-
Disiplin Suçları
Merhaba arkadaşlar, ben yaz okulu vize sınavlarında kopya çekmekten dolayı disipline verildim.Daha öncedende başka bir konudan uyarım bulunmakta.Ayrıca bu benim 5. yılım ve son 2 dersim yani geçebilirsem bu dersleri mezun sayılırım.Öncelikle sorularım şu şekilde ;
1)İkinci disiplin cezam ama diğer yandanda son senem olduğu için cezamın ne şekilde gelme durumu var?
2)İleride yükseklisans yapıp akademisyen olmak istiyordum buna bir engel teşkil eder mi?(benim için en önemlisi bu)
3)Yüz kızartıcı suç sayılır diye bir çok şey okudum,böyle birşey mi var? (üstelik ortalıkta o kadar yüz kızartıcı suç varken,ve suç bile sayılmazken)
Şimdiden ilgilenip yardımcı olacak arkadaşlara da teşekkür ederim...
-
Cevap: Disiplin Suçları
Disiplin kurulu başkanının merhametine kalmış.Madem ki 2 dersin kalmış bunu göz önünde bulundururlar.Rahat mezun olabilirsin ama yükseklisans konusunda pek emin değilim ama bildiğim kadarıyla kopya çekmek dosyaya işlenmiyor
-
Bizim üniversitede disiplin cezası aldığı halde arkadaşlarım yükseklisans yaptılar buna bir sorun teşkil etmedi.Ben sadece ileride araştırma görevlisi olmak için başvurduğumda bunun karşıma çıkmasından endişe duyuyorum.Çoğu yerde memurluğa engel olmaz yazıyor ama hadi bakalım...
-
bu durumdan 2 haftalık uzaklaştırma aldım.