ilk mesajımı silme isteğimi yönetime ilettiğim için bu iletiyi açma ihtiyacı hissettim.
ilk iletim silinmediği için bunu silmek zorunda kaldım. ikilik olmasın.
cevaplar için teşekkürler.
Printable View
ilk mesajımı silme isteğimi yönetime ilettiğim için bu iletiyi açma ihtiyacı hissettim.
ilk iletim silinmediği için bunu silmek zorunda kaldım. ikilik olmasın.
cevaplar için teşekkürler.
Sevgili biradam45, daha öncede bu durumdan bahsetmiş ve kaygılarını anlatmıştın.Hatta gidip bu durumla alakalı bir yerlere başvurmayı dahi düşündüğünü söylemiştin.Bir yanlışlılk yapılmış olabilir lakın bu yanlışlığın içinde Üniversite yönetiminin kendininde olduğu için sen bir yerlere gidip bu durumu açık etmedikçe(etsende bir şey olmaz ama) hiç bir zaman karşına çıkacak bir durum değil bu.Zaten alman gereken bütün dersleri almış ve vermişsin, tek sorun ders sırasıyla alakalı ki yıllar sonra çıkıp sen dersleri yönetmelikteki sıraya göre almadın deyip diplomanı iptal etmeye kalkacak bir sistem elbetteki yok(olay anlattığından ibaretse).Bu durumu daha önceki iletilerinde anlattığın gibi aşırı derecede evham yapıyorsan bir yerlere başvurabilirsin.Ama bu yer Üniversite değil, bu evhamlarınla alakalı seni rahatlatacak bir uzman olabilir.Kolay gelsin.
bir deliliğim kalmıştı. sanırım "uzman" tavsiye etmek en kolayı. cevabınız teşekkür ederim.
İnsanlar para ile diploma alıyor, Ömründe "SQL" ve "Subnet" kelimelerini daha önce duymamış bir bilgisayar mühendisi olarak belediyede v.s. iş bulup "Müdür" oluyor, Soranlara "Mühendisim" diyor, diplomasnı para ile aldığını sorgulayınca da "YÖK denkliğini kabul etmiş sana ne" diyebiliyor.
Sayın Bill187'nin "uzman tavsiyesi" ni doğru okuyun lütfen. Dert ettiğiniz konunun asla dert olmayacağını, ancak aşırı saplantı yapan bir kişinin dert edineceğini ifade etmek istiyor.
Siz içinizi rahat tutun. Bahsettiğiniz olayı da unutun. Diplomanız var ve siz mezunsunuz. Nokta.
Sayın senoleker bey,
acaba mezun olduğum üniversitemden alacağım, "diplomamın iptalini gerektirecek bir durumun olmadığına dair" bir yazı, ileride muhtemel iptal durumunda açacağım davada lehime kullanabileceğim bir delil teşkil eder mi?
Uzman tavsiyelerinizi ciddiye alacağım, malumunuz insanız, patolojik bir durum da muhtemeldir. Lakin burası Türkiye. Bir yazarın da dediği gibi "her şey olur"
şahsım adına günceldir
günceldir.
günceldir.
İdare, açık hata kapsamındaki "Kanunsuz" işlemini her zaman geri alabilir.
İdare Yönetmeliğe aykırı işlemini geri alabilir. Ancak, bu işleme karşı ilgilinin açacağı davada, alınması gereken dersin önceden alınmamış olmasının bir sonra alınması gereken dersteki önemi/önemsizliği de Yönetmelik hükümleri ile birlikte mahkeme tarafından irdelenecektir. (Hukukçu değilim. Kendi düşüncem bu yöndedir.)