-
ben biraz daha zaman verilirse ak partinin iyi şeyler yapacağına inananlardanım.evet belki bizim cebimize yansıyan hala birşeyler yok ama şimdiye kadarki iktidarların yaptıkları borçları ödemek ve aynı zamanda yatırım yapmak ve yine aynı zamanda halkı da memnun etmek ne kadar zor bir düşünsenize.heleki bu kadar üzerimize gelen dış güçler varken.şunu unutmamak gerekirki dünya üzerinde hiçbir ülke bizim ilerlememizi istemiyor ve hala bizden korkuyorlar onun için her fırsatta ortalığı birazdaha karıştırıp kesinlikle huzur vermiyorlar.bu yüzdendirki kesinlikle iktidara kim gelirse gelsin bundan daha iyi olmayacaktır bu böyle biline diyorum
saygılarımla
-
Bir ulke yonetiminin iyi olup olmadığını değerlendirirken adece ekonomik göstergelere mi bakarsınız.
Türkiye nereye gidiyor konulu forumu okumanızı tavsiye ederim.
-
son dönemde seçilen devletin başına gelen partiyi gördük. eflasyon dediler düşüreceklerdi. belki bir nefze düşdü ama milletin cebindekide düşürüldü yani para o. ekmek alamayacak duruma geldi bu millet eflasyon düşük diyorlar nerede sıcak para akışı işsizler ordusu türkiyede bir çığ gibi büyüdü. vede sonuçda televizyonda izledigimiz olaylar patlak verdi bence biran önce milletin yararına olacak bir çözüm yolu bulunmalı millet açlıktan kurtulmalı. doktorlar bile artık yeşil kartdan faydalanıyorsa ne diyebiliriz.dimi arkadaşlar 6 yıllık ünüversite mezunuyum ve hala kendi bölümüme atanamadım. beni sakın suçlamayın.15 bin kadronun içinde 3 tane benim bölümümden elamana ihtiyaç varsa ne diyebilirim.
-
-
Son yapılan kamuoyu yoklamaları AKP iktidarının gelecek seçimlerde yine tek başına iktidara geleceğinin sinyallerini vermektedir. Bu ankette manevi lideri komada olan sağlıksız bir sonuç yatmaktadır. Herkese hayırlı olsun. Benim oy İlla AKP'ye..
-
Geçmişte MHP'li idim, şimdi DYP üyesiyim, ancak gerçeği söylemek gerekirse hiç bir partiyi kafama uygun bulmuyorum. Bana yolsuzluğa bulaşmamış bir parti gösterebilir misiniz?
-
Sayın Abbas Bilgili,
Kurulacak olan ilk parti....Ancak Bulaşmadan kalabilir mi bilmiyorum.
-
merhaba arkadaşlar ben konuya hatta foruma yeni dahil oluyorum.ben de bir şeyler karalamak istedim.
türkiye'ye ihtiyacı olanları verecek,partizanlıktan ziyade ülke çıkarlarını savunacak,sağa-sola körü körüne saplanıp kalmayacak ve hatta ülke yararı söz konusu olduğunda ortaklaşa çalışacak bir siyasi duruş göremiyorum ben karşımda.ne bu yukarıdaki partilerin içinde ne de dışında.maalesef herkes kendi çapında takiyye yapıyor bence.bu yüzden oy kullanmak gelmiyor içimden hukukçu olduğum halde.
mhp konusuna gelince...belki partinin temel yapısından dolayı milliyetçiliği ön plana çıkarıyor olabilirler.ama milliyetçi olmak demek çete kurup,karşı görüştekileri fişleyip katletmek demek değildir.ülke çıkarlarını koruyorum diye akla hayale gelmedik kaçakçılık,casusluk,suikast olaylarına karışmak hiç değildir.olayların altını kazıyor,araştırıyor diye değerli beyinleri yok etmek de değildir.bu ikiyüzlülüktür,farklı olan her şeye tahammülsüzlüktür.üstelik atatürk milliyetçiliği de bu değildir.atatürk milliyetçiliği insancıldır.
mehmet ağarın girdiği kampanyayı da takip ediyorum.milletin gözünün içine baka baka yalan söylemenin,duygularını sömürmenin en güzel örneği...çok değil 10yıl öncesine-3 kasım 1996ya-giden herkes bu susurlukçunun maskesini kendince düşürecektir.lütfen biraz hafıza...
ben ülkesini gerçekten seven birilerine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.hangi partiden olursa olsun ister sağ ister sol olsun yeter ki sevgisini kanıtlayabilsin o güveni bu millete verebilsin.o zaman herkes görüşü ne olursa olsun oyunu verecektir.bu kimseye bir macera gibi de gelmeyecektir.zira denenmedik kimse kalmadı artık:)
-
Nedense MHP'ya karşı birşeyler söylendiği zaman çete, terör, susurluk her zaman gündeme geliyor.
Şimdi yasal bir siyasi parti açıkca suçu mu teşvik ediyor diyorsunuz.
Yoksa o parti kullanılarak suç mu işleniyor?
(Kısa bir örnek) İlçemde halkı bilinçlendirmek ve haklarını elde etmesini sağlamak için MHP bir girişim başlattı. Üstelik her kişi için yaklaşık 50 milyonluk bir harcama yapıldı. Ben gayet masumane bu harcamaların en azından bir kısmını 10 YTL kadar menfaat sağlayan halktan ( her biri yaklaşık 7-8 milyarlık hakka kavuştu) alınması önerisinde bulundum.
Ancak sütten ağzı yanan yönetim bu teklifimi kabul etmedi. Çünkü dışarıdan her türlü iftira gelmişti. 50 YTL'yi yönetim cebinden karşılayarak ve oy kaygısı gütmeden halka yardım etmişti.
Anlayana sivrisinek misali....
-
mhp'ye bir şey söylendiğinde bu kavramların akla gelmemesi mümkün değil.hele sadece parti bu işe alet ediliyor diyemezsiniz.alet edilmekle kalmamış zamanında ülkü ocakları bizzat bu işlerin yuvası olmuştur.durum bugün de farklı değildir.
benim söylemek istediğim körü körüne parti yandaşlığı değildir.ülke çıkarları söz konusu olduğunda partinin eğilimi ne olursa olsun eğer o parti iyi bir şeyler yapıyosa desteklenmelidir.ancak insan bi partiye destek verirken ister istemez tarihini de dikkate alacaktır.dolayısıyla mhp'nin tarihine bakınca böyle bir şey mümkün değildir.tabi şiddet yanlısı değilseniz.anlatabilmişimdir umarım...