Cevap: aldatıldığımı eşimin bilgisayarına keylogger kurarak öğrendim...
ilginç olaylar.çok okusak da başına gelen daha iyi biliyor.yalancı şahitliğin cezası yokmu acaba.ispat yükümlülüğü diye bir şey yokmu acaba. en iyisi katolik olmak galiba.:)
Alıntı:
kubilay77 rumuzlu üyeden alıntı
ilginç olaylar.çok okusak da başına gelen daha iyi biliyor.yalancı şahitliğin cezası yokmu acaba.ispat yükümlülüğü diye bir şey yokmu acaba. en iyisi katolik olmak galiba.:)
yalancı şahitliği ispat edebilirsen belki bir cezası olabilir ama boşanma davasında sanmıyorum.
bir de bence zaten mantık söz konusu değil bu işte. örneğin; eşimin en yakın arkadaşı şizofreni olduğu için askere alınmadı. sürekli ilaç kullanıyor. bu kişi benim için şahitlik yapabildi. bu yurt dışında mümkün değil. ancak kendisiyle ilgili bir boşanma davasında konuşabilir diyor avukatım.
Ancak biz bu konuda mahkemeyi uyaramıyoruz bile. Çekişmeli boşanma davasında, taraflar konuşamıyor. Sadece avukatlar ve şahitler. Peki şahitlerin güvenilirliğini kim kontrol ediyor?
Eşimin annesi benden nefret ediyor ve kızımı elimden alıp kendi bakmak istiyor.
Tamam bu kişi benimle ilgili ne söyleyebilir?
Onun güvenilirliğini skalaya vurursak kaç olabilir ki?
On üstünden iki mi?
Peki eşimin babası? Babama copla saldıran eşimin babasını şahit olarak dinliyor hakim.
Peki eşimin yanında çalışan hemşire nasıl ona karşı ifade verebilir?
Eşimin arkadaşı benim için sabaha kadar geziyordu, çocuğuna evine bakmıyordu, alkollü eve geliyordu diyebiliyor.Bu iddianın konu olduğu tarih, benim sabah dokuz akşam altı bir banka memuresi olarak çalıştığm :DD sekiz dokuz aylık kızımı hala emzirdiğim tarihler.
Ellerinde kanıt yok ama ifadeyi bu şekilde verebiliyorlar.
Ben artık neye güveneceğimi bilmiyorum kusura bakmayın
Cevap: Aldatıldığımı eşimin bilgisayarına keylogger kurarak öğrendim
Müthiş taktikler var(başka bir forumda da yalancı şahit tutun, canına ot tıkayın tarzı vardı).ayrıca benim keşke orta çağda yaşasam hayalimi de kamçıladı. fakat aile birliği de önemli konu.zor dostum zor demiş şair; sevilmeden sevmek.istenmeden vermek. karı koca arasında alınıp verilen para EMANET- yada BORÇ-ALACAK ilişkisi içeriğine tabimidir. ben zordayım deyip eşim bana para yardımında bulunursa; bu sonradan ona ödenecek faizi hesaplanacak bir alacak haline gelebilir mi?neticede borç varsa arada başkaca olguların da olması gerekli değilmi? (borçlu-alacaklı-borç.sözleşme gibi) her evlilik için karı ve koca açısından bu tarz alış verişler ileride problem yaratırsa İYİ GÜNDE-KÖTÜ GÜNDE birlikteliğin ne anlamı kalır?yazık, çok üzücü olaylar.kendi açımdan böyle yaşamamayı dilerim allahtan.bi de damdan düşen anlar.
