Sayın hukuki net.şahsımın 1994 model j9 servis minübüsüm vardı.23/06/2009 tarihin'de kendi aramızda bir şözleşme ile nu şahsa sattım.2.500 tl anlaşıp 1.000 tl sini 3 ay lık bir çek alıp geriye kalan bakiyeyi'de 3 veya 4 taksit'de ödeyecekti bende noterden şahsa trafik&muayene gibi işlerin takibi için vekalet verdim.Daha kalan bakiyeyi ödemeyip aracıda alarak ortalıktan kayboldu.Bir kaç sefer telefonla ulaşmama rağmen bana geriye dönüş yapmayıp sonrasın'da bir daha ulaşamayıp aramalarıma rağmen bulamadım.araç ticari olduğundan,vergimi,de kapatamadım.28.12.2009 tarihinde kadıköy cumhuriyet başsavcılığına giderek başımdan geçenleri anlatarak 2009/69417 dosya nolu dilekçemde herşeyi belirttim. Taaki 23.07.2012 tarihinde evime 24.icra'dan tebligat gelene kadar araç hakkın'da hiç bir malumatım bulunmamaktadır.Araç 01.01.2010 tarihin'de bağdat caddesi üzerinde park halinde iken çekilerek otoparka 34.maddeden dolayı bağlanmıştır.Benim ise 2.gün önce tebliğ aldıktan sonra bilgim olmuştur.Bu güne kadar bana hiç bir yerden bilgi verilmemiştir.Burada bahsi geçen bağlamadan dolayı.Toplamda 10.259.63 tl ücret talep etmekteler.Ben ise özel bir firmada ptt bünyesinde asgari ücretle çalışmaktayım benim bu ücreti hiç bir şekilde ödeme gibi imkanım bulunmamaktadır.Önce icra takibini durdurmak ve bu işten nasıl kurtulabilirim,benim ne yapmam gerekli teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim.