Cevap: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Ali Babacana Faks çektim Ha Gayret Arkadaşlar Herkezi Bekliyoruzz
T.b.m.m. Faks Gönderdim Arkadaşlar
Alıntı:
YASEAH rumuzlu üyeden alıntı
T.b.m.m. Faks Gönderdim Arkadaşlar
bende başbakanlığa mesaj gönderdim onlarda ali babacana iletmisler ali babacanda bddkya iletmiş arkadaşlar böyle giderse bişeyler elde edbiliriz
Cevap: Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Alıntı:
sinem78 rumuzlu üyeden alıntı
sizde kunuştunuzmu finans yapıyomu şuanda bizim fortis yapmıyo tl ye geçin diyo dövizle kıredi çekme bitti diyorlar o yüzden yapılandırmada yapmıyo şuan yeni görüşen varmı arkadaşlar fortisten yapılandıran vede hangi şubesi yapan varsa söyleye bilirmisiniz
Ben de fortisbank ile tekrar yapılandırma konusunda olumlu bir sonuç alamadım, en son çıkan yasayı bahane ederek-dövizle kredi yasağını- tekrar yapılandırma yapamayacaklarını ve TL 'ye geçiş olursa bir şeyler yapabileceklerini söylediler, yani daha da fazla kazanmak istiyorlar.
Fortisite Yuh Artik Yaa Insanlari Ne Zannediyorlar Bunlar Yaa.zengine Hesaplarda Indirim Yapa Yapa şaşiriyorlar Ama ...!!ihityaç Sahiplerine Yapmazlar Allahtan Korkun Yaa
Fortisite Yuh Artik Yaa Insanlari Ne Zannediyorlar Bunlar Yaa.zengine Hesaplarda İndirim Yapa Yapa şaşiriyorlar Ama ...!!ihtİyaç Sahiplerine Yapmazlar Allahtan Korkun Yaa
Alıntı:
YASEAH rumuzlu üyeden alıntı
Fortisite Yuh Artik Yaa Insanlari Ne Zannediyorlar Bunlar Yaa.zengine Hesaplarda İndirim Yapa Yapa şaşiriyorlar Ama ...!!ihtİyaç Sahiplerine Yapmazlar Allahtan Korkun Yaa
evet fortis biraz daha gaddar öteki bankalara göre banada aynısını dediler
Bende fax çekeceğim arkadaslar Ali BABACAN a... Bu arada Sinem78 arkadasım Benim bankam Fianasbank 2-3 hafta önce sordum. yapılandırma olayını... hesaplama yapıp o rakamları verdiler bana ne sekilde yaparlar veya yaparlar mı yapamazlarmı bilmiyorum. ama o rakamları finansbank tan aldım.
Alıntı:
stylememo rumuzlu üyeden alıntı
Bende fax çekeceğim arkadaslar Ali BABACAN a... Bu arada Sinem78 arkadasım Benim bankam Fianasbank 2-3 hafta önce sordum. yapılandırma olayını... hesaplama yapıp o rakamları verdiler bana ne sekilde yaparlar veya yaparlar mı yapamazlarmı bilmiyorum. ama o rakamları finansbank tan aldım.
Sn:Stylememo; Finansbank yapılandırmada yapıp o rakamları vermiş..Nedir bu rakamlar.Ne kadar kredi karsılıgı ne ödeme istediler.Yardımcı olursanız sevinirim.
Yapılandırmada faiz oranını değiştiriyorlar mesela ben 0.39 dan almıştım ama değişiklik yapılacaksa 0,53 oluyor ayrıca yapılandırma yapabilmek için kredi taksitleriniz gecikmede ise bunları ödemeniz isteniyor.öyle yapılandırma yapıyorlar.Buna bir nevi ödeme planını değişikliği deniyor.Ancak tabiyki bununda bir bedeli var.Sadece kredi ödemeniz azalıyor vade uzuyor.Konut kredisi çekenler için durumlar çok zor değil evden çıksa kira vericek ama tüketici kredisi çekenler gerçekten çok <zor durumda allah yardımcısı olsun herkezin hepimizin