Cevap: Aldatıldığımı eşimin bilgisayarına keylogger kurarak öğrendim
Alıntı:
kubilay77 rumuzlu üyeden alıntı
Müthiş taktikler var(başka bir forumda da yalancı şahit tutun, canına ot tıkayın tarzı vardı).ayrıca benim keşke orta çağda yaşasam hayalimi de kamçıladı. fakat aile birliği de önemli konu.zor dostum zor demiş şair; sevilmeden sevmek.istenmeden vermek. karı koca arasında alınıp verilen para EMANET- yada BORÇ-ALACAK ilişkisi içeriğine tabimidir. ben zordayım deyip eşim bana para yardımında bulunursa; bu sonradan ona ödenecek faizi hesaplanacak bir alacak haline gelebilir mi?neticede borç varsa arada başkaca olguların da olması gerekli değilmi? (borçlu-alacaklı-borç.sözleşme gibi) her evlilik için karı ve koca açısından bu tarz alış verişler ileride problem yaratırsa İYİ GÜNDE-KÖTÜ GÜNDE birlikteliğin ne anlamı kalır?yazık, çok üzücü olaylar.kendi açımdan böyle yaşamamayı dilerim allahtan.bi de damdan düşen anlar.
İnsan birşeyleri yaşarken dışardan bakamıyor. Sorun orada aslında.
Faşizm iki insanın ilişkisinde başlar diye bir söz var. Evlilik ya da uzun süreli herhangi bir ilişki arkadaşlık bile aslında bir kurum. Bu kurumun kurallarını her insan kendi meşrebine göre belirliyor. Zaman geçtikçe değişen taraflar ilişkilerini sürdürme konusunda yeteneksiz bazen isteksiz olabiliyor. Eğer bir de arada çocuk varsa ilişki çocuk üzerinden devam ediyor. O noktada artık ne yaparsanız yapın ilişki düzelmiyor. Psikiyatristim şöyle birşey söyledi: şimdiye kadar bir çok çift terapisi yaptım, eğer taraflar egolarını bir yana bırakırlarsa herşey düzelir ama bu da gelişmişlikle ilgili birşey demişti.
Türkiye'de hala ufak hesaplar, ufak çıkarlar uğruna insanlar harcanabiliyor.
Burada okuduğum bir çok olay yaşadıklarıma benziyor. İşin ilginci erkekler de kadınlar da sanki bir tornadan çıkmış gibi. Olaylar da aşağı yukarı öyle. Mesela birinde şiddet uygulayan bir erkek var diğerinde yok ama o da psikolojik şiddet uyguluyor.
Evlilikte para işlerine olabildiğince girilmemesi gerektiğini düşünüyorum. İki taraf da çalışıyorsa bir ortak bütçe yapılabilir, evin harcamaları ordan yapılabilir,geri kalan tarafların özel harcamaları için kullanılmalıdır.Şimdiki aklım olsaydı evliliğimde de böyle yapardım:)
Alıntı:
cerez00 rumuzlu üyeden alıntı
eşim benim açtığım dava dilekçesine cevap vermiş
beni iffetsizlikle suçlamış...
eski sevgilim olduğunu onun arkadaş çevresine ve ailesine eski sevgilimden balsettğimi ailesinin yanında onun erkeklik onuruyla oynadığımı, sende erkek misn ki gibi idafeler kullandığımı evlendiğimizdede bakire olmadığımı idda etmiş...
iftira davası mı açsam, karşı kadınada dava açmak istiyorum ama avukatım yanaşmıyor... ve duruşmaya 1 hafta kala avukatımla ters düşmek üzereyim... eşimin yazdığı dilekçeye bile cevabı şu an ben yazıyorum sen bi araştır dedi ve hiç ilgilenmedi... yarın üzerinde birlikte çalışacakmışız... sürekli para istiyor sadece... sahi bi boşanma davası kaça patlar ki?
Tecrübelerime istinaden tavsiyelerim;
Tez elden yeni bir avukat bulun,
Eşiniz karşı davasını 10 günlük sürede, harcını yatırarak ve başka esas numarası ile başka bir mahkemede açmış mı? mutlaka dosyadan kontrol edin,
10 günlük sürede cevap vermediyse onun davasının red edilmesi için itiraz edin.
En önemlisi eşinizin sadakatsizliğini gören ve ağzı iyi laf yapan bir kaç tanık bulun,
Herşeyi sizden bekleyen bir avukata asla güvenmeyin,
Avukat ücretini ve masrafların nasıl ödeneceğini en baştan sözleşme ile belirleyin.
Bu davayı alırsanız B.K. na göre diğer kadın içinde manevi tazminat davası açabilirsiniz, bunu açabailecek bir avukat mutlaka vardır.
