Delizehra rumuzlu üyeden alıntı
AyşeDamla ile Merve08'e mesaj yazarken aklıma geldi,şunu belirteyim:Selçuk Üniversitesinin de yeditepe'nin de münazara kulüpleri oldukça aktif.Bunu laf olsun diye söylemiyorum,Türkiye ve bölge çapında yapılan münazara turnuvalarını da çoğunlukla bu 2 okul ODTÜ'yle birlikte düzenliyor.Münazara,retoriğinizi(konuşma sanatınızı)geliştirmede iyi bir araç olabilir,ama bana fayda etmedi.
Dost acı söyler doğru söyler Merve08,üniversiteye gireceksin ama daha ünüversite diye yazıyorsun, hay allah iyiliğini versin, hiç güleceğim yoktu ,allah da seni güldürsün .Tabi şaka yapıyorum,üzülme lüten.İyi bir hukukçu aynı zamanda sinirlerine hakim olmalı.
Keşke bizim okulun da böyle bir eksisi olsaydı
Ben şaka yapmıştım,tercih yapacak arkadaşlara daha gerçekçi tanıtımlar yapılması için.Kendimi bir an için üniversite tanıtım klavuzu okur gibi hissettim de ondan dedim. Şaka bir yana Yeditepe Üniversitesi de sonuçta bir vakıf üni. devlet-özel okul tartışmasını başlatmak istemem burada ama devlet üniversitelerindeki öğrencilerin birbirlerine yaydığı sinerjiyi,pozitif aurayı yada artı gücü özel okullarda bulmanız imkansız diye düşünüyorum.