Dershane başlamadan ayrılmak istiyorum.
İyi akşamlar diliyorum.Geçen sene devam ettiğim dershanede kayıt yeniledim.Bir miktar peşinat ödedik ve kalanını taksitlendirdiler.4 taksit ödedik şu ana kadar.Dershanem Ağustos ayında başlayacak.Dersler başlamadan önce ayrılıp ödediğim peşinat ve taksitleri geri almam mümkün olabilir mi ?Bildiğim kadarıyla almadığımız hizmetin ücretini ödemek zorunda değiliz. Ailemle bu konuyu araştırmadan paylaşmak istemedim.Senet yapılmadı ancak hizmet bedellerini ödeyeceğimize dair sözleşme imzaladık.Sözleşmeyi de incelemedim.Hatırladığım kadarıyla aylık taksit tutar tablosu bulunuyordu.Sözleşmede hangi maddelere dikkat etmem gerektiğini paylaşabilirseniz çok sevinirim.Tekrar iyi akşamlar :)
Cevap: Dershane başlamadan ayrılmak istiyorum.
güncel yardımcı olabilecek yok mu ?
güncel lütfen yardım
- - - Updated - - -
güncel lütfen yardım
- - - Updated - - -
güncel lütfen yardım
Kanuni cayma süresi içerisinde gerekli ihtarı çekerek(noterden) hızmet alımından vaz geçtiğinizi ve derslere devam etmiyeceğinizi belirtebilirsiniz.Muhtemelen işi yokuşa sürecek bu önemli süreçte epey başınızı ağrıtacaklardır.İmza ettiğiniz sözleşmede tarih varmıydı ve varsa üzerinden ne kadar geçti oda önemli.İmzaladığınız sözleşmeyi görmeden(muhtemelen bir cayma bedeli yazılıyordur) ve hangi tarihte imzalandığını bilmeden(bazı işletmeler bu durumlarda tahih kısmını özellikle boş bırakabiliyor) tam bir cevap vermek mümkün değil.Genede forumda arama yaparsanız size fikir verecek yazılara ulaşabilirsiniz.Kolay gelsin.
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
Kanuni cayma süresi içerisinde gerekli ihtarı çekerek(noterden) hızmet alımından vaz geçtiğinizi ve derslere devam etmiyeceğinizi belirtebilirsiniz.Muhtemelen işi yokuşa sürecek bu önemli süreçte epey başınızı ağrıtacaklardır.İmza ettiğiniz sözleşmede tarih varmıydı ve varsa üzerinden ne kadar geçti oda önemli.İmzaladığınız sözleşmeyi görmeden(muhtemelen bir cayma bedeli yazılıyordur) ve hangi tarihte imzalandığını bilmeden(bazı işletmeler bu durumlarda tahih kısmını özellikle boş bırakabiliyor) tam bir cevap vermek mümkün değil.Genede forumda arama yaparsanız size fikir verecek yazılara ulaşabilirsiniz.Kolay gelsin.
İlginiz için çok teşekkür ederim dediğim gibi henüz ailemle paylaşmadım sözleşmeye ulaşıp incelemeye çalışacağım .