Kolay gelsin.
Alıntı:
swan rumuzlu üyeden alıntı
Tecrübelerime istinaden tavsiyelerim;
Tez elden yeni bir avukat bulun,
Eşiniz karşı davasını 10 günlük sürede, harcını yatırarak ve başka esas numarası ile başka bir mahkemede açmış mı? mutlaka dosyadan kontrol edin,
10 günlük sürede cevap vermediyse onun davasının red edilmesi için itiraz edin.
En önemlisi eşinizin sadakatsizliğini gören ve ağzı iyi laf yapan bir kaç tanık bulun,
Herşeyi sizden bekleyen bir avukata asla güvenmeyin,
Avukat ücretini ve masrafların nasıl ödeneceğini en baştan sözleşme ile belirleyin.
Bu davayı alırsanız B.K. na göre diğer kadın içinde manevi tazminat davası açabilirsiniz, bunu açabailecek bir avukat mutlaka vardır.
Kolay gelsin.
Karşı dava açmamış, benim açtığım dava dilekçesine güya beni iffetsizlikle suçlayarak cevap vermiş.
avukatımla çok net olamıyoruz
hep şüphelerim vardı ama artık netleşti.
meğer eşimin beni aldattığı kadın ve ailesi ile bağları varmış (şans işte bende kide)
o yüzden kadın ve ailesini bu davadan uzak tutuyor, konun seyrini başka tarafa çekti ne yazıkki
en başından deseydi ben bu konuda tarafsız olamam diye kesinlikle taktir ederdim...
henüz benim bu bağ olayını çözdüğümü bilmiyor ve salı günü duruşmam var...
duruşmadan hemen sonra yeni bi avukatla görürüşmeye başlayacağım ama...
avukat değiştirmek davanın seyri açısından olumsuzluk yaratabilir mi?
ne yapmam gerek hiç bilmiyorum açıkası...
Alıntı:
Karşı dava açmamış, benim açtığım dava dilekçesine güya beni iffetsizlikle suçlayarak cevap vermiş.
meğer eşimin beni aldattığı kadın ve ailesi ile bağları varmış (şans işte bende kide)
o yüzden kadın ve ailesini bu davadan uzak tutuyor, konun seyrini başka tarafa çekti ne yazıkki
en başından deseydi ben bu konuda tarafsız olamam diye kesinlikle taktir ederdim...
Eğer görüşeceğiniz avukata her türlü bilgiyi hemen sunabilirseniz bir sorun çıkarmaz bence. Ancak yanlış anlamadıysam eğer avukatınız eşinizin sizi aldattığı kadınla avukatınızın bir bağı varsa ve bu bağ yüzünden size yeterince yardımcı olamıyorsa, olmuyorsa bilerek, baroya şikayet edebilirsiniz.
Tabii ben yanlış anlamadıysam.
Merhaba Sevgili forum sakinleri ;
Benim olayımda burda anlatılan olaya benzemekle birlikte benim kız arkadaşım beni erkek öğrencisiyle aldattığını ve öğretmenin evine gelip yattıklarını bilgisayarına ke**ylogger koyarak öğrendim. Daha sonra öğrencinin hergün ağlamasından ve bunalımından dolayı olay sırasıyla babası ve okul yönetimi tarafından öğrenildi. Şimdi eğerki bir durum olurda benim onun bilgisayarına keylogger koyduğum ortaya çıkarsa benim durumum ne olur direk nikahlı eşi olmadığımdan dolayı bilgisayarına ke**ylogger koymam suç teşkil edermi. Ayrıca herhangi bir durumda bu kayıtlar nikahlı eşi olmadığımdan dolayı delil olarak kabul edilir mi?
Anayasanın 19 20 ve 22 nci maddelerini ihlal ederek suç işlemiş durumdasınız. Yaptığınız işlemin ortaya çıkması sonucunda hakkınızda yasal süreç işletilir.
Ceza alırsınız..
Alıntı:
Merhaba,Dizi izler gibi okudum adeta, bu davanın sonucu ne oldu acaba bilen varmı?