Vekaletle adli sicil kaydı alma

Merhaba,
Cevabını alamadığım bir konuda tekrar yardımınızı istiyorum.
Adli sicil kaydını sadece bir avukata vekalet vererekmi aldırabilirim yoksa herhangi biri mesela eşimvekaletle alabilirmi,ayrıca vekaletin yanında kimliğimi de götürmesi gerekiyormu?
Teşekkürler.

Re: Vekaletle adli sicil kaydı alma

Eşinize çıkartacağınzı vekaletname'de tüm resmi kurumlarda işlem yağma yetkisi vermeniz halinde; eşinizde adli sicil kaydınızı alabilir.

Re: Vekaletle adli sicil kaydı alma

Duygu hanım çok teşekkürler.

Re: Adli sicil arşiv kaydı

aynı  suçtan 97 yılında  sabıka  aldım. 2002 yılında  mahkemeye  başvurup  sabıka  kaydımı  sildirdim.  2003  2004  2005 te  sabık  akaydı alıp  memurluk  başvurusu  yapsaydım sabıka  kaydımda  adli sicil kaydı  yoktur  yazacaktı  ben şu  an  sabıka  kaydı  istediğimde 2006  haziranında  çıkan yasaya  göre  adli  sicil  kaydı  yoktur     adli  sicil  arşiv  kaydı  vardır  yazıyor.
elimdeki  sabıka  kaydı ( adli sicil kaydı  yoktur.  adli sicil  arşiv kaydı vardır)   ile  memurluk  başvurusu  yaptığımda  senin  arşiv  kaydın  var  memur olmamazsın denilir mi  . lütfen  cevap  bekliyorum

Re: DGM' de Yargılanan suçun sicilde Temizlenmesi

Ceza aldığınız kararın kesinleşmesinden itibaren 10 yıl içersinde, aynı suçtan ceza almazsanız siciliniz temizlenir

Re: DGM' de Yargılanan suçun sicilde Temizlenmesi

Yanıt için Teşekkür ederim, ama yeni ceza Kanunları ile her hangi bi değişiklik olmadı mı hiç bu hususda? 
Avrup yasaları uyumluluk paketlerinde bunlar hiç etkilenmedimi?
Beni zamanında savunan Avukatım Muhiddin Yüzüak 5 sene sonra siline bilineceğinden bahsediyordu ?