Msnger ve Facebook Üzeirnden Tehdit Alıyorum
Merhaba Arkadaşlar ;
24 Temmuz 2012 Tarihinde Msn üzerinden "Senin Yerini Buldum Ve Seni Öldürecem " gibilerindne tehdit almaya başladım.Bu şahsiyeti engelledim fakat facebookum üzerinden tehdit etmeye başladı bu kişi savcılığa nasıl bildrebilirim,nasıl bir dilekçe yazacam acill cevap verebilirmisiniz ?
Cevap: Msnger ve Facebook Üzeirnden Tehdit Alıyorum
emniyete gidip şikayette bulunun,ayrıca tehdit mesajı aldığınıza dair delilinizi bilgisayar çıktıısı alıp delil olarak sunun,gerekli işlmleri zaten yapacaklardır savcılık soruşturur ıp adresınden kımın yaptığı belli olur dava açmış olursnuz
Peki bana dilekçeörenği verirmisiiz? ben direkt kendim başvuracam
Yalnız bildiğim kadarı ile ip numarasını mağdur tespit etmesi gerekiyor sadece bir çıkış ile savcılık nasıl öğrenecek.
Facebook ve Microsoft'a savcılık başvuracak ve onlardan istemek zorunda kalacak ki bildiğim kadarı ile bu sitelerde ip numaralarını vermeye pek gönüllü değiller.
Bu şahsa mail adresi gönder ve maillerini buraya yazarmısın faceyi eşim okuyor falan de mail attığında ip numarasınıda göndermiş olacaktır. Ancak internet kafe'den girdiyse buda bir işe yaramayacaktır.
Aslında bende bu şekilde çok tehditler aldığım olmuştu adresimi veririm genelde gel buyur diye daha gelen görmedim :)
Önemli olan tehditi niye aldığın tanıdığın biri ise yada şüpheli olduğun kişileri bunla ilişkilendirerek şikayet edebilirsin en azından bir soruşturma olabilir.
Gerçi adam öldürecek insan faceden msn den seni öldüreceğim diye yazmaz, bunları yazanların yaş ortalamalarının yada zeka ortalamalarının ufak olduğunu düşünüyorum.