-
Beslemelerin Dikkatine: Apo "silahlar sussun" demedi. Sadece ateşkes diye zırvaladı
Pkknın ne silah bırakma gibi bir niyeti ne de başka birşeyi var.
Sadece Türkiye dışına çıkmaları ile ilgili birşeyler zırvalanmış ki pkk zaten Türkiye'de değil, Kuzey Irak kamplarında. Bildiğimiz kadarıyla da silahlı militanlarını da Suriye'ye kaydırmaya çalışıyor, suriyedeki iç karışıklığı fırsat bilerek... O da akpnin yüzünden oldu zaten... Yani sadece zaman kazanmaya çalışıyorlardı şimdi hem zaman hem de itibar kazandılar akp basiretsizliği yüzünden...
Dertleri, tüm dünyanın narko-terörist grup olarak bildiği örgütü rant çetesi değil, TC devleti tarafından muhatap alınmış bir "özgürlük savaşçısı" ymış gibi göstermekti. aponun hiçbir şey ifade etmeyen mesajının okunması da bundan dolayıydı. Bunda da başarılı oldular. İstediklerini aldılar.
diyordukki;
şimdi de bir başka teröristten cevap gelmiş:
Tam tahmin ettiğimiz gibi:
Alıntı:
ANF’ye göre Karayılan, 2013 Nevruzunun "çok tarihi bir aşamada karşılandığını" belirterek "Kürt özgürlük mücadelesinin tüm Kürdistan’da çok önemli ve hassas bir aşamaya geldiğini" bildirdi. Karayılan, Suriye’deki Kürtlerin mücadelesinin başarısı ile “Kuzey Kürdistan hamlesinin” Öcalan’ın böyle bir adım atmasına yol açtığını savundu.
http://haber.gazetevatan.com/karayil...23817/1/gundem
ve eklemiş:
Hani içeriği bomboş "çözüm süreci" mözüm süreci deniyordu ya, neyi çözmeye çalışıyorlarmış görmüş olundu sanıyorum..
Şu anda karşıda hükümet tarfından muhatap alınmış ve savaşa hazır olduğunun propagandasını yapan bir terör örgütü var.
Tam anlamıyla kepazelikte dibe vuruş...
Beslemelerin dikkatine...
-
Cevap: Beslemelerin Dikkatine: Apo "silahlar sussun" demedi. Sadece ateşkes diye zırvaladı
Ve İsrail imdada yetişir ve bu olayların hemen ertesi günü akp'yi arayarak, 3 sene önce olmuş mavi marmara olayı ile ilgili olarak bir anda, ansızın "özür diler".
Şaka gibi...
-
Cevap: Beslemelerin Dikkatine: Apo "silahlar sussun" demedi. Sadece ateşkes diye zırvaladı
Ak partinin 6 aydır tel aviv sokaklarında makarna ve kömür dağıttığına dair iddialar var :)
-
"“Vay benim ulusal bayramları kutlaması bile yasaklanan milletim!.. Vay benim Türk Bayrağı açınca asker ve polis tarafından coplanan, üzerine gaz sıkılan milletim!..”"
-
Alıntı:
rotorcliy rumuzlu üyeden alıntı
Ve İsrail imdada yetişir ve bu olayların hemen ertesi günü akp'yi arayarak, 3 sene önce olmuş mavi marmara olayı ile ilgili olarak bir anda, ansızın "özür diler".
Şaka gibi...
Eğer elde bir plan varsa neden şaka gibi diyorsunuz ki. 30 yıl öncesinde hazırlanmış ve tıkır tıkır işliyor.
Aptal dostum olacağına zeki düşmanı yeğlerim.
Hatalarla dolu olsada ilk yorumumu bir daha incelemenizi öneririm.
Saygılarımla.
-
30 yıl önce hazırlanmış plan, 70 yıl ekmeğine yağ bal sürülen bir örgüt...
-
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
70 yıl ekmeğine yağ bal sürülen bir örgüt...
Ne kadar kolay söyledin bu lafı her türlü pis işi yapmış her konuda sabıkalı bir terör örgütü hakkında konuşurken...
Kimmiş yağ bal süren, kimlerden bahsediyorsun?
Sıfır aldığı terörü, kaçakçılığa göz yummup(Uluderedeki o kadının söylediği 2003'den önce izin verilmiyordu, sonradan göz yumuldu demesi), üstüne önce "Kürt sorununu(?) savunuyorum" gibi bir cümle kurup (ki bir iki ay önce de tutturmuşlar Kürt sorunu diye birşey yok öyle bir sorun demiştir kendisi) bu olaya bu kadar cahilce ve tutarsızca ve hiçbir politika gütmeden girip bu noktaya getirmiş bir partinin destekçisi mi bu lafı diyor.
