Cevap: Kendi kendime icra
Koydurabilirsiniz banka alacaklının sizin arkadaşınız olduğunu bilmesin yeter.
Peki bu işlem ne kadar zaman alır haciz koyma işlemi? Bir de çok masraflı mıdır? Arkadaşım oldugunu bilecektir banka ancak hesaplarımda o arkadaşın adına hesabıma yatan yüksek bi meblag var bu borc olarak gösterilebilir değil mi? Yani arkadaşım oldugunu bilsede problem cıkmaz o zaman
muvazaalı bir alacak durumuna düşmesin diye söyledim.
Sizin hesabımıza para yatırdı ise daha iyi, bunun karşılığında senet vermeniz doğal.
hemen yarın yapın elden teslim aps tebligatı yaptırın 7 gün itiraz süresi var tebligatın geri dönmesi falan 15-20 gün
başka çabuk yolu varmı bilmiyorum avukat değilim başıma geldiği ve biraz araştırdığım için yazıyorum .
ne kadar masraf gider bilmiyorum ben bir icra dosyası aştırdım tebligat hariç 24 tl tuttu. Bana bir ilamlı icra emri geldi icra masrafı 100 tl idi. tutara göre değişiyor herhalde bir avukat daha iyi bilir.
bende sizin gibi kendi maaşıma haciz koydurtmayı düşünmüştüm
Alıntı:
Mantıklı rumuzlu üyeden alıntı
muvazaalı bir alacak durumuna düşmesin diye söyledim.
Sizin hesabımıza para yatırdı ise daha iyi, bunun karşılığında senet vermeniz doğal.
hemen yarın yapın elden teslim aps tebligatı yaptırın 7 gün itiraz süresi var tebligatın geri dönmesi falan 15-20 gün
başka çabuk yolu varmı bilmiyorum avukat değilim başıma geldiği ve biraz araştırdığım için yazıyorum .
ne kadar masraf gider bilmiyorum ben bir icra dosyası aştırdım tebligat hariç 24 tl tuttu. Bana bir ilamlı icra emri geldi icra masrafı 100 tl idi. tutara göre değişiyor herhalde bir avukat daha iyi bilir.
bende sizin gibi kendi maaşıma haciz koydurttum.
Aynı durumdayız sanırım detaylı bilgiye çok ihtiyacım var konuşabilirmiyiz ? .............. eklermisiniz gerisi mağlum ( Yönetim: Malum olmayan kısım silindi!)
twitter kullanmıyorum ayrıca düzeltiyorum haciz koydurmayı düşünmüştüm.
ayrıca maaşınıza haciz koydurtacağınız için bunada masraf gider.
ayrıca gidin bir avukata icra işlemi avukatlık ücreti 200 t civarında
Alıntı:
Mantıklı rumuzlu üyeden alıntı
twitter kullanmıyorum ayrıca düzeltiyorum haciz koydurmayı düşünmüştüm.
ayrıca maaşınıza haciz koydurtacağınız için bunada masraf gider.
ayrıca gidin bir avukata icra işlemi avukatlık ücreti 200 t civarında
Hmm anladım tamam teşekkür ederim