Üç Farklı Birimde Görevlendirilme

Orman işletme şefliğinde mutemet olarak çalışmaktayım. Aynı müdürlük bünyesinde fakat farklı bir şeflikte, eski görevim uhdesinde kalmam şartıyla şeflik mutemeti olarak görevlendirildim. Şimdi ise 3. bir şeflikte yine aynı koşulla mutemet olarak görevlendirildim. Kadrom çalıştığım şeflikte olmasına rağmen 2. ve 3. şefliklerde süresiz görevlendirme yapılabilir mi?

Cevap: Üç Farklı Birimde Görevlendirilme

Şu sitedeki http://web.ogm.gov.tr/birimler/merke...ariteftis.aspx bilgileri incelerseniz mutemetlikle ilgili görevlendirmeler konusunda size faydası olabilir diye düşünüyorum.

Teşekkürler, hemen inceliyorum.

Konuyu inceledim fakat orada bahsi geçen konu muhasebe yetkilisi mutemeti görevlendirmesi. Benim durumum farklı. Ben asıl görevim şeflik katipliği. Diğer şefliklerde de katip olarak görevlendirildim.

Alıntı:

ormancikatip rumuzlu üyeden alıntı

Konuyu inceledim fakat orada bahsi geçen konu muhasebe yetkilisi mutemeti görevlendirmesi. Benim durumum farklı. Ben asıl görevim şeflik katipliği. Diğer şefliklerde de katip olarak görevlendirildim.

"Orman işletme şefliğinde mutemet olarak çalışmaktayım." yazan sizsiniz. İletinizde hiçbir şekilde "şeflik katibi" olduğunuza dair bir ibare yoktu maalesef.

Haklısınız, kusura bakmayın. Eksik yazı yazmışım. Aslında iki işi birden yapıyorum.