Sitedeki nakliye sorunu ve yönetimin zaman sınırlaması
Merhabalar herkese araştırmalarım sonucu bu siteyi buldum sizlere danışmak için.
Ben büyük bir sitede ev kiraladım ve daha ev eşyalarını ayarlamaya çalışmaktayım. Bir firmadan aldığım yatak vb. eşyalar anlaşmalı bir kargo şirketiyle eşyaları yollamakta ve teslim için kesin bir saat veremiyorlar. Genelde bu saatlerde 16:00 dan sonra oluyor. Geleyim asıl konuya, site girişine asılan yazıda saat 16:00 dan sonra herhangi bir yük taşıma yada tadilat yapılamaz diye yazılmış ayrıca nakliye araçları da bu saatten sonra site içine alınmıyormuş. Bugün gelecek yatağım için kargo şirketi 16:00 ile 19:00 arasında geleceklerini söylediler. Ben güvenliğin arabayı ve taşıyıcıları içeri almayacaklarını bildiğim için teslimatı kendim site önünden alıp içeri kendimin taşıyacağını güvenliğe söyledim. Sorunda burada başlıyor ki gelen eşyayı kendimin bile içeri taşıması yasakmış. Yönetimden izin almamı istediler. Bende yönetimle ilgili kişiyi aradım açmadı kendisi.
Size sorum şu ki ben arabayı ve nakliyecileri içeri almayacaklarını bildiğim için kendim taşımak istedim eşyamı ama beni bile içeri almayacaklarını söylemeleri açıkçası biraz sinirlerimi bozdu. Şimdi ben gelen eşyamı kapı önünde mi bırakayım. Yönetimin ya da güvenliğin benim elimde yatak var diye beni içeri almama yetkisi var mı?
Ek olarak saat 16:00 dan sonra nakliye yapılmaması hakkında alınan karar ne kadar geçerli çünkü gelecek nakliyecilerin hepsi bana saat 16:00 dan sonra saat veriyorlar ve daha erken mümkün olmadığını söylüyorlar. Her gelen eşyamı da kentim taşımam mümkün değil.
Biraz uzattıysam kusuruma bakmayın ama bu durum çok canımı sıktı ve danışabileceğim bu siteyi buldum en güvenilir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Cevap: Sitedeki nakliye sorunu ve yönetimin zaman sınırlaması
Nakliyecinin içeriye alınmasını bilmem ama eşyanızı içeriye siz alın.. engel olurlarsa 155 i arayın.
Aynen hatta nakliyecinin girmesi yasaksa direksiyona siz geçin araba benim deyin aracınızla girmek yasak değil herhalde
yatakla girilmez demek valizle poşetle girilmez demekle aynı şeydir.
Sitelerde sadece mesai saatleri içinde gürültü yapmamak ve başkalarını rahatsız etmemek kaydı ile çalışma yapabilirsiniz.
Fakat site kurallarına uymaya çalışın yarın size de lazım olur eşya aldığınız firmalara 16 dan önce gelmesi şartı ile diye anlaşma yapın
Alıntı:
Mantıklı rumuzlu üyeden alıntı
Aynen hatta nakliyecinin girmesi yasaksa direksiyona siz geçin araba benim deyin aracınızla girmek yasak değil herhalde
yatakla girilmez demek valizle poşetle girilmez demekle aynı şeydir.
Sitelerde sadece mesai saatleri içinde gürültü yapmamak ve başkalarını rahatsız etmemek kaydı ile çalışma yapabilirsiniz.
Fakat site kurallarına uymaya çalışın yarın size de lazım olur eşya aldığınız firmalara 16 dan önce gelmesi şartı ile diye anlaşma yapın
Teşekkür ederim cevaplarınız için,
Site kurallarına uymama gibi bir isteğim yok zaten ama beni içeri alamayacaklarını söyleyince başımdan kaynar sular aşağıya indi. Kendi evime ben istediğim eşyayı getiremeyecek miyim? Evimin kirasını ödeyeyim, aidatımı veriyim beyefendiler beni içeri almasın. Nasıl bir mantıktır anlamış değilim. Sonra yönetim izin vermiyor deyip sıyrılıyorlar. Nakliyecileri geçtim, yönetimin kendi soktuğum bir yatakla beni site kapısın içeri aldırmama yetkisi var mı? Bu yatak olmasın buzdolabı olsun, çamaşır makinesi olsun. Biri derki bunlar beni rahatsız ediyor ona bir şey diyemem ama durduk yere insanın engellenmesi can sıkıcı.