Cevap: Cix'in Serüvenleri
Alıntı:
Av.Dilek Kuzulu Yüksel rumuzlu üyeden alıntı
Tebrik ettim CIX başardıııınnn :o
Teşekkürler Gökhancım, buraya gelmekle beni çok mutlu ettin, ayaklarına sağlık...
Erdoğan Bey, gelemediğinize ben de çok üzüldüm, umarım sizinle de bir gün görüşürüz...
Beraber çalıştığınız Ayşe Hanım'ın, stajyeriniz Serkan Bey'in, ileri derece de hukuki bilgiye sahip olan sekreterinizin (Af etsin, ismini hatırlayamadım.:mahcup:) ve tabi ki senin misafirperverliğin için ben teşekkür ederim Dilek ablacığım. Sohbetimize telefon ile katılıp renk veren İlkgün Hanım'a ve Fırat abiye de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. (Fırat abi özenciiik!:p)
Alıntı:
Gökhan Kartal rumuzlu üyeden alıntı
Beraber çalıştığınız Ayşe Hanım'ın, stajyeriniz Serkan Bey'in, ileri derece de hukuki bilgiye sahip olan sekreterinizin (Af etsin, ismini hatırlayamadım.:mahcup:) ve tabi ki senin misafirperverliğin için ben teşekkür ederim Dilek ablacığım. Sohbetimize telefon ile katılıp renk veren İlkgün Hanım'a ve Fırat abiye de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. (Fırat abi özenciiik!:p)
Gökhancığım,yanında olmak ve Dilek hanımla tanışmak isterdim doğrusu..:)
Neyse Ağustos'ta Çanakkale Şehitlerini anmaya gittiğimizde mini bir hukuki.net toplantısı gerçekleştireceğiz.Katılım olursa seviniriz.:)
Cevap: Bayram şekeri yerine kurban eti ikram edilen Cıx