Selma hanım çok haklısınız. Hızlı hareket edelim ama iyi organize olalım.
Printable View
Selma hanım çok haklısınız. Hızlı hareket edelim ama iyi organize olalım.
Ben de japon yeni mağdurlarındanım. Burayı bugünden itibaren takip ediyorum, birlik olup sesimizi duyurmak için ne gerekiyorsa yapalım.
Selma Hanım, siz bu mücadelenin Halide Edibi oldunuz; size ve sizinle koşuşturan bütün arkadaşlara müteşekkiriz. İlan verilecekse, para verebilmek için kimi arkadaşlarımızın belirttiği gibi hesap açılmalı, herkes üç-beş atmalı oraya. Ben Kütahya'dan ancak böyle destek olabilirim.
Bu sitenin kurucularına ve yöneticilerine de teşükkür eder, saygılar sunarım.
Bizimle ATV'den roportaj yapan hanım 200 bin kisi oldugumuza pek inanmadi sanirim ,bu aksam ana haberde haberi izledikten sonra kanali telefon yagmuruna tutmamiz lazim ki kac kisi oldugumuzu gorsunler...
Merhaba,
Site ve bu forumdan daha yeni haberim oldu. Bizde malesef Japon yeni ile kredi alanlardaniz. Kredimi 7.2008 aldim ve malesef aldigim aydan simdi %50 fazla aylik taksitimi ödemekteyim. Allah hepimizin yardimcisi olsun ve bu yolda umarim hep beraber biseyler yapabiliriz ve sesimizi en yukaridakiler umarim duyar.
Evet bugün kaç bin kişi oldugumuzu ispatetme zamanıdır.Herkes elimden ne gelirse yapmaya hazırım diyodu sitede.Evet elinizden gelebilecek çok basit birşey var şimdi atv haberin telefonlarını kitlemek ve sessiz çogunlugun sesini duyurmak.Selma hanıma ve kitlelerin sesine inanmayanlarda görsün bakalım.Ben devlet memuruyum ama gerekirse bende tv.programlarına çıkarım.Yen tavan yapınca devlet memurunun sonu diye çıkıcaz zaten haberlere.bari şimdi bir işe yarar.Kitleler hareket etmeli diye herkes söyler.Ama kitleleri selma hanım gb.ler harekete geçirir.hukuki.nete de sonsuz tesekkürler
uzunsüredir katılamıyordum yazışmalara fakat fırsat buldukça okuyordum. bugünde selma hanıma mail attım. bende iyi değilim. sağlığıma vurmaya başladı. işin kötüsü işveren çok kötü kullanıyor işe ihtiyacının olmasını.(doktor için bile senelik izinimden düşülüyor remi evrak getirdiğim halde) neyse artık geçinecek kadar bile para kalmıyor elimizde. annemde yaşıyoruz. yani ne gerekirse yaparım artık. yeterki sesimiz duyulsun da bir çözüm bulunsu. çünkü ya bedenen hasta ya da ruhsal hasta olacağız hepimiz. allah yardımcımız olsun.iyi akşamlar.
Japon turist geyigine hic girmeyecektik !
Tam reha muhtar haberi olacak !...
