağınız davayı avukatınızla takip etmeniz sizin yararınıza olacaktır, yapacağınız küçük hatalar davayı kaybetmenize neden olacağı gibi, ıspatlayamadığınız iddialarınız nedeniyle kayınvalidenizin size karşı dava açma hakının doğacağını hatırlatmaktan öte gidemeyecektir.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Buradan alabileceğiniz yardım en fazla evet kayınvalidenize veya onun altın günündeki komşularına tazminat davası açabilirsiniz, açacağınız davayı avukatınızla takip etmeniz sizin yararınıza olacaktır, yapacağınız küçük hatalar davayı kaybetmenize neden olacağı gibi, ıspatlayamadığınız iddialarınız nedeniyle kayınvalidenizin size karşı dava açma hakının doğacağını hatırlatmaktan öte gidemeyecektir.
sizinle özel konuşabilirmiyiz..ben daha detaylı anlatmak isterdim
Özel konuşamayız, özeli avukatınızla konuşmanızı öneririm.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Özel konuşamayız, özeli avukatınızla konuşmanızı öneririm.
tamam sağol..özel derken ..o anlamda özel konuşmıcaktım..hukuki anlamda konuşacamktim neyse bye
17-04-2009 tarihinde eşimle aynı evden ayrıldım,bu tarihten için ben ona küfür ve sövmüş olduğumu idda ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuş,yani ben bugun (31/12/2009) ifade verdim..aradan 9 ay geçmiş,boşanma davasını açmıştım zaten ayrıca suç duyurusunda bulunmuştum..durdu durdu şimdi şikayet etmiş ben anlamadım bu işten:)bir anlam verebilirmisiniz?