Babaannemden ölüm aylığı alabilir miyim?
Merhaba, oncelikle babaannem 22 haziran 2008 de vefat etti benim babam da 1998 yilinda vefat etti. Annem babamdan sanirim emekli maasi aliyor ben ve kardesimeda pay ediliyor bu maas ikimizde bekar ve ogrenciyiz kiz cocuklariz. Simdi ben kardesim ile babaannemin emekli maasini alabilir miyim cunku kendisi olmeden evvel 3 aylik aliyordu bagkurluydu eskiden hastanede ebeydi cunku ve bizden baska vasisi alabilecek kimse yok halamlar evlile,r bir halam kocasi vefat ettigi icin babasinin olum ayligini aliyor ve onlarin cocuklari zaten calisiyor olmuyor. Oglunun cocuklari ve diger halamin cocuklari hepsi evli ve calisiyorlar sanirim tek vasisi biziz ve eger alabiliyorsak sgk ya mi basvurmaliyiz bunun icin?
Cevap: Babaannemden ölüm aylığı alabilir miyim?
Alamazsınız..ölüm aylığı miras değildir.
bildiğim kadarı ile..
Cevap: Babaannemden ölüm aylığı alabilir miyim?
yani su sekil mirastan farkli 3 aylik bize maas olarak baglanamaz mi sonucta torunuyum cocuklarinin hakki olan bir seyi hic birinin ihtiyaci yokken ben alamazmiyim
- - - Updated - - -
yani su sekil mirastan farkli 3 aylik bize maas olarak baglanamaz mi sonucta torunuyum cocuklarinin hakki olan bir seyi hic birinin ihtiyaci yokken ben alamazmiyim