Güzellik merkezi icraya verdi beni.
evet 2 sene önce güzellik merkezine gidip epilasyon yaptıracaktık,sözlesme imzalattılar ama ben beğenmediğim icin gitmedim para da ödemedim şimdi maasıma baktım aylık 500 er gidicek mis 4 bin tl borc cıkarmıslar hic gitmedigim yer bana ne yapmalıyım icra gelmis bunu onlemenin bir yolu yok mu fazla bir bilgim yok ne yapmalıyım.
- - - Updated - - -
cevap verirseniz sevinirim
Cevap: güzellik merkezi icraya verdi beni.
İmzaladığınız sözleşmedeki hükümleri bilmeden bir yorum yapmak zor.Genelde bu tarz sözleşmelerde bağlayıcı hükümler vardır ve kafanıza göre imzaladıktan sonra tek taraflı gitmedim zaten deyip işin içinden malesef çıkamıyorsunuz.İcraya itiraz edebilir ve cayma bedeli(eğer sözleşmede yazıyorsa) ödeyerek durumu kapatma yoluna gidebilirsiniz.Tabi git, gel, icraya itiraz, tüketici hakem heyeti veya tüketici mahkemesine başvurular epey bir uğraşacaksınız.Ne sonuç çıkacağınızda bilmemiz mümkün değil.Tahminimce avukat ve icra masraflarıyla rakam o noktaya gelmiş.İmzadığınız sözleşmenin size verilen kopyasındaki hükümlere bakmanızı tavsiye ederim.Kolay gelsin.
Alıntı:
seyffullah rumuzlu üyeden alıntı
sözlesme imzalattılar ama ben beğenmediğim icin gitmedim
Sözleşmeye uygun davransaydınız güzelleşecektiniz. Sözleşmeye aykırı davrandığınız için çirkin bir bedeli ödemelisiniz. (Bence)
Nasıl bir epilasyon muş.? Gitseydiniz ne ödeyecektiniz. Bari konuşun şimdi geldim deyin. Ayrıca epilasyonun sözleşmesi de mi oluyor.?
Alıntı:
tolg rumuzlu üyeden alıntı
Sözleşmeye uygun davransaydınız güzelleşecektiniz. Sözleşmeye aykırı davrandığınız için çirkin bir bedeli ödemelisiniz. (Bence)
Seyfullah abi madem ödeyeceksiniz bu bedeli bari bir kaç ay iyice biriktirin öyle gidin de parayı analarının sütünden emdiği memelerinden emdiği sütü burunlarından getirin (By Kılıçdaroğlu)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Seyfullah abi madem ödeyeceksiniz bu bedeli bari bir kaç ay iyice biriktirin öyle gidin de parayı analarının sütünden emdiği memelerinden emdiği sütü burunlarından getirin (By Kılıçdaroğlu)
hocam cidden haklısınız ama kardesim senet imzalamıs iste ,simdi maasından 360 tl 11 ay kesilecek nasıl bir dolandırıcılık bu insanların saflıgından faydalanıyorlar 120 kisiye aynısı olmus ya da nasıl bi ulkede yasıyoruz
iyi günler, ben de aynı konuda sıkıntı yaşıyorum, büyük ihtimalle aynı merkezden bahsediyoruz ve 120 kişiden biriyim diye düşünüyorum. siz ne gibi bir önlem aldınız? öneriniz olursa sevinirim.
evet 120 kişiyi dolandırmış bu şekilde adi herfiler bi çözüm bulamadık ki,saçmalık işte kanun boşluğundan yararlanıyorlar
- - - Updated - - -
Alıntı:
dme85 rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler, ben de aynı konuda sıkıntı yaşıyorum, büyük ihtimalle aynı merkezden bahsediyoruz ve 120 kişiden biriyim diye düşünüyorum. siz ne gibi bir önlem aldınız? öneriniz olursa sevinirim.
evet 120 kişiyi dolandırmış bu şekilde adi herfiler bi çözüm bulamadık ki,saçmalık işte kanun boşluğundan yararlanıyorlar