:iyi: 100.yılda Fenerbahçe Şampiyon...
Tıklayın...
http://www.antu.com/sampiyonfb_klip.swf
Printable View
:iyi: 100.yılda Fenerbahçe Şampiyon...
Tıklayın...
http://www.antu.com/sampiyonfb_klip.swf
Gelenler, gelirken birer emzik getirsin
Tüm fenerbahçe camiasının çekilmek istedikleri ligin lig şampiyonluğunu tebrik ederim.
Çekilemiyoruz :)
Birçok rakip takım taraftarı tarafından çekilemiyoruz,
Birçok rakip takım yönetimi tarafından çekilemiyoruz,
Camianın büyüklüğünden dolayı çekilemiyoruz,
Başarılarımız nedeniyle çekilemiyoruz,
Her zaman ilgi odağı olduğumuz için çekilemiyoruz,
Gelirlerimizin fazlalığı nedeniyle çekilemiyoruz,
Federasyon tarafından çekilemiyoruz,
Biz de ligten çekilmiyoruz !!!
Nedense biz FB liler hiç çekilmeyiz!... :o :p
Başka çaremiz kalmadı hemide yaz-kış, yağmur-çamur dinlemeden...Alıntı:
Tartışılmaz...
MADDE 10. – Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.
(Ek: 7.5.2004-5170/1 md.)Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.
Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.
Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.
--------------------
E hani eşitlik? Siz şampiyon oldunuz diye biz yazmayacak mıyız?
HER ZAMAN
HER YERDE
EN BÜYÜK
CİM-BOM
:)
Sayın Deniz02 .....
Şu şifre çözücülerden biri olsa bundanda bir anlam çıkarırdı. Ama galiba onların hepsi GS lı. :o
Mutlu ve gururluyuz ve herzaman ki gibi alçak gönüllüyüz.
Tebrik ve teşekkürler FB,zaten bu sezon FB.den başkasına şampiyonluk yakışmazdı.
Bende geldim.
Fenerin şampiyonluğu gibi büyüklüğü de tartışılmaz.
Bilişim Hukukcu Var mi* Bana Yardimci olcak kimse yardimci olmadi simdiye Turk Avukatlarindan bir Cok Avukata mesaj yazdim.. cevap bile yazmadi.. Ben buna cok üzüldüm.. Bir sistemim Var yazilim sistemi skyp vede msn den cok farkli bir sistem..web sitesi uzerinden radyo sesli konusma. kamerali konusma konferans sistemini kuruyorum.. fakat ben yasal hukuksal boyutunu bilmiyorum.. bu yuzden siteyi yayina veremiyorum.. bana yardimci olacak bir hukukcu veya bilen arkadas yok mu..
Tevfik Bilgic
Her doğan bebeğin o anda ağlamak ve anlamsız sesler çıkarmak tek yaptığı iştir. Sanırım bundan dolayı bu sonuca varıyorsunuz . Genelde başta yöneticileriniz olmak üzere ağlayıp bağırıp anlamsız sesler çıkarıyor ilişki böyle kurulabilir...
Tabiiki her çocuk doğduğu gibi kalmaz akıllanır ve akıllanınca düzgün bir takım tutmaya başlar... Zaman zaman 23 nisanlarda FB li olunmasınada karşı çıkmam tabiiki...
Fırat abi sayın e-merih kesin FB li kesin...
2007 sezonunun Türkiye kupasını alan türkiyenin en büyük takımını armasında TÜRK BAYRAĞI olan tek takımı olan BEŞİKTAŞI kutluyorum bu kupa sana helel olsun alamayanlar çatlasın.....
bu camianın büyüklüğü dün basketbol final serisinin son maçından da cok net anlaşılmiştir bir kez daha...hep şampiyon tek şampiyon...
hep şikeci tek şikeci
Hep yaygaracı tek yaygaracı
hep saldırgan tek saldırgan
Hep terbiyesiz tek terbiyesiz...
Tarafatarlarıyla ilgili değildir bunlar. FB taraftarının yüzde 95 ini tebrik ederim. Kalan yüzde beşten FB lilerde utanıyor biliyorum.
Fenerlilerin kimden utandığını bilmem ama son galatasaray fener maçında eminim tüm türkiye bir kısım galatasaray taraftarından utanıyordur
o olayların sebebi fenerbahçetaraftarıdır kendileri hazırladı bu sonu kadiköyde yapılanların intakamıdır onlar 10 kat daha fazlada olsa:rolleyes:
Zaten bir kısım galatasaray taraftarı utanıyordur dedim. Sizin bu kısımdan olmadığınız zaten belli
tartışmasız en büyük FENERBAHÇE
Ligin açılış maçı , Büyükşehir çalışıyor:)
he he :p
he he + he he = yaşşaaa Fenerbahçeee ;)
Geldim.... Hem de İnter i yenip geldim...
Gördünüz di mi milliyetçilik neymiş,
helal olsun Fenerin Berezilyalılarına, Zico gitmesin diye ne biçim oynadılar ama:p
Beşiktaş ta miliyetçi yokmu acaba? Böyle giderse sıra Ertuğrul a gelir.
İnter bile susmuşken diğerleri hala neden konuşuyor?
Ben alçak gönüllü bir fenerliyim yorum yapmak istemiyorum
Bende alçak gönüllüyüm ama FENERBAHÇELİYİM ikisi bir arada olunca mütevazilik bozulurmu ?
Birde eskiden tezahüratımız farklı idi. "Sarının yanına lacivert" koyardık.
Şimdi " Sarının yanına beyazda koyduk" oldu. Kavram kargaşası başladı ama sarı ile beyaz da pek bir güzel oldu.
Fenerbahçeyi anlamak mümkün değil :rolleyes:
Bilmeyen ve bilmediğini bilen, çocuktur; Ona öğretin'
Bilen ve bildiğini bilmeyen,uykudadır;Onu uyandırın!
Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen;aptaldır,Ondan sakının!
Bilen ve bildiğini bilen,bilgedir;Onu İzleyin.........Sokrates
Her söze yanıt veririm , ama önce söze bakarım söz mü diye; sonra söyleyene bakarım adam mı diye......
Baktın mı bakalım Fenerbahçelilerin sözlerine ve Fenerbahçelilere?