Seni biraz utanmaya davet edecem. Ama gerek yok.
Şimdi bize bu iddianı temellendirecek bir iki delil getirir misin. O "yağlı ballı" delilleri getiremezsen, terörle mücadele etmiş ve zerre kadar taviz vermemiş, eline silah alanan haydutluk yapamayacağını göstermiş, apoyu paketleyip Türkiyeye getirmiş o şehitlerin gazilerin ve onların arkasındaki tüm iradenin haklarını üzerine alacaksın...
Bu işler çok tehlikeli konular. Evet bekliyorum; görelim şu "yağları balları"....
-
Pkk Savaşçıları sınırdışına çıksın ne demek? Demek ki zaten TC topraklarında yaşamayanların çıkardıkları savaş demek!
-
Alıntı:
30 yıl önce hazırlanmış plan, 70 yıl ekmeğine yağ bal sürülen bir örgüt...
Ben bu ifadeden SAM Amcanın planları yaparken piyonlarını da bu günler için beslediğini anlıyorum.
İstisnalar Kaide'yi bozmamakla iç işbirlikçilerin tutumuna bakarak ülkem ve legal ordusu için eleştiri görmüyorum.
Görünen o ki yakın zamanda (Allah Korusun) çok kan akacak. Toplum histerisi başladığında çok günahsız kanı akacak.
İşte o günlerde devreye kural tanımaz hukukçular örgütü girecek.
-
Dünya değişiyor biz hala eski kafada yaklaşık 25 yıl sonra azınlık olarak değerlendirilecek (nüfus artış hızına göre) Bir Türk olarak empati yapmanızı öneririm. Önünüze koyulana değil olasılıklara bakınız
-
Alıntı:
Ne kadar kolay söyledin bu lafı her türlü pis işi yapmış her konuda sabıkalı bir terör örgütü hakkında konuşurken...
Sıfır aldığı terörü, kaçakçılığa göz yummup(Uluderedeki o kadının söylediği 2003'den önce izin verilmiyordu, sonradan göz yumuldu demesi), üstüne önce "Kürt sorununu(?) savunuyorum" gibi bir cümle kurup (ki bir iki ay önce de tutturmuşlar Kürt sorunu diye birşey yok öyle bir sorun demiştir kendisi) bu olaya bu kadar cahilce ve tutarsızca ve hiçbir politika gütmeden girip bu noktaya getirmiş bir partinin destekçisi mi bu lafı diyor.
Şimdi bize bu iddianı temellendirecek bir iki delil getirir misin. O "yağlı ballı" delilleri getiremezsen, terörle mücadele etmiş ve zerre kadar taviz vermemiş, eline silah alanan haydutluk yapamayacağını göstermiş, apoyu paketleyip Türkiyeye getirmiş o şehitlerin gazilerin ve onların arkasındaki tüm iradenin haklarını üzerine alacaksın...
Bu işler çok tehlikeli konular. Evet bekliyorum; görelim şu "yağları balları"....
bu işler çok tehlikeli konular (uyarı) görelim şu yağları balları (sabit kafa)
Oysa konuya biraz açıklık getirseniz diyebilirdiniz. Ben şahsen muhattap almazdım.
-
Alıntı:
Uslubunuza dikkat edin;
1-Ben hiç partinin destekçisi olmadım olmayacağım. Oy vermek vatandaşlık görevidir oy verdiğiniz partinin destekçisi yalakası şak şakçısı olmak zorunda değilsiniz.
2-Utanma duygusu imandandır, vatan sevgisi imandandır, temizlik imandandır, Sabır da imandandır 41 şube imandan şükür hepsine sahibiz hiç birinden şüphemiz yoktur.
3-Tehlike bu topraklardan hele hele doğup büyüdüğümüz topraklardan hiç eksik olmamıştır."Parası olan pazardan imanı olan mezardan korkmaz"
Açmış olduğunuz diğer konularda da değinmiştim Türkiye bugüne on senede gelmedi. Terörle mücadelede olsun suçla suçluyla mücadelede olsun geride çok vahim hatalar ya da kasıtlı işler olmuştur bunu inkar etmek cahillikten öteye gitmez. Biraz siyasi programları izliyorsanız gazete okuyorsanız sosyal medyayı takip ediyorsanız her kesimden her mevkiden uzmanların bunu çok ifade ettiklerini bilirsiniz. Eleştirimiz tenkitlerimiz vatan sevgimizdendir bu vatana hizmeti emeği faydası dokunmuş devlet adamları, kamu görevlileri ve temsil etikleri kurumlar canımızdan azizdirler. Bir ailede bile hayırsız evlat çıkabiliyorken herkesi istisnasız ak kaşık kabul etmek yanlışta ısrar etmekten başka bir şey olamaz ki bunu hangi siyasi görüşe sahipsiniz hiç anlayamadım şayet varsa bir siyasi görüşünüz ileri gelenlerine uzmanlarına söz sahiplerine sorsanız ya da araştırsanız onlar da inkar etmediklerinden eminim.