Arkadaşlar atv haber merkezinin numaraları bunlar,herkes arasın kilitleyin atv'yi
0212 354 40 58
0212 354 40 59
Bu gün atv haberde yayınımız için tel,fax egerki tel meşgul ise atv.nin sitesinden FUAT KOZLUKLU ile atv anahaber(sol alttan ikinci kare)buraya tuşlayın .online atv.diye bir pencere var oraya hemen yazın gerekli herseyi saygılar
işte benim çırpınışlarımda bundan her kanal a aynı yüzler çıkarsa olacağı nu ben atv nin tlf ve fax numarasını yazdım her sayfaya kopyalayıp duyuralım lütfen
Arkadaşlar site bir kaç gün e açılacak
belki gazete ilanları verilecek
gelişmeleri sırayla yapalım birbirine karışmasın bakın bugün hem flaşh ta haber e doğru da verilecek atv deki görüşme benim onayım dışında yapıldı ve yeterli ses getirmeyecegine eminim lütfen bu hataları bir daha yapmayın yoksa ben geri çekilmek zorunda kalacağım
atv ana haber tel:0 212 354 40 58 ** *0 212 354 40 59 arayalım lütfen
atvyi tvden seyredemeyenler linkteki canlı yayın kısmından internet üzerinden seyredebilirsiniz
http://www.atv.com.tr/index.html
Arkadaşlar şu anda kanallarda bana telefon yağıyor atv hariç flaşh tv başta olmak üzre tüm kanallarla görüşmeyi kabul ettim
hiç kimse atv ile iletişime geçmesin ben bugünki haber için atv den 0 212 354 40 58 nolu telefon a çıkan kişi ile tartıştım işin ciddiyetini anlamıyorlar beni arayan bir mağdur bddk nın önünde kendimi yakacağım diyor bizlerin sorununu magazinleştirmeye çalışan atv yi kınıyorum
ÖNEMLİ Not:KANALLAR BURAYI OKUYOR YAZDIĞINIZ HER KONUDA BUNA DİKKAT EDELİM LÜTFEN
Atv yi kınıyorum haber bizlerle dalga geçer gibi yapılmış,o yayına çıkan iki arkadaş dünde flash tvdeydi,arkadaşlar meşhur olma arzunuzu başka yollarla giderin böyle büyük bir davaya çomak sokmayın.
Böyle magazin boyutuna çekilirken niçin orayı terk etmediniz?Bu arkadaşlar bir daha başka bir kanala çıkmasın lütfen!
Vehpi Koç reklamın iyisi kötüsü olmaz derdi umarım atv haberde durumumuzu anlatmakta bize yardımcı olur.
Kendi kendimizi maymun ettik ,hic olmadi bu...
zaten tek atimlik barutumuz var boyle magazinsel olaylara malzeme olmamamiz lazim
ya arkadaşlar böyle düşünmeyin en azından japonyenizedeler diye bir site kuracağımızı söyledi. Reklamın iyisi kötüsü olmaz canınızı sıkmayın
Arkadaşım yanmışkireç
dün flaş tv de bende vardım bu gün atv de olamadım izin alamadım.Ve o iki arkadaşla ilgili yorumunu çok yanlış buluyorum.İstanbulda sadece 3 kişi mi jpy mağduru var siz nerdeydiniz.Flaş tv de 3 kişi değil de 20 olsaydı kötü mi olurdu ve bu gün atv düzgün bir haber yapsaydı herkez bu akşam bu 3 arkadaşa teşekkür ediyor olacaktı.Bi sonraki kanala ziside bekliyoruz yanmış kireç yoksa forumda mı çözeceksiniz böyle büyük bir davayı.
Vehbi KOÇ' a katılıyorum. Uğur ve Hışyar beyler eminim ki daha çok şey söylemişlerdir ancak atv haber yapımcıları işi komediye dökmüşler. Japon turistler de yağla bal olmuş. Kişisel fikrim olarak bu konu dillendikçe dava açmaya yada başka yollara gerek kalmadan kurun gevşeyeceğine inanıyorum. Yendeki bu yükselişin tek kelime ile tanımı spekülasyondur. Spekülatörler ise arka planda çalışmayı sevdikleri gibi popüler olan ortamı terketmekte de hızlı davranırlar. Bugün kurda yaşanan hafif bir düşüşün bile çıkmaya başlayan haberlerle ilgisi olabilir.
İyi kötü demeden her türlü iletişim aracını lehimize kullanmalıyız.
atv gerçekten büyük ayıp etti bunu onlara da ilettim, ama biz de bir basamağı daha geride bırakmış olduk. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Ben bugun oradaki ucuncu kisiydim isimden zor bela izin aldim gittim, klavye basinda atip tutmak kolay kimse elini tasin altina sokmuyor ..
