Buraya kaç kez yazdım ama çıkmıyor...
Acaba hanımlar mı engelliyor ?
Onlar için kötü bir şey yazmam mümkün mü ki.....
Printable View
Buraya kaç kez yazdım ama çıkmıyor...
Acaba hanımlar mı engelliyor ?
Onlar için kötü bir şey yazmam mümkün mü ki.....
KASIMAN Amca, lütfen aşağıda linkini verdiğim konuyu okuyunuz, nedenini anlayacaksınız. Sevgilerimle...:)
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=18863
Sevgili Dilek,
Ben bunu biliyorum ama, onay kaç gün sürüyor ki........
O zaman yazdığım mı onaylanmadı aceba..(??????):)
Esenlikler,
Buyurun şimdi !
Yazdıklarım arka arkaya onay almış.....
Ne kadar mutluyum.........................:o
(ama 1 gün arayla yazdığım aynı yazı 2 kere çıktı, anlamsız oldu şimdi)
Hele Sayın Yöneticim, Kanatsız Melek Dilek Kuzulu Yüksel'e hitaben yazdığım yazı da hala çıkmadı; sonradan çıkacak ki......
Eyvah ! işler iyice karışacak....Duygu Tekay ablam duymasın, vallahi beni perişan eder..:o
Sevgili Keziban,
Ben kezzy'yi de sevmiştim ama böylesi daha iyi oldu.
Keziban Çolak hayırlı olsun !!!!
EVLİ ERKEK DUASI' nı beğendik.:o
Eline sağlık.
Esenlikler,
KADININ GÜNLÜĞÜ
Bugün üç yıl bitti Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum .
Tanrım , onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek, cazibeli, yakışıklı, anlayışlı, sevecen, her şey var.
Bugün Cumartesi, bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin.
En sevdiği yemek olan pastırmalı kuru fasulye ile pilav yapıyorum.
Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız.
Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki.
Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana saldırmadı.
Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında bir şeyler geveledi.
Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hâlâ uzak.
Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.
Benden genç mi acaba?
İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?
Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamayıp “neyin var?” diye sordum.
Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. ‘’Yok bir şeyim” diye geçiştirdi.
O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum,
Daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün kopuğuz.
Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır yapıyorum?
Elini tuttum. Elimi okşadı ama eller hissiz, parmak uçları soğuk.
Stepe başlasam? Çocuk istesem?
Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti, bitti, bitti. Tanrım, ölmek istiyorum.
Kendimi son kez onun kollarına attım.
Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.
ERKEĞİN GÜNLÜĞÜ
Öf be, Galatasaray yine yenildi..
Ama, kuru fasulye güzeldi.
(* Sadrettin Kuşoğlu’ndan..)
Başarı:
Başarılı bir erkek karısının harcayabileceğinden fazla para kazanan erkektir. Başarılı bir kadın böyle bir erkeği bulabilen kadındır.
Mutluluk:
Bir erkekle mutlu olmak için onu çok anlamak, az sevmek gerekir. Bir kadınla mutlu olmak için onu çok sevmek ve hiç anlamaya çalışmamakgerekir.
Evlilikten beklentiler:
Bir kadın bir erkekle onun değişeceğini umarak evlenir, ama o değişmez. Bir erkek bir kadınla onun değişmeyeceğini umarak evlenir, ama o değişir.
Evlilik kararları:
Erkek yorulduğu için evlenir. Kadın meraklı olduğu için evlenir. İkisi de hayal kırıklığına uğrar.
Evlilik ve gelecek:
Kadın bir koca buluncaya kadar gelecekten endişe eder. Erkek evlenecek bir kadın buluncaya kadar gelecekten endişe etmez.
Kadınları anlamak:
Erkeğin kadını anlamadığı iki dönem vardır: Evlilikten önce ve evlilikten sonra.
Savaş:
Herhangi bir tartışmada kadın daima son sözü söyler. Bundan sonra erkeğinsöylediği her söz yeni bir tartısmanın başlangıcıdır.
:)
Başarı:
Başarılı bir erkek karısının harcayabileceğinden fazla para kazanan erkektir. Başarılı bir kadın böyle bir erkeği bulabilen kadındır.
Mutluluk:
Bir erkekle mutlu olmak için onu çok anlamak, az sevmek gerekir. Bir kadınla mutlu olmak için onu çok sevmek ve hiç anlamaya çalışmamakgerekir.
vallhi duygu hanım erkekleri öyle bir sınıflandırmışsınız ki hepsi doğru ama gerçek doğru erkek yok o halde :))
Kalpli balon: Sevdiğiniz kadının işe giderken hangi yollardan geçtiğini biliyor musunuz? Eğer biliyorsanız işiniz çok basit. Yol boyunca bütün ağaçlara, sokak lambalarına kalpli balonlar asın. Ayrıca balonların üstüne sadece ikiniz için anlamı olan bir şeyler yazın. Etki mükemmel olacak.