Alıntı:
Alıntı:Alıntı yapılan üye ; commodore1tr:
Eklenme - 10 Eylül 2004 : 09:49:54 ibrahim38g nin ilk yazısı
--------------------------------------------------------------------------------
Bu sabah sakin masama oturdum gece geç yatmıştım sebebide Star TV de kiaçık oturumdu (zina Konulu) oturumu izldim geç saatlere kadar bazen üzüldüm bazende sevindim.
Üzüntüm şu idi, karşıt görüşlerde iki görüş vardı biri zinayı şuç sayıyor diğeride avrupa insan hakları diye bir şeyi getirmiş yarım yamalak okuyarak zina şuç olamaz diyor. bunu izaha başlayan yetkiliye cevap verecegi zaman ortalığı biliçli bir şekilde karıştırarak haklı sözlerini susturmaya çalışıyorlardı.
güldüm :))))))
bu sabah bu forma bakınca da ytazıları okudum
Öncelikle Sayın Alişankay ve commodore1 ye teşekkür etmek istiyorum.
Toplumsal bir dünyada yaşarken sadece kendi isteklerimi yapıyorum diye 3. sahısların haklarına müdahale edemem
Aç kaldım karnımı doyurmak için hırsızlık yapacagım bu kimi ilğilendirir demek gibi birşey olur sanırım.
Eğerki deniz in dediği gibi iki insan birbirini seve bilir gönül fermen dinlemez doğru bir söz. madem iki insan birbirini seviyorsa bunlar da evli iseler eşlerini aldatmamak adına eşlerini bırakırlar ve sevdikleri insanla ister hergün birlikte olurlar isterse haftaa vs..... böyle bir duruma suç yokki.
hatta evlensinler, sevgi o kadar basit birşeymi sayon deniz, sevginin bedelleri vardır onu yerine getirmelisiniz
Burada anlatılan sevgi değil Zina Lütfen zina ile sevgiyi ayıralım ve sevginin bedeli olarak 3. kişileride mahdur etme kimsenin hakkı değildir
ZİNA SUÇTUR VE BU YASA ÇIKMALIDIR.
ibrahim38g nin 2. yazısı :))
Öncelikle paranoyakxx a katılıyorum ,
zina konusunda da şunu söylemek istiyorum,
Bırakın Zina eski haliyle kalsın, zaten toplumda kadın zina yaparsa eşi onu öldürür. (genel Konuşuyorum) erkeğin ise zina yapma hakkı var olmalı,
yasanın yasal çözümü aramasına gerek yok toplum bunu çözüyor bir yolu ile.
başka yasalarda bu zinayı durdurmaz.
Bir erkek eşinin zina yaptığını bilir ve görürse onu öldürdüğünde ve zina yaptığı kişiyide birlikte öldürürse kaçyıl hapis yatar. burada ağır tahrik unsuru olurmu.
yok zina suç olarak yasalaşırsa yasa o zaman bunun cezası yasa verecek sen veremessin deyip ceza indirimi yapmazmı.
bu konudaki bilğilerinizden yaralanmak istiyorum
teşekkürler
Yahu hangisini savunuyorsun oda belli değil ben ikisinide diyeyimde sonuçta her ahvalde haklıyım mı diyeceksiniz ???
Kaldı ki 'Bırakın Zina eski haliyle kalsın, zaten toplumda kadın zina yaparsa eşi onu öldürür. (genel Konuşuyorum) erkeğin ise zina yapma hakkı var olmalı' ne demek aklım havsaşam almadı. Zina yapan kadın öldürülsün ve üldüren erkek tahrikten yararlansın erkeğin ise zina yapmaya hakkı olmalı hı??? breh bteh bu ne biçim mantık ? Ne biçim izan bu güne kadar yazdığım tüm yazılar için sorry ibrahim bet şimdi tam kendinizi ifade ettiniz...
Gerçi zina tek başına yapılmaz erkeğin hakkı varsa var diyelim paşa gönlün için erkek bir kadınla zina yapacak dimi ? pEKİ O KADINDA BAŞKA BİRİSİYLE EVLİYSE O KADINDA ZİNA YAPIYORSA AYNI ANDA ne olacak biri mezara öteki başka kadına kocanın diğeri ağır tahrik ten azıcık hapse... yaşasın hukuk ? Sizin kafanızda hiç hukuk yok ki Türkiyede var mı diye soruyorsunuz....
ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ
bilmiyorum dediğim konu hakkında 2 saat eh bence dersem günlerce konuşurum
.