-
agır suçlamalar
İyi niyetli olduk ama hep kaybettik bu hayatta. siz değerli hukukçu kardeşlerimin çok değerli fikirlerine ihtiyacım var.. konu şöyle yakın akrabam kimsenin olmadığı bir gece bende kalmayı istedi bende kabul ettim hatta ona canı sıkılmasın diyede eve almadık yiyecek bırakmadım. neyse gece uyuduk bir ara evden sesler geldi kalktığımda çekmeceleri kurcalıyordu belli para arıyordu bende bıçağı var diye hiç ses etmedim ama sabaha kadar uyumadım. sabah uyandık kalktım işe oda eve gitti sonra ona dun gece yaptığının çok kötü bir şey olduğunu ilettİm. oda ben hırsızlık yaptım borcum vardı ama kimseye söylersen üstüne ne yalanlar atarım diye mesaj attı. tabı mesaj silindi. ve bıcağınıda bizim evde unutmuş. sonra parayı getirmesini söyledim birikmiş param vardı beyaz eşyamı alacaktım onu almış ve her yeri kurcalanmıştı. bu olayı aileme anlattım onlarda aradı parayı getir diye oda tamam dedi. sonrada bu parayı ödeyemem dedi ama ya dükkanınızda yada köyde çalışıp bu parayı bu şekilde temin edebilirim dedi. babam yıllarca büyük partilerde başkanlık etmiş insan bu adama inanıp köye götürdü bu adam özellikle söylüyorum çok yakın akrabam neyse köye götürdük orada da huzurumuzu bozdu sonra çalışmam ben deyip itişmeden ötürü işi bırakıp gitti. sonra bizim hakkımızda etmedik iftira açmamış. meğer babam onu karakola götürme bahanesiyle köy evine götürmüş orada vurup yağma yapmış bende bu yağmayı anlamadım ki adam yıllardır işsiz neyini yağmaliyalım diyede soruyorum kendime açıkçası gülüyorum. durumumuz çok iyi, birini yağmalamak en son başımıza gelecek bir olay ki babam emniyet müdürüyle ve şehrin önde gelen insanlarıyla çok yakın dostlar. hani bunu söylerken kanunu nizamı bilen biri. onun elinde nereden almışsa basit tıbbi müdahaleyle geçer raporu var bizim hakkımızda da hürriyet yoksun kılmaktan adam yaralamaktan gasptan yağmadan cebir tehdit kullanmaktan daha bir sürü davalar. 1. daha önce hiç sabıkamız yok hatta kavgamız bile yok 2. onun bir şahidi delili elinde olduğu mesajı yok çünkü ben arama raporunu çıkardım babam bu adamı asla aramamış. 3, silahla tehdit ettiler demiş ama bizim bu hayatta hiç silahımız olmadı ki 4 yıllarca bu adamın arkasında olan babamı ona yıllarca iş verdi baktı büyüttü bir insanı karalamak bu kadar kolay olmasa gerek ve 20 milyar tazminat davası açmış 2 mahkemeye çıktık asliye mahkemesinde avukatları itiraz etti bir üst yani ağır mahkemeye verdi bizi şimdi dava nasıl seyir olur psikolojim o kadar bozuldu ki dayanacak gücüm kalmadı çünkü ben vesile oldum bu iftiralara lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum. eklemek istiyorum bizim köyde çalışan başka bir insan var onu şahit olarak yazdırdık oda konuşurum dedi ama bu insanı tehdit etmişler adam mahkemede konuşmak istemedi lütfen yardım
-
Cevap: agır suçlamalar