-
70 seneye çok ağır bir ithamda bulunulursa bunun cevabı hemen verilir. Bu böyle...
Ve gerçekle yüzleşmekten ne kadar kaçılırsa kaçılsın, bu ülke bu duruma 10 senede geldi ve şunu ekliyeyim bunlar iyi günlerimiz daha birşey yok... Ve herşeyin vebali de insanların boyunlarına yüklendi "çoktan". Ne dedik? Bunlar tehlikeli konular... Ters bir lafı ile insan, bir anda binlerce insanın hakkını boyununa takıverir...
"Tekrardan" uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Defalarca anlatıldı, izah edildi...
Şimdi ana konuya dönelim ve bir ekleme daha yapalım:
Alıntı:
Murat Karayılan'ın telsizde talimat verirken, PKK'nın 2012 yılı eylemleriyle Türkiye'ye karşı büyük zafer kazandığını söylediği, 'Türk Devleti karşımızda aciz kalmıştır' dediği ileri sürüldü.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22875547.asp
-
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Dünya değişiyor biz hala eski kafada yaklaşık 25 yıl sonra azınlık olarak değerlendirilecek (nüfus artış hızına göre) Bir Türk olarak empati yapmanızı öneririm. Önünüze koyulana değil olasılıklara bakınız
Yıllarca "bakabileceğin kadar çocuk" kampanyaları kime yaramış görünüyor? Hali vakti belki 5 çocuğa yeter batıda insanlar 1-2 çocukla yetindiler doğuda 5-10-15 çocuklu hatta daha fazlası aileler sayısız.
Başbakanı, bakanları, 17 sinde gençlerin yaşını büyütüp asan güçler terörist başını neden asmadı?
Kürt diye bir şey yoktur karda yürürken ayaklarından çıkan kart kurt sesinden kürt denilmiştir masallarına kimler inandı? Dili kültürü kimliği inkar edilen bir halkın ne kadar sinir uçları varsa dokunulup zıvanadan çıkarıldı.
Dün Diyarbakır'da terörist başının mesajının okundu alanda neden "Türk bayrağı" yoktu diye feveran ediliyor cevabı basit değil mi aslında? çünkü "Türk bayrağı". Evet hepimize bugüne dek o bayrak "Türk bayrağı" olarak öğretildi. Oysa yanlıştı o "Türkiye bayrağı"dır bayrağımızdır. Siz bir şeye "benim" derseniz başkası da "benim" diyecek bir şey bulur koyar yerine. "Bizim" demeyi öğretseydiler ya?
Cahil bırakılmış bir insanı bir halkı kandırmak çok kolaydır fakiri, açı, işsizi kandırmak çok kolaydır terör örgütlerinin kısa zamanda çok tutunması biraz bundan da kaynaklanıyor. Çocuklar cep harçlığına polisi taşlıyor gençler molotof atıyor. Efendim en fazla kaçak elektrik doğuda kullanılıyormuş o insanlar köylerinde güneş doğar doğmaz kalkar batar batmaz yatarlardı elektirikle çok bir işleri yoktu köylerinde elektirik de yoktu onları şehre göç etmeye mecbur bırakanlar faturalarını da ödemelidirler.
Bugün hapiste gazetecilerin bulunduğundan dem vuranlar on bir yıl öncesinde göz altında işkenceye kurban giden gazetecileri de yad etmelidirler. Yeri gelmişken bu ülkede işkencenin de uzun bir mazisi var...
Bir politikanın yanlışlığı zararı ortaya çıktıktan sonra bazen itiraf edilir bazen dile getirilir yüksek sesle söylenir kınanır ayıplanır vs.
Bugün güdülen siyasetin de yanlışlığı ortaya çıktığında aynı şeylerin söyleneceği şüphe götürmez.
-
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Eğer elde bir plan varsa neden şaka gibi diyorsunuz ki. 30 yıl öncesinde hazırlanmış ve tıkır tıkır işliyor.
Aptal dostum olacağına zeki düşmanı yeğlerim.
Hatalarla dolu olsada
ilk yorumumu bir daha incelemenizi öneririm.
Saygılarımla.
UkAlalık benimkisi ama bu haber linkinin yorumumda olmaması büyük eksiklik.
-
[QUOTE=rotorcliy;476852]70 seneye çok ağır bir ithamda bulunulursa bunun cevabı hemen verilir. Bu böyle...
Ve gerçekle yüzleşmekten ne kadar kaçılırsa kaçılsın, bu ülke bu duruma 10 senede geldi ve şunu ekliyeyim bunlar iyi günlerimiz daha birşey yok... Ve herşeyin vebali de insanların boyunlarına yüklendi "çoktan". Ne dedik? Bunlar tehlikeli konular... Ters bir lafı ile insan, bir anda binlerce insanın hakkını boyununa takıverir...
"Tekrardan" uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Defalarca anlatıldı, izah edildi...
Şimdi ana konuya dönelim ve bir ekleme daha yapalım:[/QUOTE
şu soruma cevap veriniz süreçten ne bekliyorsunuz?
-
Alıntı:
...
Kürt diye bir şey yoktur karda yürürken ayaklarından çıkan kart kurt sesinden kürt denilmiştir masallarına kimler inandı?
...
Sayın Oğuz,
SEROK Apo özgürlük konuşmasında "Zaza Kürdü diye birşey yoktur. Kürtlerin dağda gezenlerinin ZART ZURT diye ses çıkarmasından ZAZA denmiştir" demiş.
...
Demekki öyle hemen yabana atılacak bir siyaset argümanı değilmiş. :DD
-
Allah'ım yarabbim; şu yazılanlara bak
O bayrak Türk bayrağıdır. Türk vatandaşlarının bayrağıdır. Türk vatandaşı olmanın ne demek olduğunu öğren ondan sonra yaz. Yahu sen bir de hukukçu olacaksın.
Yahu dediğin hiçbir noktada hiçbir haklılığın yok. Yok şöyle inkar edilmiş de, böyle değilmiş de... Kimsenin umrunda olmayan ıvır zıvır konularla neye haklılık vermeye çalışyorsun. Kimsenin umrunda da değildi o konular ama şimdi söyleyecek lafları olsun diye, yok kart kurt denmiş de bilmem ne denmiş de diye birşeyler bulmaya çalışıyorlar. Dediği şeylere kendi bile inamıyor, başkasının inanmasını bekliyor.
Elektrik konusunda yazdığın ayıbın bile sana yetmeli. Üstelik hukukçu olduğunu tekrardan hatırlatarak bunu söylüyorum...
Neyse... Konuya geri dönelim...
İsrail'in imdada yetiştirdiği özürünün detayları ortaya çıkıyor.
Adamlar operasyon yaptıkları için değil, operasyondaki bazı hatalar ve en önemlisi "bozulan ilişikiler" için üzgün olduklarını belirtmiş:
Alıntı:
(Başbakan Netanyahu) İsrail ve Türkiye arasındaki ilişkilerin son dönemde bozulmasından üzüntü duyduğunu ve bölgede barış ve istikrarı ilerletmek için aralarındaki farklılıkları gidermeye kararlı olduğunu bildirmiştir. Başbakan Netanyahu, Başbakan Erdoğan’ın bir Danimarka gazetesine yakın zamanda verdiği mülakatı gördüğünü ve sözlerini takdir ettiğini söylemiştir. Mavi Marmara hadisesinin trajik sonucuna İsrail tarafından isteyerek yol açılmadığını ve İsrail’in, can kaybı ve yaralanmalardan üzüntü duyduğunu belirtmiştir.
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...spx?NewsType=1
Yani biz gemiye bir operasyon yapmamalıydık diye dilenen bir özür yok ortada.
Özür bile değil. Sadece Erdoğanın verdiği röportajı takdir edip, ilişkileri düzeltmek istiyorlarmış... falan filan...
Yersen...
Herşey adamların istediği gibi devam ediyor hakikaten..
Önce nevruz kepazeliği ardından gelen sözde "özür"(!)...
-
Alıntı:
70 seneye çok ağır bir ithamda bulunulursa bunun cevabı hemen verilir. Bu böyle...
Şimdi ana konuya dönelim ve bir ekleme daha yapalım:
Dilin Kemiği Yok. Sizde birşeyler söyleyin. Mesela ZAZA Kürdü yoktur. Dağda gezerken ZART ZORT diye ses çıkaran kürtler vardır deyin.
Onlar kandilde ZART ZORT diye ses çıkaranlar anlayacağınız. :DD
-
Alıntı:
Uslubunuza dikkat edin;
Sn.rotorcly;
bu hatırlatma/istek ten kendinize çıkardığınız bir pay var mı?
-
Alıntı:
Sayın Oğuz,
SEROK Apo özgürlük konuşmasında "Zaza Kürdü diye birşey yoktur. Kürtlerin dağda gezenlerinin ZART ZURT diye ses çıkarmasından ZAZA denmiştir" demiş....
Demekki öyle hemen yabana atılacak bir siyaset argümanı değilmiş. :DD
Al birini vur ötekine :) Türkçe bilmeyen çocuklar okula başlar başlamaz "Türküm doğruyum" "varlığım Türk varlığına armağan olsun" dedi bi de yalan yere and içti. Benim annem Türk, ben hiç gocunmadım gocunmam milliyet olarak kendimi Türklere yakın hissederim Türk tarihi ile kıvanç duyarım.
