İyi çalışmalar herkese,
hayatımda ilk defa başıma gelen karışık bir davam var.
Mehmet adında şahıs evinin önünde saldırıya uğruyor. hemen polisi arıyor hastahaneden basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek raporu alıyor ve şikayetçi oluyor. Şikayetinde kendisine saldıranı görmediğini görse bile tanımayacağını kimse ile bir meselesinin olmadığını söylüyor. kendisine saldıran bereli ve mavi kabanlı kişiyi polis aramalarda ve mobese kayıtlarında bulamıyor.
Aradan 15 gün geçtikten sonra mehmet ve kız arkadaşı gözde savcılığa gidip ifade veriyorlar, mehmet benimle aralarında kız davası yüzünden husumet olduğunu, gözdeden öğrendiği kadarıyla kendisine benim saldırdığımı söylüyor ve şikayetçi oluyor. Aynı şekilde gözde ise benimle birlikte olduğunu şimdi mehmetle birlikte olduğunu, benim kendisini arayıp mehmeti dövdüğümü itiraf ettiğimi söylüyor. Akabinde hakkımda sulh ceza mahkemesinde basit yaralamadan dava açılıyor. Dava dosyası budur.
şahısı ben dövmedim, hatta şahısa karşı kin bile beslemiyorum. zaten tanımam etmem 1-2 kere gördüm o kadar.
Anılan günde gözdenin beni devamlı çaldırmasından ve sürekli beni ara diye mesaj atması sebebiyle duyduğum rahatsızlığı söylemek için aradım ve kesinlikle mehmeti dövdüğüm gibi bir ifade kullanmadım.
Muhterem site sakinleri, lütfen bana akıl verin nasıl bir yol izlemeliyim.
(isimler temsilidir)