Cevap: Nafaka neye göre belirlenir?
burada yada gerçek hayatta karşılaştığım boşanan yada boşanmak üzere olan kadınların nedense tek dertleri nafaka, örneğin kocasının evde beşka bir erkekle yakaladıktan sonra adamın bundan utanarak başka bir nedenle boşandığı kadını gördüm icra dairesinde kocasından bağlanan 100 TL nafakayı almak için gelen, başka bir erkekle nikahsız olarak yaşamaya devam eden kadınlarıda gördüm nafakanın kesilmemesi için (o adam da bu kadar onurlu işte ve öyle bir adamla yaşayan kadının onuru tartışma konusu bile olamaz bence) bunları işim dolayısıyla çok sık görüyorum burada okuduklarım ve gördüklerim birebir örtüşüyor demekki hayatın gerçeği bu boşan ve ömür boyu kocandan geçinmeye devam et
Alıntı:
tarhana rumuzlu üyeden alıntı
burada yada gerçek hayatta karşılaştığım boşanan yada boşanmak üzere olan kadınların nedense tek dertleri nafaka, örneğin kocasının evde beşka bir erkekle yakaladıktan sonra adamın bundan utanarak başka bir nedenle boşandığı kadını gördüm icra dairesinde kocasından bağlanan 100 TL nafakayı almak için gelen, başka bir erkekle nikahsız olarak yaşamaya devam eden kadınlarıda gördüm nafakanın kesilmemesi için (o adam da bu kadar onurlu işte ve öyle bir adamla yaşayan kadının onuru tartışma konusu bile olamaz bence) bunları işim dolayısıyla çok sık görüyorum burada okuduklarım ve gördüklerim birebir örtüşüyor demekki hayatın gerçeği bu boşan ve ömür boyu kocandan geçinmeye devam et
hakkınsa ne güzel işte..haklıysan ömür boyuda geçineceksin..bı bukadar basit..
Kayın valideme tazminat davası açmak istiyorum
ben kayınvalidemede tazminat davası açmak istiyorum..yanlız benim avukatım boşanma davama bakıyor zaten..birde kayınvalideme tazminat davası açmak için barodan talep edebilrmiyim..yani 2 tane avukatım olabilirmi? zaten boşanma davası için avukat tutmuştum o yüzden..ayrıca ben kayınvalideme tzaminat davası açmam için nasıl bir yol izlemem gerek..dava dilekçesini ben yazar isem ben ne yazabilrim.. bana yardımcı olabilirmisinz? lütfen:(
Cevap: kayın valideme tazminat davası açmak istiyorum..
Ne için tazminat açacaksınız.Ne yaptı ki size?
Cevap: kayın valideme tazminat davası açmak istiyorum..
"boşanma davası açtım "başlıklı konuyu okursanız demek istediğimi anlarsınız?
o olmasaydı evliliğim yürüyor olacaktı..23 yaşında hayallerimide yıktı..sebebim o
Alıntı:
tarhana rumuzlu üyeden alıntı
sanki öyle bir şeyki kadın evlenmeden önce çokiyi maddi imkanlara sahipti sonra evlendi her ne hikmetse her zaman olduğu gibi kocası daima kusurluydu ve daha fazla dayanamadı ardından boşandı fakat evlenmeden önceki refah düzeyi yüksek hayatı birden bire açlık sınırına düştü bu olay sizce ne kadar mantıklı bnce kadınlar yürütemedikleri evliliklerinin acısını erkeğe ekonomik işkence yaptıklarını zannederek biraz olsun hafifletiyorlar, şaşırıyorum o sevmedikleri tiksindikleri adamın parası nasıl oluyor boğazlarından geçiyor
çok güzel geçiyor boğazımdan lakır lakırr..hak ediyorsam lakır lakırde geçmeye devam edecek:ok
Avukatınız ne diyor bu konuda?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Avukatınız ne diyor bu konuda?
benim avukatım boşanma davama bakıor..nafaka alabileceğimin ve tazminatıda hak edebileceğimin kanattinde..
ama ben kaynanamada açmak istiyorum..bu sefer başka avukatmı gerek?..birde bana yardımcı olursanız sevinirim..çok sorum var
Cevap: Boşanma davası açtım
Avukatınıza kayınvalidenize dava açmak istediğinizi söyleyin. Kendisi bu davayı açıp açamayacağını size söyler.
Cevap: Boşanma davası açtım
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Avukatınıza kayınvalidenize dava açmak istediğinizi söyleyin. Kendisi bu davayı açıp açamayacağını size söyler.
aynı avukat kaç davaya bakacak..ondanda ücret talep etmesmi?