Bu sorun benim,sizin sorununuz degil ,bu sorun 200 bin kisinin sorunu ben bisey yapiyorsam sadece kendim icin yapmiyorum ,
yarin ciksin istedigimiz kanun cikarsa edirneden karsa tum magdurlar kurtulacak
arkadaşlar lütfen birbirimize düşmeyelim. neler yapabiliriz bunu tartışalım. giden iki arkadaştan allah razı olsun. en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.
selam arkadaşlar
şimdi ah vah etmenin zaman ı degil dün ben bu konu yüzünden siteye ayrılma yazısı yazdım msn de konferans konuşma vardı kimse beni dinlemedi atv ile ben konuşmuş olsaydım bu durum u yaşamıyacaktık herkes kafasına göre hareket ederse olacağı bu
reklamın iyisi kötüsü olmaz diyen arkadaşım bal gibi olur
200 bin kişilik mağdurdan 5 tanesini getir diyen olurca hangi cesaretli yi getirebilecegiz bunu bilen varmı haberlerden önce herkes varım dedi kanala çıkacak adam aradım herkes işim var dedi oraya çıkan arkadaşlarda yanlış olsun diye katılmadığına eminim keşke görüşmeleri bana bıraksalardı yazık oldu popolitemiz geriledi umarım bundan ders çıkarılır bir daha bilgimiz dışında kimseyle görüşen olmaz
Gerçekten farkında olduğumu bilmenizi isterim. Sözlerimden alaycı bir tavır anlaşılmasın lütfen. Medyanın durumu her zaman budur yarım saat konuşursunuz en işe yaramaz yarım dakikası seçilip yayınlanır. Bugün orada bulunmanız bile gösterdiğiniz çabanın kanıtıdır. Hiç bir şey yapmayanların da az çok bir şeyler yapma çabası içinde olanları eleştirmeleri abestir. Nedense hala "ben de yen kredisi çektim" demeye bile çekinenler var.
slm arkadaşlar ...
ben bu iş ile ankarada uğraşıyorum ...
24.10.2008 de SESTV de bu konu ile ilgili ana haberde çıkan haberim
http://video.eksenim.mynet.com/veysel1975#
linkten ve facebook tan bakabilirsiniz
birlikte ve ciddi hareket etmek gerek yoksa ciddiye alınmaz sınız
bendeni,z öğrenci affı nın çıokması için 2-3 ay ankarada başbakanın bakanın peşinden koşturduk arkadaşlarla basınla sendikalarla dertlerimiz anlattık ciddi olarak ama ... ciddi olan arkadaşlar uğraşsın diğerlerinin çözümlerine çözümsüzlük katmasın
0532 3333075
birlikte ve ciddi hareket etmek gerek yoksa ciddiye alınmaz sınız
bendeni,z öğrenci affı nın çıokması için 2-3 ay ankarada başbakanın
Bir defa alinmazsiniz degil ,ciddiye alinmayiz.Selma hanim bu anlamda yeterince girisim icerisinde kendisi ile surekli irtibat halindeyiz o bize yapmamiz gerekenleri anlatir bizde gerekeni yapariz...
Arkadaşım istanbulda olsam elbette çıkar dilimin döndüğünce anlatırdım meramımızı.Ama bir kez çıkardım, sürekli her kanala aynı yüzlerin çıkmasının yanlışlığını vurgulamak istedim.Alınmanıza gerek yok dünkü yayından sonra sizleri,diğer iki arkadaşımızı da canıgönülden tebrik ettim,tekrar söylüyorum emeğinize yüreğinize sağlık.Ancak bu akşamda aynı yüzleri atvde görünce hele sultanahmette yapılmış magazinsel bir röportaj görünce açıkcası biraz hayal kırıklığına uğradım ve duygularımı ifade ettim yalnızca.
Yanlış anlaşılmalar olmuşsa özür dilerim arkadaşlar.
ok öyle olsun ahmet bey ama bu herkesin davası ona göre sorumluluk alacak iyi düşünsün
ben kendim 2 aydır birşeyler yapmaya çalıştım ama ilk taksitten sonra başladım. ama sıkışınca millet daha da artacak o kesin onun zaman önemli bugun ben kendii imkanlarım ile BDDK ve Maliye bakanlığına dilekçe verdim gazete ve tv lere bilgi formu bıraktım .
SEStv de düzeyli bir program olmak şartı ile de program ayarlaya bilirim
merhaba
Arkadaşlar yangına körükle gitmeyelim olan olmuş herkeste aynı korku aynı panik var ama şuda varki hata yapma lüksümüz yok lütfen sadece önce birlik olmayı ve güvenmeyi ögrenelim basın yerin dibinede sokar göklerede çıkarır adamı bunu unutmayın herkes bu konuyu kapatsın bana tv ye çıkabilecek kişiler gerek önce bu kişiler arayıp ben varım diye adını yazdırsın ama yarı yolda bırakan degil gerçekten gelebilecek kişiler arasın söz verip cayan güvensiz insanlar vbeni yordu lütfen bana bu konuda destek verin gerisini bana bırakın
reklamın kötüsü olmaz mış bu durum farklı bizler maduruz magazinlik zamanımız yok ... durumumuzu açıklamamız yeterli farklı birşey yapmaya gerek yok zaten ... Rezil bir haber di bence . Ödeme yapabilenler şimdilik dalgasını geçsin ödeyemiyenleri düşünün....