Gelinen noktada biz nerede hata yaptık demezsek bir tartışma forumunun bize katacağı ne olabilir?
-
Alıntı:
Al birini vur ötekine :) Türkçe bilmeyen çocuklar okula başlar başlamaz "Türküm doğruyum" "varlığım Türk varlığına armağan olsun" dedi bi de yalan yere and içti. Benim annem Türk, ben hiç gocunmadım gocunmam milliyet olarak kendimi Türklere yakın hissederim Türk tarihi ile kıvanç duyarım.
Gelinen noktada biz nerede hata yaptık demezsek bir tartışma forumunun bize katacağı ne olabilir?
Biz nerede hata yaptık
Bence hata yoktur suç vardır bir suçun hata olarak değerlendirilebilmesi için pişmanlık kabul gerekir suç tek taraflı olmaz bu noktada sizden ve benden başka bu konuyu tartışmak isteyen de yok anladığım çözüm isteyende yok ve felakete gidiş için can atan TÜRK ve KÜRT var sadece harflerin yerinin değiştiği iki millet bunda bile anlayan için bir ibret vardır
Bundan sonra neler olacak sorusuna eğilmekte gerek
-
Alıntı:
Dilin Kemiği Yok. Sizde birşeyler söyleyin. Mesela ZAZA Kürdü yoktur. Dağda gezerken ZART ZORT diye ses çıkaran kürtler vardır deyin.
Çok güzel bir tespit. Gerçekten.
Bu konu ile ilgili bir yazı yazmak istiyordum. Başlığında bu ifadeyi kullanayım. Tespit atilda09'a aittir diye not düşeriz. Eğer isterseniz adınızı söyleyin o şekilde not düşeyim...
-
Ana konuya geri dönersek...
Ve evet, gelinen noktada, olan aynen şu, bakın terörist nasıl açıklama yapmış:
Alıntı:
Bundan dolayı mesajın açıklandığı gün 21 Mart’tan bu yana ve bundan sonra biz hareket olarak, KCK, PKK ve HPG olarak resmi ve açık bir şekilde ateşkes ilan ediyoruz. Türkiye sınırlarında olan askeri faaliyetleri, ateşkes çerçevesinde planlanacaktır. Ama eğer güçlerimize saldırı olursa, elbette güçlerimiz bu saldırılar karşısında kendilerini koruyacaklardır. Bir kere daha saldırılara karşı misilleme hakkımız olacaktır.Yok eğer kimse güçlerimize saldırmazsa güçlerimizde hiçbir askeri eylem yapmayacaktır. Şimdilik kesinleşen kararımız budur.
Bırak silah bırakmayı, bırak herşeyi adamlar kendince "ateşkes"(!) ilan etmişler, asker hiçbir şey yapmayacakmış
Ateşkes ilan etmiş. Ama TSK vurursa ateşkesi bozacakmış.
Sen kimsin be ateşkes ilan edecek. Sen kimsin.
Ateşkes ilan etmiş, sanki ortada bir savaş varmış gibi.
Şu düşülen hale bak.
Not: Görüldükleri yerde etkisiz hale getirilmeye devam edilecek inşallah. O KADAR!!!
-
Bundan sonra ne olacak değil ne olmalı bence bu süreç iktidar partisine terk edilecek bir mevzu değildir. Tüm partilerin stk ların halkın bu sürece duhulu ve katkısı gerekir. Sorunun çözülme ihtimali kimseyi korkutmamalı bir parti kazançlı çıkacak oyları artacak diye yan çizmek yerine biz de bu başarıda hisse sahibiyiz diyebilmeli işin sonunda. Ya da sonuç başarısızlık hüsran oldu diyelim "biz demiştik" türevi kırılan testinin ardından atılacak feryatlar boşa olur. Demekle kalmayıp engel olsaydın mani olsaydın doğrusunu gösterseydin derler adama.
Birileri ne gerek var nasıl olsa cephane devletten can milletten ne güzel geçinip gidiyoduk çözüm de nerden çıktı diyecektir elbet. Olağanüstü hal vardı bir zamanlar orda görev yapan memuru polisi askeri diğer bölgelerdekilerden bir kaç misli gelir elde ederlerdi. E cephenin gerisindeyseniz güvendeyseniz niye çözüm isteyesiniz? Bir top mermisi 60 bin lira, bir tüfek mermisi 150-200 lira deniyor bir uçağın yerinden kalkıp yüzlerce kilometre gidip bir milyon liraya yakın ederi bulunan ağırlıklarını atıp dönmesi kaça mal oluyor bilir misiniz? çeşmeden akan su gibi bu milletin vergilerinin boş dağlara arazilere akıtılan çar çur edilen paralarını düşünmek lazım.
