Bankanın zoraki 2. icra kesintisi
Merhaba,site içerisinde arama yaptım,araştırdım ancak sorunuma uygun bir başlık göremediğim için aşağıdaki konu ile ilgili bilgilerinizden yararlanmak istedim.
Ocak ayında iş başı yaptığım iş yeri muhasebesinden öncelikli icrası olan banka ya ödenmek üzere maaşımdan 1/4 oranında kesinti yapılmakta.Buraya kadar bir sorun ancak maaşım diğer bir bankaya yatırıldığında diğer bankada 1/4 kesinti yapmaya başladı defalarca sözlü ve banka içi yazışmalar ile başvurularım olduğu halde beni kendi sistemlerinde bir çıkmaz döngüye sokarak 4 ay boyunca çifte kesinti yapıldı.
son olarak dün bankadan hukuk müşavirliklerine mail yollattım ve bana sözlü cevap olarak 'istersek hiç ödemeyiz' denildi yasal olmadığını bildiğim halde insanı aptal yerine koymaları çok canımı sıktı..bu konuda hangi yolu izleyerek şimdiye kadar yapılan kesintilerin iadesini hatta maddi manevi tazminat isteyebileceğimi anlatabilirseniz minnettar olacağım.
Cevap: Bankanın zoraki 2. icra kesintisi
Bir maaştan 1/4 kesinti yapılabilir. Diğerleri borç bitene kadar bekler.
Cevap: Bankanın zoraki 2. icra kesintisi
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Bir maaştan 1/4 kesinti yapılabilir. Diğerleri borç bitene kadar bekler.
Öncelikle ilginize teşekkürler ,evet bunu biliyorum ancak muhattap bulamıyorum banka da,kimseye ulaşamıyorsunuz. Hangi yolu takip ederek şimdiye kadar kestikleri 4 maaşımın parasını alabilirim acaba?