Ben gelirim gelmeye çalışırım ama program ve kanal önemli bu durma düşmeden ciddi gerçekçiolacaksa bu vatandaşlık görevim.
Bir kere herkes ödemelerini mağduriyetini bir dilekçe halinde kendince yazsın bu hazır bulunsun
atvnin sitesinden izleyici temsilcisine mail attım,haberin veriliş tarzının bizler gibi yüzbinlerce aileyi rencide ettiğini....kınadığımı ifade ettim.
Herkes atvye tepki göstermeli bence.
http://www.atv.com.tr/index.html
Arkadaşlar Dinçer Gökçe' den yeni aldığım iletiyi aktarıyorum lütfen herkes bu adrese kendi durumunu özetleyen bir mail göndersin, bunun hiç bir mazereti olmaz artık. Telefonu da var dileyene vereyim ama hukuki.net yöneticilerinin uyarıları doğrultusunda telefon numarasını buraya yazmıyorum:
"Biz bu konuyu sürdürmeyi planlıyoruz... Bundan sonraki aşamada bankaların sorumluluğunu işleyeceğiz... Hangi bankada kredi daha çok alındı....vb konulara ilişkin mağdurların bizimle irtibata geçmesini sağlayın lütfen."
dincergokce81@hotmail.com veya tanik@kanal7.com
Sevgili arkadaşlar bu şekilde organize olmamız mümkün değil. Anlıyorum birleyler yapmak istiyoruz ama reorganize şekildeyiz. Bir iş bölümü yapmamız gerek.
1- istanbuldaki tv larla olan bağlantılarımızı selma abla yürütüyor
2-bunun dışında istanbul dışındaki kimseleri organize edecek arkadaşlar gerek
3-Ayrıca web sitesi yönetimi içinde bir arkadaş çalışıyor
4-Bir arkadaşda gazeteye tam sayfa ilan konusunda çalışıyordu
5-facebook işinide bi arkadaş organize etsin.
6-Bir database oluşturup bu konuda mağdur olanların bir listesini yapmalıyız.
Büylece her kanaldan bir temsilcimiz olur ve bu çalışmaları birbirimizden haberdar olarak yaparız. iş bölümü olmadan olmaz.
Ben gerek bankacı olmama ve gerekse bankadaki pozisyonum gereği televizyona katılamam. Bunun dışında üstüme düşen görevi yerine getirmeye hazırım.
Ama liderlik yarışı yaparak değil iş bölümü yaparak her işin bir sorumlusunu belirleyerek yapalım bu işi. Birleşip organize olamazsak dağılırız.
Birleşirsek bi şeyleri değişritebilirz.
[Ama liderlik yarışı yaparak değil iş bölümü yaparak her işin bir sorumlusunu belirleyerek yapalım bu işi[/QUOTE]
+ 1 (bir)
Arkadaşım kimse liderlik hevesinde degil be 50 yaşında eski basın mensubuyun yenzedeyim ama mağdur degilim ben sadece yardım olsun diye bi şin içine girdim dedigimide yaptım şimdi buradan bunu yapalım şunu yapalım demek kolay dilin kemigi yok ben 4 gündür pc ve telefon başındayım çok ta meraklı degilim şimdiye kadar niye yapmadınız engel olanmı oldu size neden şimdi herkes fikir vermeye bozmaya çalışıyor anlamadım tv ler ankara derse söyler paylaşırız izmir derse gene aynı defalarca bölmeyin bölünmeyi diyoruz anlatamıyoruz yazık bu millete yapmayın bunu lütfen
Ama liderlik yarışı yaparak değil iş bölümü yaparak her işin bir sorumlusunu belirleyerek yapalım bu işi. Birleşip organize olamazsak dağılırız.
Birleşirsek bi şeyleri değişritebilirz.