Rüyamda Cumhurbaşkanı oldum. Ama Tayyip te başbakan... Hergün kriz hergün kriz... Baykal da bir şeyler diyordu ama rüyamda bile anlamadım :)
Printable View
Rüyamda Cumhurbaşkanı oldum. Ama Tayyip te başbakan... Hergün kriz hergün kriz... Baykal da bir şeyler diyordu ama rüyamda bile anlamadım :)
Sn.Commodore bu rüyalar vesilesi ile siyasete girmeniz icap ediyor olabilir niteküm sizin gibilere çok ihtiyaç var .
Rüyamda gündemdeki bütün siyasetçiler bir kenara çekilmiş,emekli olmuşlar,beyin ve düş gücleri yaşlanmış,yeni akıllar,yeni insanlara kenara çekilip yol vermek durumunda kalıyorlar.Yeni isimler,yeni partiler,ortada bir güvnsizlik sorunu kalmıyor.Kime oy vereceğimizi,hangi aynı partiyi gündeme taşıyacağımızı düşünmekten bıkmış iken...birden bir güneş doğuyor.Atatürk gibi....rüya işte
Bir soru soralım kendimize,bu sorunun cevabı size rüya yoluyla gelebilir.Her an.
Dikkat edin bakalım.İyi geceler.
Bu rüyalarda olmasa x kişi görüşecegimiz yok.;):eek:
Rüyalar gerçek olursa ,her rüyayı hatırlamaya çalışırsınız.Kendinize bu durumu alışkanlık yaparsanız epeyce yol alırsınız.Ama psikolojinizin bu durumu kaldırabilmesi şarttır.Bu bir oyun değildir.Neden derseniz her zaman rüyalarımız hayatta yaşadıklarımız gibi de toz pembe olmayabilir.
Kırk yılda bir rüya görmüştüm, onu da burada anlatınca artık rüya bile göremiyorum. Rüyalar da hayal oldu, bu zamanda rüya bile görülmüyor, nsaıl bir zamana kalmışız! vah bize vahlar bize...
Rüyamda taşınıyordum:eek: . Rüya değil tam bir kabus. Taşınmaktan nefret ederim.
Sıkıcı rüya görürken hemen uyanmak isteriz,en güzelide o esnada bir telefon çalar,oh be deriz.Sanki o alemden bu aleme ışınlamışız kendimizi.Ne çok seviniriz bu tarafta olduğumuza ...:eek: