Hiç araştıramam ilgim yok çünkü konuyla.. Yorum yaptım sadece..
Printable View
Sayın Bakışacısı,
Belli ki siz baya araştırma yapmışsınız, Lütfen paylaşın Bunlara kafa patlatmaktan sa her birimiz aynı şeyleri düşüncemize farklı şeyler elde edeceğimiz şeyleri bulmak için uğraşalım Banka isterse emin olun ki bu konuda profesyoneller olduğu için almak için elinden geleni yapacaktır süre falan yerine göre hikaye olacaktır. Önemli olan bankanın karşısına güçlü inandırıcı şeylerle çıkabilmek.Bu işin peşini bırakmayacağımıza kendisininde bırakmaması gerektiğine inandırmak.
osman kardeşim azmine hayran kaldım bu azmini keşke sağlıklı bir kafayla iyi şeylerde kullansaydın eminim şuan değişik yerlerde olurdun inşallah bişeyler alırsın ama zor biraz tüketici hakem heyetlerine başvur onlar ücretsiz bildiğim kadarıyla belki birşeyler yakalarsın
Satış belgesi ve imza gerektirmeyen işlemler
Madde 13- İşlemin niteliği nedeniyle satış belgesi düzenleme imkanı olmayan hallerde kartlar, hamil tarafından çeşitli iletişim yöntemleri ile kart numarası bildirilmek veya imza yerine geçen kod numarası, şifre ya da kimliği belirleyici benzeri başka bir yöntemle işlem yapılmak suretiyle de kullanılabilir.
İspat yükü
Madde 14- Kart numarası bildirilmek suretiyle üye işyerinden satış belgesi düzenlenmeksizin telefon ya da diğer iletişim araçları yoluyla veya sipariş formu vasıtasıyla yapılan işlemlerden doğacak anlaşmazlıklarda ispat yükü üye işyerine aittir.
Şikayet ve itirazlar
Madde 17- Kart çıkaran kuruluşlar, kart ve ek kart hamillerinin kart kullanımıyla ilgili olarak yapacakları şikayet ve itirazlara ilişkin yazılı başvurularını, başvuru tarihinden itibaren yurtiçi kullanımlara ilişkin olanları onbeş iş günü, yurtdışı kullanımlara ilişkin olanları otuz iş günü içinde iadeli taahhütlü bir mektupla cevaplandırmak zorundadır. Kuruluşlar, kart ve ek kart hamillerinin şikayet ve itirazlarının ilgili birimlerine kolaylıkla ulaşmasını sağlayacak tedbirleri almakla yükümlüdür.
Sayın Beyfendi,
Başaracağız Başaracağız başaracağız :) Başka çare yok
Sn Bakışaçısı,
Yani yapabileceğim birşey yok mu ama gerçekten uluslararası visa komisyonunun konu ile toplantı notlarına vs ulaştım çok çeşitli örnekler var ama hiçbirinde süre belirtmiyor. Belki süre belirten şeyler var doğrudur siz gördünüz işte önemli olan bu açığı yakalamak
Dostlar bugün iş bankası ile konuştum en geç başvurum 19.02.2010 işleme aldık karşı taraftan belge bekliyoruz dediler süreyi sordum 30 aralık dedi ilgililere duyurulur
Ben bir şey sormak istiyorum ;
bu konu başlığı altında,yüksek rakamlarla oynayıp kaybedenler var sadece , bir oyun oynayıp, oyunu kaybedince parasını almaya çalışanlar.
Acaba aynı sitelerde oynayıp, kazananlar da var mı, veya kaybettiğini almaya çalışan üye arkadaşlar arasında var mı hiç kazanan?