İşin aslı bu dolaplar global güçlerin silah tüccarlarının tezgahından öte bir şey değildir. Hem devlete hem düşmanına satıyor hoop dolduruyor kesesini bize de burdan çene yorup bir birimizin kalbini kırmak kalıyor.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Ana konuya geri dönersek...
Ve evet, gelinen noktada, olan aynen şu, bakın terörist nasıl açıklama yapmış:
Bırak silah bırakmayı, bırak herşeyi adamlar kendince "ateşkes"(!) ilan etmişler, asker hiçbir şey yapmayacakmış
Ateşkes ilan etmiş. Ama TSK vurursa ateşkesi bozacakmış.
Sen kimsin be ateşkes ilan edecek. Sen kimsin.
Ateşkes ilan etmiş, sanki ortada bir savaş varmış gibi.
Şu düşülen hale bak.
Not: Görüldükleri yerde etkisiz hale getirilmeye devam edilecek inşallah. O KADAR!!!
Evet bu yoruma aynen katılıyorum ve burdan kendini bi bok sananlara sesleniyorum "aynen sandığınız gibisiniz"
-
Alıntı:
Çok güzel bir tespit. Gerçekten.
Bu konu ile ilgili bir yazı yazmak istiyordum. Başlığında bu ifadeyi kullanayım. Tespit atilda09'a aittir diye not düşeriz. Eğer isterseniz adınızı söyleyin o şekilde not düşeyim...
Bence mahsuru yok. Atilda09 bağlantısız bağımsız kendisini TÜRK ve efe olarak gören bu topraklarda misakı milli sınırları içersinde her bireyin kökeninin ne olduğu neye inandığı ile ilgilenmeyen hukuku bireylerin iyi yaşama aracı değil toplumun iyi yaşama amacı olarak gören ülkenin bir karışının verilmesine karşı mücadele etmiş, insanı insan olarak gören bir basit T.C. Ordusuna hizmet etmiş yeri geldiğinde tekrar canını ortaya koyabilecek obsessif ve paranoid kişilikte sıradan biri olarak tanımlamanız yeterli.
Özetle basit bir OPORTÜNİST...
:DD
LÜTFEN SON CÜMLEMİ ALINTILARIMIZDA BULUNDURMAYI UNUTMAYIN.
Onlar kandilde ZART ZORT diye ses çıkaranlar anlayacağınız. :DD
-
-
Federal yapı istenildiği belli bölünme değil kuzey ırak yönetimininde bu yapıya dahil edilmeye çalışıldığı da tahminim suriyedende bir parça sonuçta büyük bir fedaral cumhuriyet iran kuşatması şimdi ben böyle dedimya Osmanlı geliyor ırak vilayetimiz olacak büyük Türkiye Cumhuriyetinin ayak sesleri diye gaza gelecekler ve bu dediklerimin zamanla kendini göstereceğini düşünüyorum
bu süreçte iki millette kullanılmaya çalışacak zor oyunu bozar ve dikkatli olmaz isek bu sürecin kendisi bir oyuna bizde federal sömürgeye döneriz
-
..Acaba şimdi buraya bir "BARIŞ" kelimesi yazsam ,bu güzel kelimenin sevmeyenlerin üzerinde ki etkisini merak ediyorum..Afedersiniz bir de süreç vardı değil mi? :)))))))
-
Atilda09; Efelerin efesi diyesim geldi.Saygıyla selamlıyorum sizi.
-
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Federal yapı istenildiği belli bölünme değil kuzey ırak yönetimininde bu yapıya dahil edilmeye çalışıldığı da tahminim suriyedende bir parça sonuçta büyük bir fedaral cumhuriyet iran kuşatması şimdi ben böyle dedimya Osmanlı geliyor ırak vilayetimiz olacak büyük Türkiye Cumhuriyetinin ayak sesleri diye gaza gelecekler ve bu dediklerimin zamanla kendini göstereceğini düşünüyorum
bu süreçte iki millette kullanılmaya çalışacak zor oyunu bozar ve dikkatli olmaz isek bu sürecin kendisi bir oyuna bizde federal sömürgeye döneriz
Sayın İsmail32;
Düşüncemin ÖZETİ budur. Mobil İmzam ile imzalama şansım olsaydı hemen imzalardım.
