Üst kattan gelen sigara külleri
Merhaba.
Üst kat komşumdan 1,5 seneden fazladır içdiği sigara külleri benim balkonuma ve camıma geliyor. Hatta bir seferinde izmariti bile balkonuma atmış. Bunu söylediğimizde bir kez kavga bile etmeye kalktı. yumruk attı fakat vuramadı. bu olay üzerinden ise 7-8 ay geçti. Hala sigara külleri pemceremin önüne ve balkonuma gelmeye devam ediyor. Site yönetimi ise bu konuda hiç bir uyarıda bulunmuyor. Hukuki olarak ne yapabilirim. Yardımınızı rica ederim.
Cevap: Üst kattan gelen sigara külleri
Zabıta, polis veya jandarmaya şikayet edin kabahatler kanununa göre ceza yazarlar.
Ne insanlar var yahu...hem suçlu hemde uyarılınca saldırıyor...
bizim buralarda da eskiden benzer bir tip vardı...babam münakaşa ediyordu bazen
o zamanlar plastikten yapılmış kağıt külah atan borularımız vardı...
bunu kullanıp ne bulursam göndermeye başladım...
:DD
Teşekkür ederim.
Milletle uğraşmayalım diye şimdiye kadar sabrettim. Zaten akşama kadar işteyiz insan eve gelince rahat etmek istiyor. Ama etraf eşkiya dolu. Balkona çamaşır asıyoruz. eşimde bende sigara içmiyoruz. Tertemiz yıkadığı çamaşırların üzerine adam yukarıdan içtiği sigaranın küllerini atıyor. uyarıncada hayvanlaşıyor. Artık öyle bir hale geldim ki bu ülkede yaşayan insanların müslüman olduklarına da kesinlikle inanmıyorum. Müslüman bir insan bunu yapmaz. Bazen keşke komşum yabancı biri olsa ama insan olsa diyorum.