Cevap: Hayat sigortası hakkında
Nasil muhatap almadilar. Varisi olarak sigrotadan hakkinizi alabilirsiniz. Sigorta policesi nasil duzenlenmis. Direk ilk yildan itibaren anapara+ faiz uzerinden 5 yillik sigorta yaptilarsa alacakli bile cikarsiniz. Eger azalan oranda her yil yenilenen sigorta yaptilarsa basa bas kalabilirsiniz. Sigorta policesini gormek gerekir. Ancak isin pesini birakmayin.
Cevap: Hayat sigortası hakkında
bankanın bana yapmış oldugu acıklama şu 2008 tarihinde 5 yıllık sigorta yapamıyorduk diye bir acıklama yaptılar fakat madem 5 yıllık sigorta yapamıyorlardı neden 5 yıllık kredi verdiler anlamış degilim nereye baş vuracam tuketici haklarınamı baş vurayım saygılar
- - - Updated - - -
bankaya gittigimde sigorta policemi istediğim zaman gişedeki arkadaşın ifadeleri biraz telaş yaptıgını gordum dilekceyle baş vurmama ramen sigorta policesini vermek istemediler bende postayla iyadeli tahutlu istedim sigorta şirketi gondermek zorunda kaldı.. yargı yoluna gidicem dedim beni durdurmak isdediler bundan şuphe ettim bir gariplik oldugunu fakat şu anda hec gelirim yok avkat tutacak paramda yok barodan avkat istesem verirmi nasıl baş vuracam nereye ?