Sayın yönetim avukatlarımızın hepsinde eimza var. Teknolojinizi biraz geliştirirseniz mobil imzam ile yorumu derhal imzalarım. Kimlik sorunumda ortadan kalkmış olur. :)
-
Bak gene gaza geldim bdp ve mhp nin çekişmesi Kürt kesimde negatif kutuplaşma yaratıyor oysa etnik tehdit temeli ile siyaset yapan ve savaş olduğu iddiasında bulunan bdp tarihe bir baksın kafa tası üzerine bağımsızlık tehdidini aba altından göstermenin bedeli ağır olur olaki her iki tarafta ayrılık istedi yani mhp de bunu istedi ve ayrılık gerçekleşti İstambulda yaşayan pkk mensupları ne olacak yüzleri kapalı gösteri yapanlar ortalığı haraca kesenler batının nimetlerinden yararlananlar ve dahi kaçaktan nemalananlar
o vakit batı denmeyecek mi siz bu bdpye niye ses çıkarmadınız susarak desteklediniz konuşarak desteklediniz oy ile desteklediniz
şimdi desteklediğiniz kürdistana gidin baskı olmayacak mı? nüfus ve halin icabına göre mhp tek başına ikdidar olmayacak mı? bdpnin şakşakçıları bunlarıda düşünmeli kaldı ki bağımsız kürdistanın israilin jandarması olacağıda kesin bu durumda iran ırak suriye ve mhp arasında kalan kürdistan silah için topraklarının kalanınıda israile satmayacak mı? Kısaca israilin topraklarının beleş bekçisi olmayacak mı?
Tarihe bakınız rumlar İstanbul da barınabildi mi? iadeler olmadı mı? Anadolu beyliklere ayrıldıktan sonra Osmanlı doğmadı mı birliğin önemini anlamak için ayrılıklar gelmedi mi ? tarihten gereken dersler alınmaz ise tarih bize gereken dersi verir.
-
Can Dündar'ın konuyla ilgili güzel bir yazısına denk geldim okumak istermisiniz?
http://gundem.milliyet.com.tr/su-bay...46/default.htm
-
Alıntı:
Okudum daha öncede belirtmiştim suç tek taraflı olmaz karşılıklı yapılan hatlar vardır feodal (derebeylik) yapıdan da bahsetmiştim
bu yazıda ise anlatmak istediğim pkk uzantısı silahlı bir grubun partisi olan bdp aba altında sopa göstermekte ısrarının sonuçları ve buna çıkar bağlamında bağlanan gurupların desteği çözümü silah gölgesinde elde etme çabası ve olası sonuçlar anlatılmıştır kısacası tarih BİZE (KÜRDE TÜRKE) gerken dersi verir. mhpde kendine baksın bdpde Kürtte kendine baksın Türkte mhpde bdpde demokrasi ve insan haklarından uzaktır sezsiz çoğunluksa kendine gelsin iki tarfında şakşakçısı olmasın anlatmak istediğim budur
-
Birde mhp mitinginde
- vur de vuralım öl de ölelim
sloganına dikkat çekmek isterim kutuplaşma ortadadır eğer Kürtler birlik istiyorsa bu iradeyi göstermeli bdp temsilci ise bu iradeyi göstermeli yok eğer biz hep daha fazla deriz apoya özgürlük kürtçe eğitim dili resmi dil olacak teşvikler verilecek hizmet bize akacak biz vergi ödemeyeceğiz vs. yoksa savaşırız diyorlarsa ..
ben değerlendirme yapıyorum sadece isterimki herkez bu değerlendirmeyi yapsın
diyebilirsiniz ki mhp de taviz versin söyleyiniz hangi tavizi versin
-
Bay Tayyip bey TV de teröristler sınır dışına çıkmak isterlerse biz elimizden gelen yardımı gösteririz demişti..inanılmaz şeyler.
şimdi bu süreç uzun olacak deniyor..
aslında sınır dışına göstermelik çıkışlar olacak..
Bay Bülent bey de meclise görev düşüyor dedi..
yani nasıl olacak, teröristlere dokunulmazlık yasası mı çıkacak..
yolda,otobüste ,orda burda terörist görüldü, PKK lı kimliği gösterip ben yurt dışına çıkıyorum falan mı diyecek..
" mümkünse bana sınıra kadar eşlik edin!!"
belkide bazıları avrupaya gidecek
nasıl olacak, teröristler güç mü toplayacak..
tayyip be teröristlere destek olan ülkeleri açıklayacak mışmış
aklımızla alay mı ediliyor, kim bunlar, mutlaka esed dir!
-
http://www.youtube.com/watch?v=RnJzW_dxjjo
AKP’nin PKK açılımı
Necdet Özel’in askerleri PKK marşı söylüyor
Diyarbakır Lice’deki Türk bayrağı indirilmesi olayının ardından ortaya çıkan bir video yaklaşık 50 kadar acemi asker, resmi üniformalarıyla PKK marşları söyledi, halay çekti ve videonun sonunda zafer işareti yaptı.
DİYARBAKIR'DA ASKERİ BİRLİKTE PKK MARŞLARI...
