Online Alışverişte fatura gönderilme sorunu hak. yardım rica etsem !!!
online alışveriş sitesinden çok sık ürün alıyorum ancak ara sıra da olsa fatura ürünü paketinde çıkmıyor. Satıcıya mesaj gönderiyorum . Kargo düşürmüş kaybolmuş diye yanıt geliyor. site yönetimine başvurdum kargo şubesinden ürünün faturasının olmadığına dair belge alın diyor. Bu belge hakkında bilgisi olan var mı? Fatura kesmeyipte kargo düşürmüş yalanına sarılan satıcılarda olabilir diye düşündüğümden yardım almak istiyorum. durumu maliye ye bildirecem. elimde kargo fişi aslı var. Kargo fişinde ayrıca ticari değildir diye ibare de yazılı . göndericiye bakıyorum esnaf veya ltd. şti. olarak gönderilmiş ticari firmalar yani....
kargo fişi şikayete yeter mi? kargo şubesinden faturalı ürün olmadığını nasıl belgeletebilirim . (suçu kargo şubesine mi atıyor yoksa gerçekten mi kayboldu ). ödeme yapılan siteden nasıl bir belge isteyebilirim....
bu konularda bana yardım edebilirmisiniz....
saygılarımla
selman güleç
konya
Cevap: Online Alışverişte fatura gönderilme sorunu hak. yardım rica etsem !!!
Satıcıya söyleyin faturayı size fakslasın ya da tarayıp size yollasın. Bu kadar karışık düşünmeye gerek yok.
Faturanın fotokopisi sizin işinizi görür.
Cevap: Online Alışverişte fatura gönderilme sorunu hak. yardım rica etsem !!!
fatura göndermeyen ve faturanın kaybolduğunu beyan etmeyen satıcılar için şikayet işlemlerini nasıl uygulayabilirim acaba . satıcılardan biri kaybolmuştur diyor. diğerleri birşey demiyorlar ...