Hafta sonuna gelen Resmi Tatil
Merhaba,
Şuanda bir çağrı merkezinde çalışmaktayım. Haftada bir gün haftalık tatilim bulunmakta. Bu Ramazan bayramın 1. günü pazara geliyor.
Ben 1 hafta çalıştıysam tatil günüm nerde ? Tatil günüm pazarsa Resmi Tatilim nerde ?
Bu konuda bilgisi olan varmı ?
Desteğinizi rica ederim.
Cevap: Hafta sonuna gelen Resmi Tatil
Türkiyede çalışan herkesin (Vardiya düzeninden dolayı hafta tatili başka gün olmayan) herkesin hafta tatili pazar günü ve herkes sizinle aynı durumda. Size has bir durum değil yani.
Pazar günü hem hafta tatili hem de bayram olarak dinlenmemiz gerekiyor herhalde :)
Benim demek istediğim Normal haftalık idari izinli olmam gereken bir güne normal haftalık tatil yazılıyor. Bunu soruyorum.
Alıntı:
Keremli rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Şuanda bir çağrı merkezinde çalışmaktayım. Haftada bir gün haftalık tatilim bulunmakta. Bu Ramazan bayramın 1. günü pazara geliyor.
Ben 1 hafta çalıştıysam tatil günüm nerde ? Tatil günüm pazarsa Resmi Tatilim nerde ?
Bu konuda bilgisi olan varmı ?
Desteğinizi rica ederim.
Benim hafta tatilimin hemen yanında, resmi tatille çakışmış şekilde tek bir tatil günü olarak durmakta hemen şuracıkta.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Keremli rumuzlu üyeden alıntı
Benim demek istediğim Normal haftalık idari izinli olmam gereken bir güne normal haftalık tatil yazılıyor. Bunu soruyorum.
Sİze yazılmasaydı, bir başkasına yazılacaktı o gün için hafta tatili , öyle değil mi?