Türkiye "Bir askeri birlikteki Türk bayrağının nasıl indirilebildiğini" konuşurken, BU DA OLDU!.. Görüntüler Diyarbakır Silvan'daki bir askeri birlikten...
Kimse yanlış anlamasın, TÜRK ORDUSU'NUN BİR ASKERİ BİRLİĞİNDEN!..
11 dakika 53 saniye boyunca devam eden görüntülerde askerler, PKK'ya övgü dizen marşlar eşliğinde halay çekiyor. Halay çeken askerlerin kendi aralarında Türkçe konuşurken, "Gerilla Marşı'nı da söyleyim" dedikleri de net bir şekilde duyuluyor.
http://www.odatv.com/n.php?n=necdet-...yor-1706141200
-
Kendini sözde kürt temsilcisi ilan eden zorbalar önce anadili konuşamıyoruz dediler. OK. konuş. Ee biz haber alma özgürlüğünü kullanmak istiyoruz dediler. Kendi kanalları kuruldu. Ona da OK. Eee şimdi bu dili bilen YOK, çocuklarımız da bu dilde öğrenim görsün dediler. E tamam ona da OK. Şimdi de bizim toprağımız yok.... E hadi onu da verin bakalım AKP açılımcıları. Ama verdiğiniz şey Türk, Kürt, Çerkez, Laz vs. tüm Anadolu halkının, M.K.Atatürk'ün Samsuna çıkarak başlattığı Sivas, Amasra, Erzurum kongrelerinde verdiği karar ile ve en sonunda kanları ile ödedikleri bir anlaşmayı ne çabuk unuttular? Neydi o anlaşma? Misak-ı Milli. Yani o kongrelerde bu sınırları koruyacağız, düşmanı kovacağız diye karar verdi tüm HALK. Şimdi o halkın içinden bir kesim (daha doğrusu o kesimi temsil ettiğini iddia eden terörist) o şehitlerin (kendi ataları da var içlerinde) kanları ile imzaladığı sözleşmeyi yok saymaya çalışıyorlar. Onun için bana kimse MHP, BDP; AKP, CHP falan demesin. Bu vatan hepimizin atalarının kanları ile ödendi. Ne zaman tüm HALK ayrışmaya bölünmeye evet der, o zaman belki...
-
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Kendini sözde kürt temsilcisi ilan eden zorbalar önce anadili konuşamıyoruz dediler. OK. konuş. Ee biz haber alma özgürlüğünü kullanmak istiyoruz dediler. Kendi kanalları kuruldu. Ona da OK. Eee şimdi bu dili bilen YOK, çocuklarımız da bu dilde öğrenim görsün dediler. E tamam ona da OK. Şimdi de bizim toprağımız yok.... E hadi onu da verin bakalım AKP açılımcıları. Ama verdiğiniz şey Türk, Kürt, Çerkez, Laz vs. tüm Anadolu halkının, M.K.Atatürk'ün Samsuna çıkarak başlattığı Sivas, Amasra, Erzurum kongrelerinde verdiği karar ile ve en sonunda kanları ile ödedikleri bir anlaşmayı ne çabuk unuttular? Neydi o anlaşma? Misak-ı Milli. Yani o kongrelerde bu sınırları koruyacağız, düşmanı kovacağız diye karar verdi tüm HALK. Şimdi o halkın içinden bir kesim (daha doğrusu o kesimi temsil ettiğini iddia eden terörist) o şehitlerin (kendi ataları da var içlerinde) kanları ile imzaladığı sözleşmeyi yok saymaya çalışıyorlar. Onun için bana kimse MHP, BDP; AKP, CHP falan demesin. Bu vatan hepimizin atalarının kanları ile ödendi. Ne zaman tüm HALK ayrışmaya bölünmeye evet der, o zaman belki...
"Kodumun ezikleri..
Örgütlerinin isimlerine bak ; Kck Asayiş ..!
Ne o lan gundiler, niye Türkçe isim veriyorsunuz ??
Diyarbakır'da konuştuğunuzu Hakkari'deki anlamıyor diye mi.?"
-
http://i2.wp.com/www.ilk-kursun.com/...size=445%2C240
25 Eki, 2014
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde PKKlı teröristlerin silahlı saldırısında yaralanan 3 asker hastanede şehit oldu.
Olay ilçenin en merkezi yeri Cengiz Topel Caddesi’nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Caddenin kalabalık olduğu sırada teröristler, sivil kıyafetli 3 askere silahlı saldırıda bulundu. Ağır yaralanan 3 kişi, Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 3 asker şehit oldu.
Saldırının duyulması üzerine çevreyi güvenlik çemberine alan polisler, eşgali belirlenen saldırganların yakalanması için operasyon başlat
http://www.ilk-kursun.com/haber/2037...ldiri-3-sehit/